Parul taiat scurt,si mai putine probleme...sau mai lung si cu tot arsenalul de elastice,agrafe,cordelute ?
-cozi de cal...impletituri ,ce mai faceti domnisoarelor ?
Depinde de varsta si cum le sta bine. Dar si de calitatea parului. Nu m-as incapatana sa ii cresc parul lung daca parul e foarte slab, fad si se roade.
Daca e mai maricica s-ar putea sa vrea ea parul lung, deci se tine cont si de ce parerea domnisoarei, si cum se simte ea comoda.
A mea are par moale si blond, pana la baza gatului. F usor de intretinut, arata ordonat. Ii creste asa de incet ca nici nu am nevoie sa fac ceva, deocamdata.
Alexandra, 4 ani, are parul pana la umeri. E un par bogat, frumos. Ei ii place mult sa aiba parul lung, asa ca tinem cont de parerea ei. Nu am sa-l las foarte lung, doar cat pot sa-l prind in coada. Am inteles ca parul consuma o cantitate mare de calciu din organism in cresterea lui asa ca il mentinem la o lungime acceptabila.
La fel ca si unghiile, parul este un "produs"al pielii.
Avem tot felul de agrafe. Il prindem in tot felul de codite. Ii ceste si foarte repede, tot timpul trebuie sa-i scurtez bretonul.
Cum spunea si Mindy depinde de calitatea parului. Daca nu ar avea un par frumos as purta-o cu parul scurt.
Diana