Vecina!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor sunteti toate (fara nicio exceptie) niste dragute.Si daca am zis fara nicio exceptie trebuie sa-l includ si pe domnul Guestus,nu?

Cuscra,aha,deci ti-am zis si tie!Ai vazut ca`s sincera cind zic ca uit de la mina pin`la gura.De aia ma laudai tu asa,vorbeai din "vazute".

Adela,da,cam asa e.Mi-e rusine sa dau ochii cu ea din cauza situatiei care mie mi se pare penibila si care cred eu ca putea fi evitata daca sotul nu trimitea fetele inapoi cu darurile.
Eu i-am zis ca daca nu-i convenea puteam sa le aruncam la gunoi si gata,nu trebuia sa le returnam ,sa o facem sa se simta prost ...

El nu,ca daca procedam asa ea tot nu stia care sunt sentimentele noastre fata de ceea ce face ea si ar fi continuat.Ca mai bine sa taiem raul de la radacina acum cit nu-i prea tirziu.
Stiu ca are dreptate,stiu ca solutia mea era una de compromis din partea mea.Sa inchid ochii si sa o suport ,partea nasoala e ca nu o suportam numai eu,al meu trebuia sa ma suporte pe mine cind ma apucau crizele .Adica ea ma tinea ziua cite o ora-doua de vorba aiurea desi ii deschideam ca muma padurii(odata desenam,eram plina de tus,carioca,mi-am tras peste pantalonii scurti o rochita putin mai lunga si uitasem tricoul pe dedesupt si se vedea pe sub bretelele rochiei,moama cum aratam ) si cit m-am vaitat ca am treaba de turbez si ea nimic.
dupa ce am scapat de ea,da-i viteza sa termin ce incepusem si intre timp ma suna sotul ,vesel nevoie mare "ce faci iubire?" si eu il iau la bodoganit "acum ti-ai gasit sa ma suni,am treaba nu mai pot lasa-maaa!"Va dati seama ca-i piere omului cheful de munca ,de viata .Adica eu te sun pt. ca mi-e dor de tine iar tu ma iei in suturi din cauza vecinei care te-a tinut de vorba si nu ai putut sa o usuiesti,dar pe mine poti!
Si nu s-a intimplat doar o singura data!

Ca sa nu mai zic ca seara il vedea pe el cind venea acasa si la juma de ora aparea si ea.Cum naiba mai chiar nu te gindesti ca vine omul de la munca,e flamind,obosit,vrea sa faca un dush poate sa umble in chiloti prin casa?
Intr-o seara imi apare la usa si-mi zice "azi dimineata te-am vazut cam palida la fatza,ti-am adus niste ierburi sa-ti faci un ceai sa te relaxezi!"Ce draguta e ,m-am gindit eu.am multumit si pina a plecat eram aproape de isterie.Aia mica facuse kk si se foia prin nasul meu ,i-am zis trebuie sa ma duc sa o schimb,amira nu si-a terminat temele si e ora 9,deja trebuia sa doarma...cireasa de pe tort al meu ma striga intentionat ca sa o faca sa plece "N....eeeeeeee,N.....eeee!" si-a strigat el asa pina s-a lipsit,ca ea pina nu s-a simtit bine ca a zis ce avea de zis nu s-a clintit din usa,noroc ca ma postasem intre tocurile usii ca altfel dadea buzna.
De fiecare daca gasea motive sa vina,mi-a venit sa-mi zica ca in iunie trebuie sa merg la scoala pt. nu stiu ce .am apreciat ...apoi a venit cu hreanul ala dar deja eram satula,l-am lasat pe al meu sa iasa si i le-a trintit in mina,nici n-a avut timp sa zica ceva.

Dar sa va mai zic de una ,ca mi-am amintit!Era insarcinata cu ultima fetita.Eram seara in parc si ea a venit direct la mine "salam aleikum". Ne-am imprietenit,na.
Ce a putut sa-mi aduca femeia aia :a venit in vizita cu barbata-su cu un borcan in care fusese gem si in care curatase si taiase niste piersici.borcanul era cald,ciudat...Adica aduci fructe taiate la borcan?De ce n-a adus piersica intreaga la o adica?In fine.
In ziua in care am nascut i-a adus lu barbata-miu cadou pt. mine.Niste lipii facute din faina integrala,cred.Erau tabla,daca le bagai in gura aveai toate sansele sa te tai la gingii.Un ziar (in engleza) si un borcan mare (ce avea frate cu borcanele) plin cu apa si cu o floare,o buruiana.
dupa aia mi-a adus un "dulce" facut de ea,o pasta de culoarea vintului turbat (intr-o olita) si intr-un borcanel,un sos negru.
Cum eram singura cu bebelina acasa,alelalte doua la cresa,berbatu la munca (ducea aducea fetele,spala,facea mincare,aspira) mi s-a facut pofta de ceva dulce si nu aveam nimic in casa.abia mergeam de burta,nu aveam cum sa ies asa ca am mincat din chestia aia care mi-a adus-o ea.Al meu sa turbeze,vrei sa mori?Las-o naibii ca ma duc sa-ti iau ceva dulce,ce vrei??
Va rog sa nu rideti,al meu era convins ca-si bate joc de noi.

Alta data a venit cu o bocceluta cu materiale ,niste carpe Dumnezeule ,toate formele,culorile,ciopirtite ...s-a apuca de cusut sa-i faca nou-nascutului meu batic A ales un material din ala de aluneca ,grosut,cu ceva imprimeuri si de culoare VERDE curia i-a pus o floare alba din dantela pe undeva prin parti.
Intre timp mi-a decorat fetele alea mari cu toate zorzoanele din tolba ei!
Apoi mi-a adus doua rochite pt. fete,urite cu spume!Al meu a zis sa nu le vada imbracate cu ele.Am reusit sa le arunc cind am crezut ca au uitat fetele de ele.
O data m-a luat moarta coapta cu febra 40 (aveam mastita) ,tremuram din toate incheieturile ,la o reuniune unde s-au adunat familiile a caror copii erau voluntari prin nush ce tari si se nimeri sa fie si familii cu copii in. ro(ingineri...) Asa ca m-am dus sa vorbesc cu ei.Ma scurgeam acolo ,pina una din femeile alea si-a dat seama ca transpir ca un cal si ca tremur de-mi clantane dintii in gura(asa alternat) si ia zis sa ma duca acasa.Si aveam si 3 copii cu mine,si unul in carut!
E ca`s tare?
Nu pot sa refuz omul si gata!Mi-e mila de toata lumea,numai de mine nu!Si mai am,dar le tin in tolba cu surprize.

Doamne cit m-am intins.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Vecina ta , e un om cu probleme emotionale, duce lipsa de prieteni , si cind isi face cite unul , devine shitsukoi. Astia cam periculosi si nu poti sa scapi asa repede de ei. In astfel de cazuri trebuie sa intrebi o japoneza cum se procedeaza ca sa n-o ranesti si sa devina agresiva.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu, mai degraba, impartasesc parerea sotului lui hannen. Femeii, din cine stie ce motiv, i-a casunat pe voi.
Daca ar fi avut nevoie de prieteni, ar fi avut grija sa aduca daruri frumoase, utile, nicidecum niste joartze bune de aruncat la gunoi.

Eu, personal, as indeparta-o.
I-ai permis prea mult timp sa va afecteze viata de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Si eu patisem asa cu vecina mea. Ma pomeneam cu ea cand cum, imi aducea una-alta nu puteam sa o refuz ca se supara, sincer. Pana cand mi-a reprosat ca i-am furat banii din portmoneu. Tam-nesam, m-a sunat sa imi spuna ca eu as fii intrat in casa la ea si i-am luat banii. PS: Nu i-am intrat niciodata in casa!!!
Am pus-o sa ii caute peste tot, dar mai intai sa mai verifice inca o data portmoneul. Nu si nu, ca ea nu i-a gasit acolo si ca eu i-am luat...
Vine peste o ora, timp in care am fiert in suc propriu, sa imi spuna ca i-a gasit, ghiciti unde: in portmoneu!!!
Atunci i-am zis pe fata tot ce ma deranja, inclusiv faptul ca cu mine a terminat-o.
Peste cateva luni, vine iar la usa mea, sa ma roage sa accept niste hainute pentru Andrei ca le are de la nepoteii ei. I-am spus scurt ca nu am ce face cu ele, fiindca Andrei are prea multe si din contra noi le trimitem la tara la copiii saraci pe cele care ii raman mici. Vai, ce s-a suparat, ca sunt pretentioasa cu figuri in cap, ca ... m-a spus si la fie-sa ca si-a luat Marcel(sotul meu), o sotie cu nasul pe sus.
Domnule in ziua de azi nu mai ai dreptul sa refuzi ca se supara pe tine... Asta nu imi convine deloc. Asa ca am pus-o la respect pe vecina si de atunci incolo ne salutam ca vecinele frumos, insa nu o mai primesc in casa deloc.
Odata chiar mi-a reprosat ca m-a auzit ca sunt inauntru si nu am vrut sa ii deschid usa cand a batut ea. I-am spus scurt ca daca are nevoie de ceva sa sune ca de aceea am sonerie la usa, nu sa bata ca nu se aude, si sincera sa fiu nu am auzit.
Deci, am o vecina dusa rau, ce-i drept ca mai si bea la cei 60 de ani ai ei...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput