Licurici de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Ma ajuta cineva sa imi activez PM-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Porumbita, te cred ca esti un pic stresata, nu stiu insa ce sa spun de Robertel, pentru linistea ta mai bine sa intrebi medicul, nu?
Nathalie e bine adaptata la cresa, educatoarele spun ca e copil model, nu plange deloc si e mereu vesela, face caca zilnic la aceeasi ora (cica e normal la copilasii cu lapte de la mami, ma rog cat va mai avea ea de la mine, mititica, rezervele sunt pe terminate). E superalintata la cresa, e cea mai mica acolo pana prin iulie si o lasa Paul in brate la educatoare, eu o iau din brate de la educatoare.
Ies mult afara cu ele la cresa, de obicei le iau de afara pe fete, asa ca e bine. Adica e bine dar Francesca zbiara, de obicei o gasesc pe cel mai mare tractor, si zbiara: nuuuuuuuu vreaaaaaaaaauuu acaaaaaaaaaasa.... pleaca tu cu Nathalie! Nu vreau mama, nu vreau cu tine, vreau sa raman aici cu Isabella sau Farma sau mai stiu eu ce educatoare e in momentul acela pe primul loc. Si in drum spre casa: Mama, Dita vrea tractor. Bine, Francesca. Dupa cateva minute: Mama, Dita vrea sa conduca tractor. Bine, Francesca...pe cand ajungem acasa: mama, acasa nu avem tractor, he? (he e interjectie tipic olandeza, un fel de asa-i?)Nu avem. Dita vrea la cresa...deci fetita mea pe care eu ma straduiesc sa o imbrac in fustite, rochite, sa ii fac codite, etc, vrea sa fie tractorista!

Edinutza, lasa ca si eu am mai dat in bara, vineri seara am avut o zi de nastere a unei prietene, sambata am fost la un concert rock ca VIP si am fost primiti cu sampanie, am primit tot felul de caviaruri si de altele...si eu am de dat jos tone intregi! In apararea mea spun ca ma hometrainez 25 minute zilnic, adica am ridicat cu 5 minute stacheta, dupa care la sauna.

Cristi, l-am votat pe Carolut si de acasa.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Arriel bine ca ai lift...eu stau la etj 5 si nu am lift...asa ca las caruciorul la parter



Mami puiutului Vlad Mihai


http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

V-am trimis pe mailul comun niste poze din week-end cu Daria.

Porumbita, la ala ma uitam si eu, intre timp, am descoperit si Bertoni. Trip nu are bara in fata, vad, nu zice nimic de maner reversibil.

http://www.p r o b e b e.ro/catalog/BeBe-se-plimba/Carucioare/Carucioare-sport-Bertoni/1/

La Multi Ani tuturor licuricilor!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!


Lucrusoare de daruit





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

http://picasaweb.google.com/flavi2005/AndreiSiFlavi#slideshow/5344912993017745730

salut!

dark, multumim mult, mult pentru urare!

andrei, ayi, fix la 5 luni, are 9,7kg si 73 cm. e alaptat exclusiv.deja "face flotari", dupa cum vedeti din poze. am vrut sa-i comand tortulet , dar a fost inchis la cofetarii.

ieri, flavi a implinit 3 ani si jumatate.vrea si ea tort musai cu mica sirena.

azi noapte andrei nu a dormit de la 2,30 la 5 dimineata.cred ca din cauza caldurii, ca nu am patit de mult asa ceva.

porumbita, si andrei are puncte albe pe cerul gurii, dar asa a fost si la flavi. rar ii tremura barbia, cand era bb mic se intampla mai des.lapte pe nasuc frecvent, acum mai rar , ca a mai crescut.

la multi ani/luni tuturor bebelusilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, la carucior sport nu mai e nevoie de maner reversibil. Copiii dupa 6 luni vor sa vada ce se intampla in jur si vor sa stea cu fata in sensul de mers al carutului.
In rest nu stiu ce sa te sfatuiesc. Totul depinde de buget. Uite-te si tu sa fie usor si manevrabil, dar pentru asta tre' sa-l vezi la fata locului. Trebuie sa fii atenta ce cumperi ca il vei folosi pana pe la 2 ani (mai mult sau mai putin), deci triplu fata de cel tip landou, si ar fi bine sa fie rezistent.



Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Andre_ea - sa traiasca micuta crestina cuminte! Si Andrei a fost f linistit l abotez, ceea ce a fost o minune ca era in plina era de colici .

Selene - cere sfatul si fetelor de la sept-oct, ca se discuta acum ceva vreme de caruciare sport si acolo. Atentie ce carut iei, ca sa mearga si la iarna. Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, pt ca si eu ca si Mara am de la ABC un ditamai carutu' si il las la parter ca Bebelusi.

Iris - ce vointa ai cu exercetiile. Ai o tractorista in familie? Las' ca prinde bine la gradina .

Porumbita - pot doar sa imi dau cu parerea .
Tremuratul sa nu fie asociat cu mom in care face pipi, eventul o urocultura. Sau lipsa de calciu. Dar mai degraba cred ca nimic.
Dinti in cerul gurii? Probabil ca exista cazuri izolate, eu nu am auzit si ma indoiesc sa aiba micutul asa ceva. eventual sa il vada pedi ca sa te linistesti.
Lapte pe nas - nu-i bai, numai sa incerci sa il aspiri, dc e prea mult. daca sunt intinsi, sansele sa regurgiteze pe nas sunt f mari. sanatate!

Crisspy - program de kko. Da' las' ca stie baiatul cine-i mamica lui.

Pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

selene, noi dupa 6 luni o sa luam si un carucior tip umbrela, sa fie cat mai usor de transportat si sa incapa la mine in masina. plus asta de acuma pt plimbari lungi

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/


http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

buna ziua si de la noi

am lipsit zilele acestea caci am avut musafiri
si voi mai lipsi ca tre sa fac un articol si apoi sa il prezint la un congres..

imi lipsiti
mi-e taregreu fara sa va citesc

dark esti o scumpa ... m-ai imbolnavit cu pozele voastre de vacanta ... daca avem timp si bani sa plecam undeva cred ca voi alege nordul italiei .... este mult prea frumos ...

maine tre sa fac bagaj pt ruta constanta - deva ... mult de mers ... sa de-a Dumnezeu sa ne intoarcem in timp util si bine acasa sa avem ce sa va povestim

pupici
selene ai PM

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, fetelor, de sfaturi!

andre_ea, asa auzisem si eu, ca nu mai e nevoie de maner reversibil, dar manerul reversibil e pentru mine, cand mi se face dor de fata, nu pentru ea, care sper ca va deveni suficient de interesata de lumea din jur incat sa nu mai urle cu disperare in carucior...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!


Lucrusoare de daruit





Mergi la inceput