Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus mamici si bebici !! Gigelico, ma bucur ca ai avut '' focuri de artificii '' ca la inceputuri !!! sa o tineti tot asa !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Novus
Da, ce frumos a fost...pacat ca e doar in weekend...cel putin pana acum. Vedem noi...
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Raaluca Gigelico, esti rea de musca -parca asa se zice Multi si sa fie de bun augur! Poate se lasa si cu bb2 |
Raaluca
O sa vina si bebe2 ...sper, dar nu inca. Acum ne protejam, folosim "prelata" din aia de ploaie cu soldatei...si mai spre noiembrie incercam sa facem surioara Pitonului.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Saby, stai linistita, nu o sa ai nici o problema cu bebe dupa vaccin. Sa ii bagi supozitorul inainte de culcare...si totul va fi ok. La noi Pitonul a fost ...adormit vreo 2 zile. Iti dorim si tie la fel. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Vai ce bine ar fi sa fie asa.
Noi azi am fost prin mall sa-si ia tati costum de cununie iar printesa noastra a dormi in carucior prin magazine aproape 4 ore de nu stiam ce a patit, iar acum i-am facut baita pe la 9 si doarme dusa, acum sa vedem si cat .
Am folosit si noi Bifiform Liquid si am obserbat ca dupa ce il dadeam facea kk cam in 15 min. Acum sper sa functioneze si la voi, dar vezi ca se gaseste cam greu, cel putin cand l-am luat noi stiu ca nu se prea gasea, poate intre timp s-a mai adus.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
novus spune:
citat din mesajul lui olishka mamici sunt cam speriata. L-am cantarit pe David si are 6,7 la 2 luni fara 1 sapt. Asta inseamna ca si in luna asta a luat 1,7 kg ca in prima luna. Olga, mamica lui David iepurasul |
noi avem 6 kg la 3 luni
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20
Cand am deschis fisierul ...Victor era in brate la tati si vorbeau. Cand a inceput Luana sa , Victor s-a oprit din ce facea si...se uita curios inspre mine...si a scos un tzipat haios. Sa inteleg ca a inteles ce zicea Luana??? Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Eu asa cred, dar tu intreaba-l pe Victor mai bine. E mai sigur.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka Mai fetelor eu va zic ca sunt ingrijorata si voi ma felicitati Olga, mamica lui David iepurasul |
Io te invidiez un pic. Da si noua daca la calcule iti da cu zecimale.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui novus
noi avem 6 kg la 3 luni Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Noi nu avem nici macar 5 kg la aproape 4 luni jumate.
_
olishka spune:
citat din mesajul lui novus
noi avem 6 kg la 3 luni Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Si nu este eroare. M-am cantarit mai intai eu fara bebe, apoi cu. Am facut diferenta = 6.7. M-am speriat, am zis ca nu8 are cum Il cantaresc pe Cristi, pe Cristi cu bebe, fac diferenta = 6.7
Dar oricum Alexandra este finuta si delicata O adevarata domnisorica Al meu e barbat adevarat: sforaie, iar acum trage parturi la greu . Sta in balansoar, nu are somn....mie cam da....
Olga, mamica lui David iepurasul
florinela79 spune:
Pohi si eu am observat ca se cam kk de la Sab simplex - dar la mine are efect de-i calmeaza coliceii, dealtfel blanzi dar maraiciosi, nu e sigur de la Bifiform.
Pai Gigelica de la laptele fara lactoza se constipa, mie mi-a zis sa-i dau o zi doar lapte fara lactoza apoi 2 zile 60ml lapte fara lactoza amestecat cu 30ml de la mine...apoi sa trec la 30ml lapte fara lactoza amestecat cu 60ml de la mine - pe formula asta avea cam 4-5 scaune pe zi, cum treceam la lapte de mama gata, fierbea burta.
Auzi pai cate ii dai tu acolo si debridat si bonisan si nu mai stiu ce si lapte fara lactoza e varza in burta lui, nu te superi ca-ti zic.
Si pe mine ma capiasera in prima luna si jumatate mama si soacra: "dai ceai, da-i debridat, da-i sab simplex, niste lapte praf ca nu se satura parca....", eu vai soarta mea executam robotizat.
Pana m-a luat pediatra la care am fost rau de mine tare..ca am plans in cabinet, deatunci nu a mai pus una mana pe copil, acasa toata lumea si decat lapte de mama cu ore aproximativ fixe de masa.
inapreda spune:
Intru si eu in miez de noapte dupa o zi plina. Plina de stat in curte . Am facut gratare cu prietenii. SI a fost fain.
Bebe a fost cuminte.
Sasha, nu stiu ce sa-ti recomand pentru bebe Petru dar ii doresc multa sanatate.
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe