Despre prima vizita la Prof. Ancar!
Raspunsuri - Pagina 2
Diana1968 spune:
Buna,
Sunt fericita ca sunteti atatea multumite de prof. Ancar. Si eu mer la dansul si deocamdata sunt multumita chiar daca nu a iesit inca bebe. Dar acum trebuie sa fac tratament cu prenal sI Pureon iar sotul cu Vit.E si Cartirec. Sper sa iasa. A zis ca sunt bine acum . Am luat si eu ceaiuri de coada soricelului si cretisoara si urzica vie si mpoarta si tincturile de coada soric. si muur de zmeur, ulei de catina si a iesit ovulul din folicul .Ura!, pt. ca mie imi lipsea din hormonul HL care duce la deschiderea foliculului, deci ceaiurile au avut ceva efect.
Succese.
diana
Tia spune:
Micky,
suna la Medsana si cere o programare la prof. Ancar (410 86 43, 410 85 43, 410 84 59). vezi ca dureaza pana la 3 saptamani. greu de spus ce analize trebuie facute inainte, daca nu ai mai fost la nici un medic, du-te doar cu inima deschisa si spune-i problema ta. te va indruma el spre ce analize ai nevoie.
bafta 
claudia_a spune:
Miki,
suna la Medasana luni dimineata...pentru programare in saptamana 13-18 octombrie!!!!
El iti va recomanda ce analize iti trebuie...
gabid spune:
Claudia,problema ta se rezolva cu hormoni.Eu aveam foliculi mai mari ca ai tai dar nu destul de mari pt ca sa ovuleze.Eu am facut humegon si puregon.Ciclul meu este super regulat,adica la fix 32 de zile si tot am probleme cu foliculii.
Gabi si Simonica.
claudia_a spune:
Sper Gabi, sa se rezolve....abia astept sa vina noiembrie sa vedem ce urmeaza dupa toate analizele!!!
Sunt convinsa ca toamna asta va aduce multi bebelici pe aici!!!
gabid spune:
Claudia,probabil ca o sa fac si eco vaginala si o sa-ti spun cum stau acum.Sper ca uterul meu sa numai fie infantil dupa ce am nascut un bb de 2,8 kg.
Gabi si Simonica.
Marcelle spune:
Buna fetelor,
Uite am fost si eu la Clinica, dar la Lyon nu la Ancar, si imi permit
sa intru in discutia voastra, ca vad ca vorbiti despre foliculi.
Dragelor, eu fac stimularea pt inseminare - lunea viitoare se prevede inseminarea - si eu am un singur folicul de 13,5 mm. E normal sa am doar unu? Eu vad ca voi vorbiti de mai multi.
Mie mi-a spus doctorita ca nici nu imi facea inseminarea daca as fi avut mai mult de 2 foliculi.
Deci la mine gemenii, s-au dus. SPer ca acest un folicul sa fie cu NOROC!
Gabi, tu cati foliculi ai avut dupa stimularea cu Puregon?
Eu mai trebuie sa iau Puregon si azi si maine, iar vineri merg din nou la eco si sper probabil ca imi va declanasa ovulatia sambata seara cu o injectie de Gonadotrophine, iar luni vom face inseminarea.
Este dureroasa inseminarea?
Gabi, cati anisori are fetita ta?
Gabi, nu esti draguta sa il intrebi pe prof. Ancar ce stie el de calatoriile cu avionul in timpul sarcinii. SE pot face?
Marina spunea ca ei i-a spus o doctorita ca nu e indicat sa circuli cu avionul. Pe de alta parte doctorita de la Lyon si dr. Stanescu spunea ca nu e nici o problema. voi ce stiti, fetelor?
Claudia, iti urez mult Succes pt visul nostru comun de a avea un
ce-l putin! Voi cred ca aveti sanse bune si pe cale naturala. Un pic mai greu ca altii, dar mai bune ca si cuplul nostru.
Spermograma sotului meu este mai rea decat a sotului tau si medicii si biologul de aici ne-a spus ca avem sanse si pe cale naturala, dar nu se poate pronuta in cat timp, ani, poate mai multi ca la altii.
