sinuzita
Am fost diagnosticata de curand cu sinuzita cronica.
Simptomele pe care le am eu sunt nevralgie deasupra sprancenelor, la tample ,la baza nasului(alternativ), dar si un junghi in crestetul capului. Despre junghi as vrea sa va intreb. Ati avut acest simptom?Am urmat un tratament de o saptamana cu Augmentin si alte cateva medicamente in completare,dar nu vad mare diferenta.
La mine se pare ca motivul este deviatia de sept. As vrea sa ma operez, dar parca n-am curajul.
Daca mai aveti sfaturi pe baza experientelor neplacute cu sinuzita, as fi tare recunoscatoare!
Raspunsuri
XIO spune:
Nu am avut din fericire , dar sa stii ca nu este de joaca!
Sa ai grija sa urmezi tratamentul si sa-ti faci controale periodic pt. ca d la o banala sinuzita sau un banal abces dentar poti ajunge la probleme renale de nu-ti vine sa crezi!
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
mateigabriel spune:
Buna!
in primul rand iti spun sa nu lasi asa...sunt convinsa ca tratamentul nu te va ajuta.
In al doilea rand iti recomand sa te duci la spitalul Panduri la dr Budu Vlad, el iti va spune daca e de operatie sau nu.
Poti sa iti faci o tomografie inainte ca sa vezi cat de intinsa este aceasta sinuzita.
Eu am fost diagnosticata cu sinuzuita cronica acum 7 ani...si acum cateva luni a aflat ca de fapt era ceva mult mai grav(o ciuperca f rara care poate fi fatala).
M-am operat la dl doctor si sunt ok, vreau sa iti spun ca dupa 7 ani de dureri de cap care nu cedau la nimic(o zi faceam perfuzii si una nu)am avut zilele trecute o durer de cap normala care pur si simplu m-a facut s ma simt ciudat(nu mai stiam ce inseamna sa ai durere de cap obisnuita de la oboseala).dl doctor chiar daca pare mai dur este un bun profesionist(il recomand cu toata increderea:doar am avut operatie pe sfenoid si el este unudin cei 2 de la noi din tara care fac acesta operatie)
Deci:nu lasa asa!
Sanatate multa!
derya spune:
buna fetelor.Cum e cu sinuzita asta afurisita?Am si eu baietelul de 11 ani diagnosticaT cu sinuzita frontala si maxilara mai precis opacifierea sinusurilor maxilare si frontale.Ii fac aerosoli 10 zile si am facut si tratament,de unde stiu cind ii trece,am inteles ca nu se repete radiografia asa curind