votati duminica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nici nu-mi ma gandesc sa ma duc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Alegerile europarlamentare au alta logica decit celelalte.
Parlamentarii care vor ajunge la Bruxelles vor face, din acel moment, politica grupului politic caruia partidul lor ii e afliliat. Si, eventual, o vor putea influenta, in cazul in care vor fi suficient de competenti.

Se presupune ca miine putem, mergind la vot, sa alegem cam in ce sens vedem viitorul Europei. Ca doctrina, in primul rind.
Vrem sa ingrosam grupul po****rilor - votam PD-L. Vrem o Europa de stinga - votam PSD. Vrem o Europa dezvoltata in sensul politicilor liberare - votam PNL.

Nu mi-as face probleme de genul "hai la vot ca ne facem de ris in fata europenilor". Nici aia nu-s mai breji, nici ei nu se prea inghesuie la vot.

Nu m-as gindi nici ca, nemergind la vot, dau un vot de blam politicienilor romani. Li se rupe lor in paish'pe. Ba chiar le convine. Cu cit sintem mai putini cei preocupati de viata politica, []cu atit le e lor mai usor, ca se simt nesupravegheati :).

33 de parlamentari oricum vom trimite, ca tara, la Bruxelles. Si cu 70% prezenta la vot, si cu 7%.
Putem doar modifica, oarecum, raportul de forte. De exemplu, fanii lui CVTudor&Becali vor merge precis la vot, fie vint, fie furtuna. Ce procent vor reprezenta ei, va depinde de citi din cei care ar vota partide normale la cap chiar o vor face. Acestia din urma, prin numarul lor, decid daca de pe lista Romaniei Mari vor accede in parlamentul european doi, unul, sau nici unul dintre candidati.

Si ar mai fi.

Ma rog, io cam in felurile astea m-as gindi.

P.S. Un test din care puteti afla care partid va reprezinta mai bine, in planul politicii europene, optiunile : http://www.testvot.eu/Survey.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Deja din partea olandei a iesit cu numar de voturi covarsitor Geert Wilders un fel de Vadim al nostru, un fel de nou Pim Fortuyn.

Ala de i-a suparat ep restul politicienilor din EU cu un filmulet ofensator la adresa islamului, este un extremism de mare clasa, mai multe aici pentru cine e interesat:
http://www.geertwilders.nl/

e in engleza linkul...deci lumea a votat contra europei extinse, contra guvernului, mai mult un act de fronda, decat alegeri cu creier si optiune politica.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Nu m-as gindi nici ca, nemergind la vot, dau un vot de blam politicienilor romani. Li se rupe lor in paish'pe. Ba chiar le convine. Cu cit sintem mai putini cei preocupati de viata politica, []cu atit le e lor mai usor, ca se simt nesupravegheati :).

33 de parlamentari oricum vom trimite, ca tara, la Bruxelles. Si cu 70% prezenta la vot, si cu 7%.
Putem doar modifica, oarecum, raportul de forte. De exemplu, fanii lui CVTudor&Becali vor merge precis la vot, fie vint, fie furtuna. Ce procent vor reprezenta ei, va depinde de citi din cei care ar vota partide normale la cap chiar o vor face. Acestia din urma, prin numarul lor, decid daca de pe lista Romaniei Mari vor accede in parlamentul european doi, unul, sau nici unul dintre candidati.

In plus, de atatia ani de zile, cei ce se bat cu pumnul in piept ca ei nu merg la vot pt ca sunt scarbiti, nu-si pun problema, vazand ca absenteismul e tot mai mare, cum ar fi/ar fi fost rezultatele daca si ei, scarbitii, si-ar fi dat votul, fie si facand compromisul maxim permis de constiinta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

NU!
N-am cu cine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

Categoric: NU

ultima oara cand nu aveam cu cine sa votez am fost sa anulez votul, acum nu ma mai obosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu am sa votez...alb, adica n-o sa pun in plic buletin de vot. Asta e votul meu, protestatar . Sint 20 de liste, cu denumiri care mai de care mai pompoase si hilare. Exemplu: "Program contra precaritatii si sexismului", "Europa Democratie Esperanto" sau asta, cel mai tare: "Partidul Frantei. Lista de Rezistenta Nationala pt apararea drepturilor noastre si a intereselor Frantei in fata birocratilor de la Bruxelles. Contra distrugerii economiei noastre, invaziei imigrantilor et exploziei insecuritatii. Pt o Europa a europenilor, fara Turcia"

Nu cred ca daca n-o sa voteze romānii, europenii o sa miriie. Sondajele indica aici o rata de participare la vot de 40%.

Insa am impresia ca in Ro lumea se agita mai mult cu alegerile astea, oare pt ca sintem europeni mai "tineri"? Sau din cauza salariilor euro deputatilor? Adica, in Franta, un euro parlamentar are in jur de 7000 euro salariul. Cam la fel cu cei care sint deputati in teritoriu. Insa un euro deputat e mai rau vazut decit un deputat, din cite am inteles e comparat cu un pensionar, cei care ajung acolo nu prea mai pot spera la un post de ministru dupa aceea. Sau altii, ca actuala ministra a justiei, Rachida Dati, pe care Sarko ar vrea s-o puna pe linie moarta si in loc s-o mazileasca pur si simplu o trimite la Bruxelles.

In aceasi articol citeam ca se vrea o uniformizare a salariilor, cu alte cuvinte sa ajunga toti la 7000 euro. Pai cum sa nu se bata parlamentarii romāni pt o crestere a salariului cu 6000 euro; in prezent, cica au (doar) 1000!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

NU!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu o sa ma duc sa votez si ii voi lua si pe barbata-miu si pe fii-mea dupa mine.

Daca noi nu votam ca suntem dezamagiti, cine sa voteze pt noi, alte natiuni ?!

Mergi la inceput