Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mihamora spune:
Roxy - felicitari! eu vreau inghetata.
Krelia - poti sa iei linistita aspenter, si eu am luat dar de o vreme nu mai iau. Am luat si sarcina trecuta si totul a fost in regula.
Camy - plimbare placuta!
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelix/lorelix.jpg)
lorelix spune:
buna dimineata!
noi astazi avem 17 saptamani..si nu miscam deloc.
sunt la prima sarcina...si astept cu mare nerabdare primele miscari..dar vad ca se lasa asteptate
va doresc o duminica de Rusalii linistitoare si BB-ii miscatori!
lorelix
16+
sa fie SANATOS!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Buna fetele,
Vreau sa va intreb si eu ceva. Azi implinesc 12 saptamani incheiate. De maine intru in saptamana a 13-a. Pot sa spun ca intru in trimestrul II? Sau trebuie sa inchei saptamana a 13-a si sa o incep pe a 14-a ca sa spun ca sunt in trimestrul II?
Dar pentru luna a patra? Trebuie sa termin spatamana 13 sau 14?
Scuzati-ma dar sunt foarte confuza. Eu imi stiu varsat in saptamani doar, iar restul ma zapaceste in calcule.
Multumesc mult pentru raspunsuri
Pupici 12+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
dankutza din cate stiu eu sapt 14 este prima din luna a IV-a. in ce priveste trecere in trimestrul 2... eu cred ca tot atunci e... adica la inceputul sapt 14. 14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
krelia spune:
m-am intors de la cumparaturi...e o caldura afara...deja ma luase cu ameteli...am carat cam mult, ca deh, asa-s femeile cand scapa in magazine...fie ele chiar si alimentare ....sper sa nu se intample ceva...
mi-am luat si aspenter...
ma duc sa ma apuc de trebi....macar de sarbatori sa mai gatesc si eu..ca de la o vreme...sufletu'
ah...ieri am vomat iar...dupa vreo luna si ceva de pauza....si tot dupa ce am luat vitaminele alea...cred ca nu era prea plin stomacul..si d'aia...ca, de regula, le iau dupa masa de pranz....
gata, am tacut, ma duc la bucatareala..mai viu cand le-oi pune la fiert
dankutza...uite ce lista am eu:
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt.
ionela, ce faci?
krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Krelia merci de intrebare. Fac bine... ma simt bine... dar sunt cam fara chef. cred ca de la caldura... n-a fost niciodata prietena mea. cred ca mi-e si foarte dor de sotul meu... si s-a adunat si oboseala... mai am o sapt de munca efectiva... si astept sa se termine. dar din cate am observat nu sunt singura care nu prea mai are chef de vorba. O sa ne treaca... urmeaza trimestrul mai linistit... si probabil nu sunt asa multe intrebari... dar acusica ne apuca pe toate cumparaturile serioase pt bebe... ca mie una mi-e frica sa le las pentru trim 3. asa incat... acus ne apuca iar 14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!
Eu acu o ora m-am trezit ca am fost la un botez ieri.Vreau sa pun poze sa vedeti burtoiul
Ca si Roxyaly si Lorelix dau de baut , de mancat
, ce vrea fiecare, azi am facut 17 sapt
17+
Mariana
bebe
zodie_de_foc spune:
Azi facem 17 saptamani. Chestia asta cu dadtul de baut este "virtuala" nu? Ca altfel ne-am imbeti.
PS: trebuie sa mai invat ca nu mai stiu cum sa imi schimb semnatura
Andrecluj spune:
Salutare! Doamne, rau e sa fii blonda! Nu pricepeam de ce nu-mi ureaza nimeni bun venit, ma gandeam ca probabil in week end fiecare isi vede de ale ei, cand colo acum imi dau seama ca poate daca deschid acel "capitol nou" gasesc si niste mesaje si asa si este! Multumesc fetele, e bine sa iti ureze cineva bun venit cand stai in pat de 2 saptamani si nu stii cat mai ai de stat! As vrea sa pun si eu semnul de graviduta 14+, trebuie doar sa-mi dau seama cum. Am vazut o intrebare despre inceputul lunii a 4-a, am inteles ca e o problema generala asta. Eu stiam ca incepe dupa primele 12 saptamani si ma pregateam de chef, apoi un ginecolog din Italia mi-a spus ca e cu 13 +, apoi in Romania o doctorita mi-a spus ca e 14 +, iar in final medicul meu gineolog mi-a zis ca incep trimestul al doilea de la 15 +. Mi-e sa nu aflu la urmatorul control ca incepe la 35! Sau ca de fapt trimestrul 2 nici nu exista sau cine mai stie. a doresc o duminica frumoasa, la Cluj vremea e superba si burticile care se pot plimba considerati-va fericite, luati un pic desoare si pentru cele care sunt in pat. Va pup.