Vecina!
Raspunsuri - Pagina 2
Adela P spune:
waa, chiar ca nebuna!! Mai ales faza cu verificarea masinii in parcare. Dar chiar si asa nu esti obligata sa-i raspunzi. Poti sa-i zici ca dormeai, ca aspirai, etc...n-ai auzit soneria.
Am avut si eu o "prietena" care era la fel de lipitoare ca si vecina ta. Venea aprope zilnic la mine neanuntata si statea cu orele, deja mi-era groaza de vizitele ei plus nici sotului meu nu-i placea s-o vada tot tipul acolo cand veanea de la servici. In fine, nu i-am zis nimic pt ca mi-a fost jena la fel ca si tine, dar am inceput sa nu-i mai deschid si nici la telefoane nu i-am mai raspuns si a prins ideea pana la urma. Acum poate n-a fost modul cel mai corect dar...asta este. Si sotul meu mi-a sugerat sa dau vina pe el daca vreau (lor nu le pasa prea tare se pare )asa ca eram pregatita s-o fac, altfel mi s-ar fi parut prea urat din partea mea sa zic ca imi displace/ plictisete/ agaseaza compania ei.
In cazul tau eu cred ca din start as da "vina" pe sot cu sugestiile pe care ti le-a dat chiar el, pentru ca fiind vecine dati nas in nas tot timpul deci nu prea ai cum s-o eviti dar daca "stie" ca problema nu e nici la tine nici la ea ci la sotul tau vei scapa de o posibila razbunare din partea ei. Poate nu ar merge atat de departe oricum...dar just in case.
alra spune:
eu nu as face nimic radical, nici o explicatie, as incerca sa o raresc fara ca sa imi pun nebuna in cap. in sensul ca as accepta inca o vizita ca inainte si apoi as incepe sa le scurtez (trebuie sa plec, blabla) pana se plictiseste.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
natynic spune:
Intr-adevar, faptul ca-ti da de inteles ca stie ca esti acasa e cam infricosator...E de inteles si temerea ta pt Amira desi poate ca nebuna nu ar merge atat de departe.
Nu stiu...mai tine-ne la curent.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Sabina spune:
si eu zic sa o raresti amiabil...si cand vorbiti tu sa taci
e f nasol, tin pumnii sa scapi relati usor de ea....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Deianira spune:
Eu zic ca e mai bine sa scapi de ea subtil... o eviti, pleci de acasa cand vine in vizita, te plangi non stop ca n-ai timp de nimic etc.
Spun asta pentru ca ai zis ca ti-e teama de ce ar putea face si cred ca asa nu s-ar simti jignita/umilita, fata de cum s-ar simti daca i-ai spune in fata ce ai de zis .
ADRIANKA spune:
Spune-i asa mai subtil o poveste cu amicul vostru politist (chiar daca e inventat) care e sus pus si poate face si drege...sau eu stiu, chiar informeaza-te la politia din zona ce ai putea face intr-un caz de hartuire ca asta (ca deja mi se pare hartuire)...Zic si eu...Aveti grija cu nebuna...
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
hannen spune:
Neatza,
Adrianka,acum am vazut intrebarile tale din primul mesaj de ieri.
Inainte de asta am vazut-o asa din cind in cind si o singura data i-am sunat la usa pt. ca trebuia sa-i predau "steagul" cu care "dirijam circulatia" in intersectie (dimineata cind pleaca copii la scoala).Ea e pe lista,dupa mine!Am sunat si i-am dat sacosa cu tot ce era in ea si atit.Apoi am mai sunat(tot pt. treaba de mai sus) dar nu a raspuns ,asa ca i-am lasat sacosa la usa,ca apoi sa nu mai sun deloc.am ajuns doar sa-i las aia in usa si sa plec.
M-a surprins total cind s-a infatisat la usa mea,deci nu,nu o cunoasteam decit din vedere.
Si dupa ce a inceput sa vina la mine mi-a luat ceva timp pina m-am prins ca ea e cea careia ii predau eu "stafeta".
Ea zice ca are sot dar cealalta vecina mi-a zis ca nu crede ca stau impreuna pt. ca de la ea de la 1 se vede pe diagonala balconul ei ,si ca nu are niciodata rufe de barbat intinse la uscat. Si probabil ca de aia are atita timp liber la dispozitie.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
hannen spune:
Imi vine sa rid gindindu-ma la cum as putea sa o evit subtil.Mi-am amintit ca pina acum m-a asteptat de doua ori in fata blocului,seara cind ma intorceam cu fetele acasa.In zilele respective ,o data nu ma gasise si o data i-am raspuns la interfon(n-am cum sa nu raspund pt. ca nu stiu cine este,sunt pachete care vin,scrisori care necesita semnatura de primire si trebuie sa le dai drumul ) si i-am zis ca sunt ocupata si nu pot vorbi.
Seara era in fata blocului si cum m-a vazut a luat-o catinel spre mine ,m-a intimpinat cum se cuvine .Pfiii,parca vad ca nici n-o sa mai ies din casa din cauza ei,sau o sa "circul" camuflata.
devylla spune:
Nasol ca stati in aceeasi cladire...
Si Maria a avut o experienta pe genul asta,cu verisoara unei prietene...care incepuse sa ii vina la usa din senin,sa ii aduca pizza,sau tuburi de maioneza,keckup si alte nimicuri dastea...doar sa aibe un motiv de-a venii.
La inceput sor'mea a primit-o in casa,a servit-o cu o cafea un dulce...dar devenise scai si nu mai pleca...
Apoi a inceput sa i se faca frica si lui sor'mea,nu mai suna la interfon ci intra direct in curte si se lipea cu fatza de geam,sa vada daca e cineva in casa...horror asa a vazut-o Maria intr-o dimineata de ia stat inima in loc...se uita pe geamul de la baie,care era deschis si doar plasa de tantari trasa.
A inceput s-o evite,sa tina geamurile inchise,sa nu ii mai raspunda...pana a rarit vizitele.
Intr-o zi cand eram si eu la ea...venise tipa pana in spate,la geamul ce dadea in living...era sa fac si eu soc...am privit-o dupa perdea,in timp ce sor'mea ia raspuns...se auzeau copii si nu putea sa o evite...avea privirea pierduta si ochii sticlosi....m-a ingrozit expresia ei....
Incearca sa o eviti pana s-o plictisii,iar la cea mai mica intentie rea,anunta politia,de obicei astia au deja dosare la ei..
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
hannen spune:
Sabina,asa a patit Maria?Brrrr!Hai ca ma bagi si mai tare la idei.
Al meu acum zice ca mai bine nu trimitea fetele aseara,ca mai bine se ducea el ,dar tot el zice ca iesea mai urit daca se ducea el.Nimic nu-i o garantie ca ea nu va continua "yagarase" sau sa o faca pe "stalker-ul".
Si eu am doua dormitoare care dau pe palier si la unul nu am decit geam acolo.cum eu sunt nebuna cu aerisitul case si las totul vraiste mi-e ca mi-o arunca ceva prin casa sau ca o gasesc cu nasul lipit de plasa
Si la intrare am "amido" ,bine ,nu se vede in casa prin el(din casa se vede afara) dar daca pun doar plasa stie ca sunt acasa .
Mama,in ce m-am bagat!