Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Distractie placuta Laurairina offff..ce dor de destrabalare imi e si mie...
Te invidiez draga mea...

Merg sa ma imbrac si am taiat-o si eu, ca prea mult am stat in casa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Multuumesc de urari!
Lidia, le-a zis pana la urma fratele meu cel mare vestea cu barza! ..spunea ca parca erau in reclama aia cu sucul Giusto...'oo sa aveti un nepoteel'..si taicamiu bucuros ca fratemiu e tatic, ca asta intelesese el din fraza magica, a sarit repede sa il felicite(desi nici fratele meu inca nu e insurat, e cu o tipa de 6 ani, dar nu au facut pasul!)
Si daca ar fi fost adevarat ca fratemiu asteapta un bebe , taicamiu era foooarte bucuros! dar..cand le-a zis ca de fapt eu vin cu nepotelu...taicamiu s-a ridicat nervos si a iesit din camera, si a inceput sa bombane in tot felu si sa o acuze tot pe maicamea saraca' ca nu a stiut sa ma educe!!
Auzi tu, am 28de ani jumate, urmeaza sa ma marit, si acu vine si vestea ca vom avea un bebe, si tatal meu cel tampit incepe sa o acuze pe mama ca e numai vina ei, ca ea nu a stiut sa ma educe!...Asta a fost acum vreo 3 saptamani...
Intre timp, mama a reactionat ft bine, ea e chiar bucuroasa pt noi, si multumita ca nu sunt probleme si ca putem avea bebe..ca la noi in fam sunt ceva cazuri de infertilitate.....si taicamiu continua cu scandalu si amenintarile ca ne arata el noua, inclusiv ca inca nu a zis daca vine sau nu la nunta, iar daca imi face'bucuria' sa vina, cel mai probabil o sa se imbete ca un p.. si o sa faca urat...cum stie el sa faca , ca sa strice bucuria copiilor lui...Asta fu povestea, imi cer scuze ca m-am latit aici pe forum...dar..daca ma intreba Lidia -nu puteam sa nu raspund!

Oricum Lidia, voiam sa iti urez, recuperare rapida, si sa prindeti curaj sa incepeti proiectul bebe cat mai curand! Tare m-as bucura sa ne anunti peste ceva timp fericita veste! Doamne ajuta!

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor am aparut si eu pe aici.eu tokmai ce mam trezit si direct la calculator am venit sa vd ce despre ce se mai vorbeste.
si eu aseara mam simtit cam rau ca ma durut burta si mi se intarea ft tare se ridica asa ca o ninge de handbal un pik mai mika ziceai ca am un mini munte pe burtika si bebe a fost tare agitat ca se invartea in burtika ca ziceai ca face karate si ma intepa si akolo jos si ma apasa in jos de mancat nu am mancat ceva care sa zic sa ma simt rau de baut la fel doar 2-3 guri mici de cafea cu lapte.dar acum vad ca ma simt mai bine sa vedem pe parcursul zilei.(la mine e abia 8:30 dimineata)o sa am toata ziulika la dispozitie sa va cittesc mesajele care cu siguranta sunt cu ceva vesti bune.

voi ce credeti de ceea ce vam zis ca am avut?

v-am fug sa mananc ca imi cere mancare

pe mai inkolo

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!
Sunt si eu o burtica de nov.-dec. 2009.
DN:06.12.1978
UM:08.02.2009
DPN:15.11.2009
Ma bucur ca exista acest forum.
Va felicit si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Apropos de visele ciudate de care se povestea mai devreme: eu am visat ca, acu la 30 de ani, eram in scoala generala si ramaneam repetenta daca nu ma duceam la nush'ce serbare.

Dureri de burta am si eu, dar cred ca de la faptul ca suntem in crestere, iar pe bebe nu la-m simtit inca.
Si ma enerveaza ca lumea ma intreaba daca am simitit. Si daca spun ca nu.... face o fata.... de zici ca e nenorocire
Noroc ca eu nu bag in seama toate prostiile.

Si citesc si eu cartea aia "la ce sa te astepti.." - ma rog o frunzaresc

Mergi la inceput

Katyuscha, eu habar nu am sa imi dau cu parerea la starea ta de aseara..dar cand se intarea burtica te durea??ca stiu daca se intareste si te doare nu prea e de bine..dar..si asta stiu tot de la fetele de aici..
Eu una nu am simtit nimic pana acum , si luni fac si eu 18 sapt, eu nici nu il simt pe bebe macar..darmite sa iti mai spun ce ar putea fi..

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Zodie de foc, bine ai venit si tu la noi!! Sedere placuta, sarcina usoara pan la nastere, si un bb papacios si sanatos!!
Hihi,vad ca se mai aduna aici la noi gravidute noi, probabil au prins curaj ca au trecut de primele 12 saptamani...si e totul ok!

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Concediul de risc maternal are codul 15, este acordat de medicul de familie in baza recomandarii(hartii )primite de la medicul de medicina muncii, se acorda pe luna calendaristica(30 zile/ 31 zile dupa caz) si se avizeaza de catre medicul de medicina muncii in coltul de jos drepta unde se solicita aviz/parafa.Este de 120 de zile si nu are treaba cu cele 90 zile de cm . Camy nu am inteles de ce te intrebai daca te cheama la comisie.Eu sunt deja in a 2 a luna de concediu risc maternal si asa a fost procedura.

Pupici

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Iata-ma si pe mine pe-aici, intr-o foarte scurta pauza de lucru intens la lucrarea de dizertatie Joi trebuie s-o predau, asa ca sper ca voi avea mai mult timp sa va citesc dup-aia.

Apropo de joi, e si ziua mea joi pe 11 si m-ati scapat pe listuta la sarbatorite, ma adaugati si pe mine, va rog?

In rest, sunt bine, in afara de triplu test care mi-a iesit pozitiv dar nu e ceva iesit din comun asa ca nu ma ingrijorez, ecografia a fost buna si mai merg pe 8 iulie la a doua morfologica, de 22 de saptamani, cand o sa am confirmarea ca bb-ul meu e super ok.

Andrutza 17+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA hai ca m-ai distrat. Adica...barbatii, daca o fac inainte de nunta nu e nimic, dar daca ramane fata insarcinata e de rau...Hi, hi...Si bineinteles mama e de vina ca nu te-a educat cum trebuie. Figura mare taica-tau...Hi, hi. Lasa, sa fiti sanatosi si tu si bebe ca tatalui tau o sa ii treaca.

Iti multumesc de urari si sper sa am din nou curajul sa incerc sa mai fac un bebe si sa nu mai trec niciodata prin durerea pierderii unei sarcini.

Mergi la inceput