Va urez la toate multi, 

.
Apropo! Si noi am luat tratamente naturiste pt sotul de la FAVISAN, si dupa 3 luni spermograma arata tot ca inainte, ba poate un pic mai rea! Ce ziceti de asta?
Marcela
anis spune:
Buna fetele,ca sa nu mai aglomerez forumul cu inca un subiect...."ma bag aici ca musca in lapte".
Ieri am facut HSG, la Medsana trimisa de prof ANCAR. Nu se compara....am tot citit pe forum ca nu prea te doare etc. Vreau sa va zic ca pe mine ma durut ingrozitor de tare.....de am inceput sa urlu si s-a oprit tot....adica mi-a bagat doar jumatate din lichidul de contrast...fiindca eram pe punctul de a lesina de durere. Intr-o semi inconsienta ...mi s-a luat pulsul tensiunea etc...s-au cam speriat si ei un pic.
Dar din fericire...trompele sunt permeabile, dar cam lungi si cam subtiri (asta e pericol de sarcina extrauterina, nu e obligatoriu), uterul e normal dar ca pozitie usor deviat spre dreapta...In privinta asta m-am linistit sunt ok.
Ieri am zacut la pat, cat si astazi.....nu stiu care e motivul de nu se face anestezie la HSG....dar mie mi se pare inuman sa suporti asa o durere....cica , procentul este f mic la cele care au dureri f mari...din pacate eu m-am numarat printre ele.
Am m-ai facut o eco in ziua 11-a ,adica ieri dimineata, aveam un folicul de 16,5mm si endometru de 9mm, cica e f bine.Urmeaza ca vineri sa ma duc iar la eco, iar seara sa fac un pregnyl ca sa declansez ovulatia (nu am luat stimulente).am facut si fac si dozarile hormonale luna asta(le repet..ultima data le-am facut acum 3 luni)..si asta ar fi ultima luna cand mai incercam pe cale naturala.....luna viitoare fac inseminare.
Prof Ancar, da la barbati acelasi tratament cartirec,Vit E si Undestor...sa speram ca ii ajuta pe toti ,desi au diagnostice diferite, sotul meu avea astenospermie acum 4 luni (a tinut alt tratament decat cel dat de Ancar) si a ajuns la parvisemie cu normospermie (dar nu cu valori f bune).
Saptamana viitoare ma duc la prof Ancar, ca sa vedem ce urmeaza de facut.
Tia , sper ca ai citit si tu pe aici...si as vrea sa vorbim pe mail.
Fetele ,o intrebare, la cate zile dupa HSg ai voie sex? 
AniS
Marcelle spune:
Anis,
si eu m-am numarat, printre cele cu dureri ingrozitoare la HSG, chiar daca a fost facuta in Franta, unde nici macar o injectie nu te doare, nici cand iti ia sange, etc.
Eu nu am auzit sa fie nici o restrictie legata de sex si HSG. Eu am avut un fel de ciclu 2 zile dupa, dar in rest nu ai probleme, si nici nu te va durea, poate esti tentata sa crezi ca te va durea.
Eu azi am fost in ziua 10, si dupa stimultente cu Puregon, eu aveam un folicul de 13,5 mm. Tu fara stimulente in ziua 11 , eu zic ca stai foarte bine.
In schimb mie mi-au spus medicii de aici ca la barbati mare lucru nu se poate face. Pot sa isi revina putin, dar prea putin.
Care dintre voi stiti reveniri miraculoase in ceea ce priveste spermogramele sotilor? si ce au luat?
Stiti cumva cum se pot transporta medicamente care trebuie tinute in frigider, de ex Puregon_ul? Voi cum faceti cand le cumparati din Ungaria? A trebuit cineva sa transporte medicamente cateva ore?
Eu m-am gandit la o cutie frigorifica, dar sunt prea mari pt cutiutele de medicamente.
Gabi, azi am luat Puregon-ul pt prima data cu stiloul, a fost minunat,nu am simtit nici macar intepatura si nici solutia.
Ce pacat ca nu puteti beneficia toate de astfel de tratamente, pacat fetelor!

Va pup
Marcela.