Despre prima vizita la Prof. Ancar!
Raspunsuri - Pagina 3
gabid spune:
Bravo,Marcella!Inseamna ca eu sunt o mare fricoasa!Eu strangeam din dinti cand im i facea injectia de parca ma impusca!O fi de la stilou?
Eu puregonul nu l-am tinut la rece.Nu trebuie sa stea la caldura excesiva.Oricum eu zic ca trebuie sa-l iei cu tine in avion si nu sa-l pui la bagaje pt ca aia in aeroport arunca bagajele la 7 m inaltime.Este cantitate mare?Daca ar fi cantitate mica ar incape si intr-o geanta de mana.
O sa-l intreb pe Ancar daca sarcina este afectata de calatoria cu avionul.Eu nu am auzit de asa ceva.
Ma gandesc ca golurile de aer,teama sau aterizarea sa afecteze sarcina in primele 3 luni...cine stie!
Gabi si Simonica.
Diana1968 spune:
Buna Dimineata,
Ma bucur sa vad ca aveti aceleasi intrebari ca mine.
Si eu va trebui sa mer cu avionul pe 30 sept. si va trebui sa-mi iau pureonul si prenil-ul cu mine. sa mi le fac acolo sinura. Ce este cu stiloul acela???? Se poate cumpara si din Romania?
Si eu mer la prof. Ancar . Dar sotului meu i-a dat vit. E si Cartirec. Eu am tinut Pureonul in friider si m-am andit sa le pun la baaje de mana intr-un mini termosin care sa pun un cub de heata . Ce ziceti.????
Tratamentul cu pureon si prenil are valoare 2 luni. stiati?
diana
Tia spune:
Anis,
nu-mi vine sa cred ca te-a durut asa tare. ce medic ti-a facut histero? eu am fost la dr. Urlateanu si desi s-a uitat stramb la mine la inceput, pana la urma a fost foarte atent si dragut.. iar durerea nu a depasit nivelul unei dureri din timpul unei menstruatii mai afurisite.
sa ne spui ce o sa-ti zica prof. Ancar, sunt curioasa.
pe mine m-a pus sa fac niste dozari hormonale in ziua 14 ca-mi lipseau si in 21 sa fac estradiol si prolactina, ca aveam numai progesteronul. ieri am luat rezultatul din ziua 14 si FSH-ul mi-a iesit bine. nu stiu daca mai tii minte, imi facusem FSH-ul numai in ziua 5 si iesise cam mare. acum in ziua 14 este in limite normale si sunt tare fericita
... in schimb acum LH-ul a iesit cam mare
.. sa vedem ce zice Ancar ca lui nu-i placuse LH-ul nici in ziua 5, desi era in limite normale.
te pup si te astept si pe e-mail daca vrei, sau daca poti sta mai mult, putem sa ne "intalnim" si pe chat.
Marcelle spune:
Dragele mele,
Cum deschid calculatorul, "ma arunc" direct pe FoRUMUL DC!
Fetelor e grava boala asta! Eu ar trebui sa lucrez si lucrez prea
putin de cand v-am descoperit!
In legatura cu Stiloul Puregon. In Franta exista la farmacii, dar
este un stilou gol, golut care costa exact 61 Euro.
Se cheama PUREGON PEN.
Injectiile cu stiloul nu le smiti deloc.POti sa le faci linistit singura. Eu o sa mi le fac tot la asistenta, caci cabinetul e aproape si macar imi fac plimbarea de seara.
Si pe mine m-au durut cu siringa.Ieri stateam crispata si mi-a spus tipa ca nu o sa simt nimic si chiar asa a si fost. Nu am simtit NIMIC nici atunci si nici dupa. E de la acul stiloului, il poate sufla vantul asa de subtire este. Este extrem de fin, si mi-a spus ca de aceea a fost conceput stiloul sa diminueze durerea!
Cu acest stilou puteti utiliza numai cartusul care depinde cate unitati are. Eu am luat un cartus de 600 UI, care este echialentul a 8 filole de 75 UI. Nu poti folosi altceva, adica fiolele obisnuite nu ai cum sa le introduci in stilou si nici in cartus.
