Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giani2728 buna,ma treceti si pe mine pe lista va rog, sunt o viitoare mamica de 8 saptamani.va multumesc nu stiu exact ce trebuie sa scriu aici |
in primul rand, bine ai venti si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare....adica cate un rand pe mesaj.
Scrie ce vrei tu, cum te cheama, al doilea, cati ani ai....etc.

Vlad
Mami de ursulet
bebe
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giani2728 buna,ma treceti si pe mine pe lista va rog, sunt o viitoare mamica de 8 saptamani.va multumesc nu stiu exact ce trebuie sa scriu aici |
Esti deja pe listuta dar cu date incomplete. Scrie aici data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii si cineva le va trece pe prima pagina.
Si asa e cu moderarea primelor 10-12 mesaje, s-ar putea sa le sarim pentru ca nu apar in timp real.
10+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
giani2728 spune:
Salut,ce bine de voi cu toate testele astea ca aici in Anglia nici nu se uita la tine pana nu ai 12 saptamani si mi-e o frica de mor pt bebe.
Beatrice1982 spune:
bine ai venit printre noi giani.........
sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!
si o odisee minunata
scrie repede 10 mesAJE!!!!!!!!
simionette bafta!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta!!!!!!!!!
onita........tu esti gravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fa testul odaTA SA SE ADEVEREASCA AICIA LA CE ZIC EU!!!!!!!!!!!!!!!
TE RRROOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGGG
Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
bAly spune:
Salutare pufuleti!![]()
Ce harnicute ati fost astazi!!!!
Simonette asteptam sa vii cu vesti bune. Abia astept sa mai creasca si gigilicea mea sa o simt. Iubesc la nebunie momentele alea. La Laura si eu am simtit-o pe la 14 saptamini
Bun venit noilor burtici si sa fie cu ochisori la cele care inca asteapta, noi mai avem loc la odiseea, luna februarie e cam subtirica.
Vine bb3
Alina
5+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)