Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
"neata" la fete.....m-am trezit...da' nu-s in stare sa zic nimic....ca n-am terminat de inghitit galbenusu'...asa ca ma duc sa mai vegetez
laura, stai calma, soro...ca nu ma supi eu asa usor...si cand o fi, cu riscu' sa mi-o iau...io zic ....ca nu poci sa tac
hai, vezi-ti de petrecere si vino aci cu povesti[)]
bun venit noii ....
pfoai....ce mai casc...
krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA13 pai cand se intarea timteam mai mult ca o presiune jos si ma intepa mai rar dar ma intepa akolo jos de durut nu prea ma durea burta mai mult era presiunea.
ZODIE-DE-FOC bine ai venit printre noisi te asteptam la mai multe subiecte de discutie scrie si tu cate saptamani de sarcina ai la la semnatura
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Concediul de risc maternal are codul 15, este acordat de medicul de familie in baza recomandarii(hartii )primite de la medicul de medicina muncii, se acorda pe luna calendaristica(30 zile/ 31 zile dupa caz) si se avizeaza de catre medicul de medicina muncii in coltul de jos drepta unde se solicita aviz/parafa.Este de 120 de zile si nu are treaba cu cele 90 zile de cm . Camy nu am inteles de ce te intrebai daca te cheama la comisie.Eu sunt deja in a 2 a luna de concediu risc maternal si asa a fost procedura. Pupici 17 + |
exact ce ai spus tu asa am si eu..exact
ma intrebam daca ma cheama si pe mine la comisie...atat..ca nu eram sigura...se pare ca nu, nu????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
vroiam sa va spun....mi-a dat sa iau aspenter...artera uterina stanga (o artera care duce catre placenta) cica nu arata prea bine, risca coagularea sangelui.....mi-a iesit si nush ce analiza la anticorpio anti-fosfolipidici.cu val. mare...si atunci mi-a zis 1 cp/zi....
am citit ca nu e bine sa iei > 150mg/zi...inca nu l-am cumparat...o sa vad maine daca gasesc.....sa incep sa iau....
sper sa nu afecteze.....ca deja citesc tot felul de opinii....ba ca rist sa pierzi sarcina din cauza sindromului anti-fosfolipidic....ba ca aspirina da nush ce complicatii la fat....
of, de ce nu pot fi toate in regula? .....si cica mai e si placenta insearata jos...dar colul arata bine, e inchis....si deocamdata nu e pericol...se pare ca ea mai urca pe parcurs....
ce greu e....
krelia 17+
vias spune:
Krelia, trebuie sa speram ca va fi bine...si mie mi-au iesit IR-urile f mici...asta inseamna ca bebe nu este oxigenat cum trebuie...de-asta nu ia in greutate..
Plus ca si eu am placenta jos...bine macar ca colul e inchis...
De-asta m-a si chemat la 25 saptamani..sa vada care vor fi urmatoarele indicatii
ma rog la DD sa fie bine!
sa fie bine la toata lumea, la toti bebelusii
Noapte buna!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
camy [pup
noi avem 210 gr. ....m-a chemat din nou pe 27 iunie, pt un control de rutina, iar pe 15 iulie pt morfo' de trim 2..
peste 10 zile o sa iau si rezultatul de la TT....
sper si eu ca va fi bine.....ca m-am pleostit de tot
plec la somnic..Doamne ajuta sa fie bine!
noapte buna!
krelia 17+
dienutze spune:
Buna fetele!
Bine ati venit! noilor gravi!
Krelia, sa va bucurati de putzi si sa va aduca numai bucurii!
Am fost in vizita la o gravi care naste peste 2-3 zile :) Era mareee, mareee dar se simtea bine!
Am o mare pb!!! Si-au luat de toate, am mai intrebat daca au nevoie de ceva...evident ca nu...eu ce sa ii cumpar micutului???
Dati si voi o parere :)
14+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
Katyuscha21 spune:
buna fetelor ce mai faceti cu ce va mai laudati?eu nu prea mai am cu ce in afara ca nu prea imi este bine ma simt extrem de obosita si inca ma mai doare din cand in cand burta.si din cand in cand bebika mai miska.
vroiam sa vad intreb ceva:nu stiu daca va mai aduceti aminte la o intrebare de amea binenteles in alt capitol dar am sa va mai intreb odata.
LA AL DOILEA COPIL ATI AVUT LAPTE?CA EU INAINTE SA RAMAN INSARCINATA INCA IMI MAI CURGEA LAPTE DIN SANI SI DUPA CE AM RAMAS INSARCINATA DUPA UN TIMT SA OPRIT SI ACUM CAND IMI INCERC SANII SI STRANG UN PIK SFARCURILE NU MAI CURG DELOK.DE CE?E NORMAL?SUNT UN PIK INGRIJARATA CA NU AM SA AM LAPTE PT BEBIKA MIK SI NU STIU CUM AM SA MA DESCURC CU EL CAND O SA FIE.
VOI CE CREDETI? PLS UN RASPUNS DACA SE POATE.
V-AM SI
17+
Katyuscha21 spune:
SINCERA SA FIU SUNT CAM STRESATA IN PRIVINTA LAPTELUI
17+
vias spune:
Buna dimineata
sunt matinala, stiu ...dar macar m-am trezit la ora 7:00, nu la 2-3:00
katyuscha nu stiu sa-ti raspund la intrebarea asta
nu mai am rabdare...vreau sa plecam in plimbari....afara e inorat nitel, sper sa treaca repede si sa iasa soarele
Pupici, o duminica placuta!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE