Noi cei care stim...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marius, nota 10 pentru subiect, ai punctat foarte bine.

Pentru nostalgici acum pe ProCinema se difuzeaza Veronica.Revin dupa cu amintirile mele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Eu imi aduc aminte ca citeam, sorbeam cartile de Jules Verne sau cele gen Tom Sawer, Winetou, Ciresarii.. stateam noaptea cu lanterna sub plapuma si nu lasam cartea din mana pana nu o terminam.
Si imi mai aduc aminte ca parca eram nascuti pe bicicleta, nu stiam sa ne deplasam altfel. Gaseam prin padure liane si ne dadeam huta-tuta cat era ziulica de lunga. Si mergeam la scaldat la rau..
Azi... cu cartile mai greu, cu bicicletele nu prea mai ai pe unde sa mergi, raurile au fost captate...
Imi pare tare rau de copiii nostri care nu or sa aiba nicicand copilaria noastra..PACAT !

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citeam "Ciresarii", citeam "Povesti nemuritoare", il citeam pe Creanga.
Ascultam Queen, Led Zeppelin, Dire Straits, dar si Madonna "Like a Virgin".
Nu foloseam O.B.-uri. Fumam BT si Kent necartonat (ala care mirosea a miere cind deschideai pachetul).
Mergeam in tabere de vara cite 2 saptamani.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui L5845

Da claudia asa-i cum zici si tu....acum daca mi-as pune untura cu boia pe paine, sigur n-ar mai avea gustul ala bine-stiut....
Ma uitam cu bunicu' fie-iertat , la "kosharka" (volei/baschet) pe sarbi...ascultam Paula Abdul, Phill Collins, primul casetofon cu casti a fost cadou de "aur"...
Deus subscriu, VREAU SI EU SA FIU IAR MICAA !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Si ne uitam la sarbi la Program Plus sambata noaptea. Cine din Timisoara si imprejurimi isi mai aduce aminte de serialul "Alo Alo". Ascultam Magazin si Lepa Brena.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hai sa vin si eu din est, din Moldova sa imi aduc aminte cum prindeam "rusii" cu antenele special facute, eu prindeam numai moldovenii, cei cu antena mai smechera Moscova 1 si Moscova 2..ehehehe...Asa am invatat si eu literele rusesti...
Ieri eram la un gratar si ne aminteam de filme din copilaria noastra: de "Arabella", de "Pistruiatul" si alte serii cu Sergiu Nicolaescu, de Caracatita, de "Familia Poldark" (parca lunea era) si mai era duminica un film cu marnari si corabii "Linia maritima Onedin"(eram destul de mica si nu ma uitam mereu), apoi mai tarziu "Caracatita".
Si mai tin minte cum am plans cand a murit Vicontele de Bragellone(cred ca asa se scrie), era a 3-a serie din "Cei 3 muschetari"
si vacantele petrecute la bunici prin copaci dupa cirese sau alergand dupa masini cand vedeam vreuna pe ulita...si daca cineva ne plimba cu masina pana la capatul ulitei...eram deja smecheri...sau cum alergam dupa carute sa ne urcam la "cada carutei"...sa ne plimbe un pic si pe noi.
Si mai tarziu gasca cu care cantam la chitara in fata blocului sau la cate un majorat dupa o anumita ora.
Amintir placute...superbe...cand le povestesc la baietii mei ca "pe vremea mea" nu erau calculatoare, tv-ul era alb negru si dopua ore de program la tv...cel mare imi raspunde: "si nu va plictiseati?"...iar cel mic "mama, pe vremea ta traiau dinozaurii"?...cam asta e perceptia lor..li se pare ca e asa departe...

Cum spunea cineva mai sus, vreau sa fiu COPIL...

O saptamana minunata,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Imi amintesc ca, in adolescenta, citeam multe carti, ascultam teatru radiofonic si era o incantare seara de teatru de la televizor.
Nu erau filme cu violenta si nici desene cu batai .

Au fost vremuri frumoase, linistite. Oamenii erau mai apropiati unii de ceilalti.

Frumos subiect. Cu multa melancolie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Frumos subiect! M-a apucat o nostalgie dupa acele vremuri, incat simt o greutate in suflet.Sunt atatea amintiri frumoase...., pe care voi le-ati insirat aici, si in care m-am regasit cu totul.Dar cea mai importanta amintire din acele vremuri este aceea ca toti ai mei erau tineri, parintii mei, bunicii (in special bunica , care acum nu mai e, si care in fiecare zi ma scula, imi facea codite cu chiu cu vai, ca eu nu prea stateam,si apoi nu ma lasa sa plec la scoala fara sa mananc ceva...)Imi aduc deseori aminte de acele vremuri, iar cand mai vad si filmulete din cele pe care le-ati pus voi aici, pur si simplu ma ravasesc. E ca o intoarcere in timp....Oricat de hulita ar fi aceea perioada, noi, copiii de atunci am trait-o frumos, simplu...Poate pentru ca am fost copii in acele vremuri, ne-a invatat sa ne bucuram in viata si de lucrurile simple. Din pacate copiii nostri nu stiu daca s-ar bucura atat de ceea ce aveam noi in copilarie.Ma uit ca deja fii-mea, de 6 ani, daca n-o las o zi la computer, sta trista toata ziua, cu toate ca ar avea cu ce sa-si ocupe timpul si altfel.Dar asta e, pana la urma, cred ca e ceva normal, fiecare generatie cu timpul ei, cu bucuriile, cu avantajele si dezavantajele ei.

Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va mai amintiti si de serialul de duminica seara "Linia maritima Onedin"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Tzuni, ce mi-ai facut!! racheta alba s-a filmat si la mine in oras! pe la min. 2.11 e un grup de pionieri zglobii, aia e clasa mea, sunt colegii mei, prietenele mele...uitasem complet de faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mergi la inceput