votati duminica?
Raspunsuri - Pagina 11
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Deus - ai perfecta dreptate. In Romania, papitoi isterici de genul lui Badea au devenit lideri de opinie. Asta e asa de trist. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Am vazut ca Deus are un fix cu Badea .
E cam zarghit si individu' asta, nu contest.
Dar îl prefer clar în fata unui "iluminat" ca Dan Puric si/sau altii.
Realismul pe care idioteniile si exagerarile lui Badea mi-l insufla e un lucru mai mult decât binevenit . Parol!
Cât despre "a nu respecta legile", la ce se face referire? Singurul îndemn al lui Badea care s-ar apropia de notiune ar fi sa contesti amenda pt. încalcarea regulilor de circulatie . Un sfat bun, de altfel!
Ca în rest, ... prostu' de Badea nu încalca nici o lege, le respecta mai mult ca altii.
Aia pe care îi înjura încalca multe legi. Inclusiv pe cele de bun simt.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Deus sincer eu iubesc romanii si Romania, iubesc tot ce tine de traditii si de relief/peisaje/fauna/flora aici in Ro...dar atata lene si negativism, atata plans pe umarul vecinului, atata fatalism nu ne ajuta! Trebuie sa fim noi schimbarea, trebuie sa credem ca odata, candva o sa fie mai bine. Am fost la vot si ma simt bine. Nu as vrea nici sa ii critic pe cei care nu au fost la vot fiindca le inteleg frustrarile! Propun ca la scoala/facultate sa se predea ore de optimism si emisiunile la tv tot timpul "Gigi contra" sa fie difuzate doar dupa ora 24:) Visez...o sa fie bine! |
Asa, Deus, baga tare, nu te lasa! Pentru tzarishoara !!
Numai optimistii, iluminatii, mesianicii, aia care vin cu pasarele-floricele sa fie vazuti!
Aia realisti sa dispara dreaq dupe doishpe noaptea, ca ne strica visarea si optimismul!
PS: mi se pare mie, sau tu însati te vaicaresti pe motiv ca conationalii nostri se vaieta, sunt puturosi, negativisti si lenesi?
Hotarât lucru, vaicareala e cheia de bolta a constructiei românesti
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Roxana gabi3604 - ai uitat sa iti iei pastilele pe ziua de azi. Calmeaza-te draga mea. Rox. |
Am citit 11 pagini adineauri si am raspuns la ce am avut ceva de zis. Dupe care n-o sa mai intru pe subiectul asta ca nu vad de ce as mai face-o.
Ai vreo problema cu chestia asta?
Nu am nevoie de pastile, chiar daca tu crezi asta (în ce temei, numai tu stii!...).
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui muffin DA - am fost la vot! [navy]Toti cei care nu au fost la vot sunt niste maimute care nu ar trebui sa mai aiba dreptul la vot - este prea mult si prea greu pentru creierul lor plat. Somn usor caraghiosilor.[/navy] |
Muffin, ma roade o întrebare: întotdeauna ti-a placut sa scurmi cu batzul balegile de pe poteca? Sau doar de la o vreme?
loryi1974 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui RazaDeSoare
loryi1974 nu stiu daca sectia la care am fost eu a batut un record insa iti spun ca intr-o ora am terminat tot de numarat.Oricum procentul de participare la vot a fost mic,foarte mic,doar 200 de persoane in conditiile in care pe liste figurau peste 1000 de persoane.Multi au fost cei varstnici,si doar dimineata.In rest,toata ziua am stat efectiv degeaba.Asta a fost in sectorul 1,nu stiu cum a fost in celelalte parti. _ http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
N-ai inteles ce am vrut sa spun.N-am contestat niciun moment prezenta la vot,doar asta"Si din cei 200,multe au fost anulate" ,iar cand am facut referire la "proteste" am citat din tine "Am avut si buletine albe,fara stampile-mod de a protesta.".
Eu am inteles ca din alea 200 voturi ,"multe"-prin multe inteleg macar 40%,muuuult peste procentul de 3.9 la nivel national-sunt la categoria "anulate".Este totusi o anormalitate.
Deus spune:
votul s-a incheiat...si inca va certati?
gabi3604 - nu-ti dau satisfactie, crezi ce vrei, cum vrei, despre cine vrei tu! sa-ti fie de bine si sa te simti fericita!
in rest, ne vedem la urmatorul topic cand se vor apropia alegerile prezidentiale!
Rog moderatorii sa inchida topicul fiindca se ajunge la cearta si nu are nimeni, nimic de castigat. Multumesc
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Rufus spune:
citat din mesajul lui muffin Toti cei care nu au fost la vot sunt niste maimute care nu ar trebui sa mai aiba dreptul la vot - este prea mult si prea greu pentru creierul lor plat. Somn usor caraghiosilor. |
Adanca cugetare....
Precis esti membru PCR!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
citat din mesajul lui Roxana gabi3604 - ai uitat sa iti iei pastilele pe ziua de azi. Calmeaza-te draga mea. Rox. |
citat din mesajul lui muffin gabitza, IQul tau foarte imi recomanda sa nu iti raspund. |
Io is in tribune . Astept sa vina doamnele LORI si Oana-Laura - ocupate cu razbelul pe la alte subiecte- ca sa traga tusa finala.
Mai rasfirate, fetelor, mai rasfirate, ca deja bate rrrrau la ochi .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.