votati duminica?
Raspunsuri - Pagina 5
Deus spune:
Natasa- este trist sa nu mai ai nici o farama de speranta...unde ajungem?
Elena, Eba, parvenita, fata lui tata, buzata, etc...poate se va stradui sa dovedeasca ca nu este asa cum o catalogam toti ...in schimb Vadim si Becali se vor comporta natural! sunt oripilata! in ce limba vor vorbi? stiu macar 3 cuvinte in engleza?
Atata victimizare si lene in Romania...oare doare sau este naturala senzatia?
Sunt rea, recunosc, stiu ca nu sunt toti la fel dar ma doare sa vad cum lasam orice sa treaca pe langa noi dupa care ne plangem....din tot sufletul...
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
natynic spune:
Da, Deus, ai punctat ceva esential: cei care au stat si azi si altadata acasa macar atat ar trebui sa inteleaga-ca absenta lor le ia dreptul de a se mai plange mai tarziu.
De unde sa apara tineri capabili care sa se impuna in politica?! Ce sanse au? Ce curaj (=nebunie) sa mai ai sa te lupti sa schimbi in bine ceva cand, alegeri dupa alegeri, se vede treaba ca in Romania cea care invinge invariabil e lenea cuplata cu autovictimizare???
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
indu spune:
Avand in vedere ca de 20 de ani s-au tot perindat pe la guvernare PSD PNL sau PDL, mereu aceiasi, eu consider ca trebuie sa dam sansa si altora. Sa mai fure si altii, nu tot astia. De Becali, clar, nu are ce reprezenta in parlamentul europen pentru simplu' fapt ca e prost, dar Vadim e cat de cat ok, in comparatie cu geoana, de exemplu. Cand il aud pe Geoana sau pe Basescu (dar pe Geoana in mod special), mi se intoarce stomacul pe dos. E drept ca Vadim are niste iesiri care ii afecteaza foarte rau imaginea, dar el este un om foarte destept si foarte patriot. Ce-i drept, iarasi numai oamenii care chiar l-au analizat cat de cat, isi pot da seama de asta. Cei care se iau doar dupa ironiile aduse la adresa lui pe la TV, nu pot sa stie. Restul candidatilor din partidele mari si cu bani pe care tot ii vedem la TV au consultanti de imagine care ii fac sa arate frumos si sa se exprime in asa fel incat sa aiba priza la public. E pura psihologie aici.
Stiti cum se spune: reclama este sufletul comertului. Cam despre asta e vorba si aici.
Asadar, pentru mine, atata timp cat iese si altcineva decat cei ce s-au perindat de 20 de ani la guvernare e foarte bine. Pacat totusi ca nu au sansa tineri valorosi sa ajunga macar sa-si prezinte candidatura.
Eu nu inteleg de ce se oripileaza atata lumea de Vadim si Becali, Dar EBA e mai buna?
Noi am fost la vot; si eu si sotul meu. Sotul meu si-a anulat buletinul de vot, in semn de protest ca nu are pe cine vota, iar eu am votat PRM in semn de protest ca nici ceilalti nu-s mai buni, ca i-am tot vazut pana acuma.
aa.. si cred ca cei 7% care au votat PRM sunt chiar oameni culti care chiar au analizat un pic situatia. Si evident cei 7% sunt meritul lui Vadim.. nicidecum al lui Becali. Acuma inca nu mi-e clar cum s-a facut asocierea asta intre Vadim si Becali.. presupun ca de la arestarea abuziva a lui Becali a inceput prietenia.
muffin spune:
DA - am fost la vot!
[navy]Toti cei care nu au fost la vot sunt niste maimute care nu ar trebui sa mai aiba dreptul la vot - este prea mult si prea greu pentru creierul lor plat. Somn usor caraghiosilor.[/navy]
Deus spune:
nimeni nu spune ca nu sunt oameni culti-fiecare voteaza cu cine vrea! este dreptul tau si nu trebuie sa te justifici in fata nimanui:)problema este ca 90% din romani fura, se prefac ca muncesc dar se plang cat 7 natii la un loc! si nu si-ar imagina nici pt o secunda ca, sa se schimbe ei intai si dupa sa urle dupa schimbare si dupa dreptate!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ellinia spune:
Ba eu cred ca exact lui Becali i se datoreaza scorul PRM-ului. Altfel nu prindea... Mi se pare ca UDMR-ul are foarte mult, nu ma asteptam sa aiba asa de mult. Despre PDL si PSD ma asteptam sa aiba cam la fel, in schimb PNL-ul ar fi putut scoate mai mult.
Lumea nu am mers la vot, nu e o noutate dar nu ma pot abtine sa nu ma enervez. Am fost la vot pe la 19,30, pe lista de pe strada mea erau doar doua semnaturi, doua mari si late!
Pe mine ma ingrozeste ideea ca Becali merge in parlamentul european. Vadim are asa un farmec al lui, macar e un tip destept, lasand la o parte temperamentul lui, dar Becali e o catastrofa...
Ah, si cea mai tare faza mi s-a parut cea cu batranelul din nu's ce sat care s-a intors furios in sectie sa-si anuleze votul ca nu si-a primit banii promisi!
ilse spune:
Scrisesem pe la pagina 2 daca nu ma insel ca si olandezii au ales Vadimul lor, Geert Wilders, am dat si link, asta pentru ca totusi sunt alegeri europene, adica arata "vointa poporului" cam peste tot, asa ca sa nu va mirati daca or sa iasa tot felul de ciudati, si in curand se va misca corabia UE cam asa:
Nu numai ai nostri nu voteaza, si altii sunt scarbiti de politicienii lor...dar de Darling din guvernul UK al lui mister Brown si multitudinea de scandaluri de la ei ati auzit?
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Atata victimizare si lene in Romania...oare doare sau este naturala senzatia? |
Nu prea doare. Sau, chiar daca doare un pic, ne-am obisnuit.
De la Miorita ni se trage. E amprenta genetica a neamului. :)))
Acuma vom sta sa ne vaicarim duios sau, si mai comic, sa ne auto-convingem ca parca nici nu-i asa de grav ca se duce Vadim in PE.
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Nu prea doare. Sau, chiar daca doare un pic, ne-am obisnuit. De la Miorita ni se trage. E amprenta genetica a neamului. :))) Acuma vom sta sa ne vaicarim duios sau, si mai comic, sa ne auto-convingem ca parca nici nu-i asa de grav ca se duce Vadim in PE. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Iileana nu cred ca e doar lenea pur romaneasca, pai olandezii ce scuza au, hai ca o sa caut procentajul, poate mi-l dati si pe cel romanesc asa de fantezie, de participare la vot ma refer.
Eu cred ca e neincrederea in politicieni, care peste tot nu fac nimic pentru omu de rand, ba chiar fac gafe, mai ales in criza asta, cand au dat banu bancilor si pe urma astia si-au dat bonusuri intre ei si politicienii enervati, nu mai stiu ce sa-i explice plebei platitoare de taxe.
Si mai e ceva in Vest oricum, sunt super-isterizati de "largirea UE"...pai de frate, nu ei au venit cu ideea, se supara ca proasta pe sat, sau cum era ca nu mai stiu.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ellinia spune:
Ce misto face Trucescu de Becali acum pe Realitatea... mie nu prea imi vine sa rad, mai degraba sa plang ... Parca habar nu are pe ce lume este! Parca nici nu se prinde ca astia fac misto de el!