Daca doriti sa va luati stiloul, cereti la farmacie si cartusul corespunzator, iar cu cartusul va da si acele necesare, cate aveti nevoie.
Diana, eu am intrebat ieri la farmacie cum pot sa transport medicamentele acasa si mi-a spus ca NEAPART in geanta frigorifica, sau cutie sau ce o fi termoizolant cu multa gheata, iar in avion sa o dau sa mi-o puna in frigider pana cobor.
In ce sens tratamentul are valoare 2 luni? Ca si stimulent?
Sper ca avionul sa nu afecteze sarcina in nici un fel! si sper sa REUSESC! Mie chiar imi place sa circul cu avionul, nu mi-e frica deloc, poate asta e un lucru pozitiv.
Cantitatea de Puregon, Gabi, va fi echivalent cam 5 fiole cat mi-a ramas in cartus, dar vreau sa mai imi iau tratamentul si pe luna viitoare in caz ca nu Reusim acum sa incerc in tara acelasi tratament.
Fetelor, nu ati fost nici una la dr. Munteanu? sau in Ungaria pt inseminare?
Inainte de inseminare sunt restrictii de Sex?Am uitat sa intreb asta.
Va pup fetelor,
Marcela
anis spune:
Tia,
Am fost la dr Parau la Medsana, care a fost super dragutza, m-a incurajat , a vorbit frumos cu mine si toata lumea s-a purtat foarte frumos, numai ca pe mine m-a durut ingrozitor de tare....nici nu poti sa-ti imaginezi...eram pe punctul de a lesina de durere....cica sunt unele femei , intr-adevar intr-un procent mai mic, care au durerile astea infioratoare, din pacate eu m-am numarat printre ele...
Daca nimerim in acelasi timp, TIA , poate vb si pe chat.
Marcelle, merci pt raspuns.Uite sotul meu acum 3 luni avea astenospermie, si dupa un tratament dat de alt dr decat Ancar, si plus o combinatie de plante din tratamentul Liviei pt barbati , are acum rezultate normale, nu foarte bune, dar e o inbunatatire.
Daca vrei trtamentul . da-mi un e mail.
O alta intrebare, in luna in care faci HSG, mai poti incerca sa ramai insarcinata,sau HSG a modificat lucrurile>???
Pupici
AniS
claudia_a spune:
Am nevoie de un sfat si o parere!!
Dupa HSG de vineri...sambata si duminica am avut niste scurgeri usoare rosii...insa de luni a inceput ca un ciclu normal iar azi am observat ca e din ce in ce mai mult... culmea este ca nu ma doare aproape deloc (doar putin ovarele, dar ca la un ciclul normal...).
As fi tentata sa zic ca este ciclu, dar eu eram abia in ziua 17 a ciclului anterior..nu e cam mult 2 cicluri intr-o luna????
Ce sa fac? se poate declansa de la solutia aia asa ceva?
Astept mesaje!
Marcelle spune:
Anis,
poti linistita sa incerci si in aceasta luna. Eu i-am stresat cu intrebari cand mi-am facut HSG si mi-au spus ca nu e nici cea mai mica problema.
Cat despre tratament, l-am inebunit saracu!Cred ca facem acum numai tratamentu cu itamine care ni l-a dat acum si peste cateva luni o sa i-l cer daca nu e nimic nou!
A fost acum la androlog si i-a prescris vitamine si inca doua medicamente.
Cum intrati pe chat fetelor? Eu ma dat chat si ma duce tot la forum!
Marcela
Marcelle spune:
Claudia,
eu am avut doar doua zile, ca un ciclu.
Poate iti spun fetele, poate la ele a fost altfel, daca nu poate e bine sa intrebi un medic.
Numai bine,
Marcelle
anis spune:
Claudia_a in ce zi ti s-a facut HSG?Eu am avut scurgeri doar o zi (eram in ziua a 11 cand am facut HSG)
AniS