Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simona sa-ti traiasca micuta Mariuta, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani Maria! sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Mai fetelor, io am o nedumerire. Pe linga schema de vaccinare obligatorie, am inteles ca mai sint si alte vaccinuri pe care le poate face copilul si care sint optionale, dar care cica ar fi bine sa le faca.
Stiti ceva despre asta? Eu una m-am incurcat de tot in atitea litere (care cica ar fi vaccinuri)
Si inca ceva: de la 1 an nu a mai facut nici un vaccin. Sigur nu trebuia sa mai faca nimic? Care ar fi urmatorul?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Multumim din suflet fetelor pentru urariVa doresc la toate sa fiti fericite cum am fost noi cand am sarbatorit-o pe Ana Maria si implinite cum sunt decand aceasta minune mica a intrat in viata noastra.Sper sa reusesc sa pun si eu pozici pe mailul comun,ca sunt foarte mandra de micuta mea terorista.De sambata pana marti(vorba cantecului)am tot chefuit.Si cand te gandesti ca mai e putin si iar ne chefuim de sf Maria,dar si de sf AnaSunt fericita fetelor ca am asa minune si nu uit sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de noiVa pup pe toate si aveti grija de micuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

simi75-vesti??? nu am nici o veste.am scris despre dezamagirea avuta cu acel baietel iar in rest nimika.
Stam si asteptam, din tara vin vesti negative,de la noi la fel ,pilele si relatiile le-am epuizat asa ca...asteptam.
toti copii au disparut!in toata tara nu sunt copii adoptabili,in bucuresti nici atat,unde au disparut nimeni nu stie!
maimutzak- sper sa asteptam cu folos,deja nu mai stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept, asa ca nu ne-a ramas decat asteptare si rabdarea mai ales.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput