Licurici de ianuarie-februarie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
flowerbee spune:
Eu stau prost cu kg, adica doar 500 g pierdute...Lasa, ca ma tin tare, desi tot beau sucuri dulci, Fanta Shokata, pt ca imi este pofta de socata si nu gasesc soc pe nicaieri.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Tudor de Roxy si Iulia de Jasmi !!
Sper ca toata lumea e bine-sanatoasa Nu am avut timp sa citesc ce ati scris in de ieri dimineata... ca tot fuga-s sus si fuga-n jos am fost...activitati normale cu bebe + si acum tineti-va bine ca vin elefantii adica tot ce nu am facut in ultima vreme: curatenie mare prin casa, aranjat sertare, haine, hartoage, cumparaturi, mers la mama lu' naiba ca sa colectam scaunele de masini inchiriate pentru nepoate, amenajat casa pentru primire oaspeti dragi... care m-au anuntat ca nu mai vin azi la ora 6 pm ca s-a stricat avionul de Budapesta Vor ajunge numai dupa ora 10 pm ... deci o iau si eu un pic mai lejer. Mai am de dat cu aspiratorul, sters praful si sters pe jos (dupa-masa) si sa pregatesc cina (seara).. asa ca acum il iau pe MisterMister si iesim un pic la aer... si la Mother and Baby Group "la copii"
Multi la mamici si licurici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Ciufik si eu vreau....ma bag la mutarea la mare...ce mult le invidiez pe fetele din Constanta...
Bee asa e, nu am facut vaccinul de 4 luni, il facem la 5 ....dar ma enerveaza chestia asta cu vaccinurile ca nu stiu ce e bine. Nu am un medic care imi poate explica ce e mai bine...si sincer NU STIU cum e mai bine.
Stie cineva o reteta mai deosebita cu ficatei de pui????
Alina te-am iertat ca nu mi-ai raspuns la telefon
Fetelor, fiu-meo cel putin o data pe zi face caca de se murdareste pana la gat. Voua vi se intampla? Mie nu mi se pare normal. Folosim Pampers la kilogramele care trebuie/.......habar nu am ce se intampla...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Bee mie mi-a trimis tati soc si vreau sa fac. L-a cules el. Stii reteta? Poti sa mi-o dai la telefon ca sa nu le mai stresez pe fete cu retetele
Declaram si noi 55 de kg. Am inceput sarcina cu 53. Sincer sincer....nu cred ca mai vreau sa ajung la 53 ca parca eram prea slabanoaga....dar vad ca pe zi ce trece scad...si credeti-ma ca nu ma abtin de la nimic....bag dulciuri....la greu. Sa nu credeti ca ma laud ca mie incepe sa nu mai imi convina ca scad....vroiam eu sa ajung pe la 54 dar parca vad ca ma duc in jos in ridmul asta
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alina2700 spune:
Fetelor David face peste 2 zile 4 luni si eu m-am gandit sa-i introduc cerealele de orez fara gluten si sa va spun de ce m-am gandit eu la cereale si cum as vrea sa procedez: 1- se trezeste noaptea prea des sa pape.
2- face caca moale si uneori chiar cu mucozitati,iar Nestle am citit ca ar contine Bifidus Bl care ar ajuta burtica lui David.
3- eu vreau sa incep cu o lingurita de cereale ,preparate cu lapte de la san ,iar ca si consistenta ...sa fie moale astfel incat ar putea trece prin tetina(David nu mai vrea biberon sau suzeta de nici o culoare...)
4-cresterea cantitatii de cereale o voi face f .usor astfel
prima zi o lingurita ,a 2a zi tot o lingurita,a 3a 2 lg, a 4a 2 lg,si astfel voi prelungi f mult cu cerealele ,modificand usor si consistenta pina ajunge sa pape cateva lingurite de cereale de consistenta piureului.Dupa care voi incepe cu alte alimente (undeva in jurul varstei de 5 luni) gen suc de fructe ,piureuri de fructe ,supe,piureuri de legume(nu neaparat in ordinea asta)
Ce ziceti? Eu am sa cer si parerea pediatrei dar sunt sigura ca recomandarea este alaptat exclusiv pina la 6 luni.Astia fac totul cum scrie la carte!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
Aalina spune:
Bebelusi ficateii ii invelesti cate unul in feliute subtiri de bacon si ii prinzi cu o scobitoare. Apoi ii prajesti in mult ulei. Ies tare buni.
Ciufik ma bag si eu la mutarea pe litoral
sarbatoritilor de astazi
crisspy spune:
Intrebare intrebatoare.... pot sa pun copilu' in scaunel de bucatarie daca nu sta in funduletz????
Nu dati, da' habar nu am
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
alina2700 spune:
DarkBendis ai avut ceva treaba....bine ca mai antarzie un pik ca uite asa apuci sa te si relaxezi.Stiu cum e cand vin neamurile in vizita!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
alina2700 spune:
In alta ordine de idei am tot citit pe net despre cand si cum se incepe diversificarea si am gasit articole in care scrie ca bebe e pregatit pt diversificare atunci cand isi tine singur capul bine,cand sta in fundulet sprijinit chiar,cand si-a dublat greutatea de la nastere,daca pare interesat cand tu maninci :CONDITII PE CARE DAVID LE INTRUNESTE!Deci nu stiu ce sa mai cred!...
Nu stiu daca o sa am rabdare pina pe 22 cand merg cu el la vaccin.Sper sa rabd!
Bee suntem in aceeasi oala si eu am dat doar 500g jos,desi ma abtin de la multe chestii.Eu suc nu beau deloc dar un desert pe zi cu siguranta halesc!
Bebelusi am si eu o cumnata care desi nu si-a propus a slabit dupa nastere mancand de toate si a ajuns la kg mai putine decat inainte de sarcina.Nu vreau sa te sperii,dar se pare ca asa e constructia voastra!Eu tare as vrea sa maninc orice fara stresul ca ingrasa!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
Naty spune:
crisspy sincer nu mai stiu daca erau 2 doze intr-o cutie sau 2 cutii distincte. Cred insa ca 2 cutii separate.
bebelusi cred ca daca te grabesti sa ii faci prima doza e OK. O saptamana n-o fi foc!
Sling-ul l-am luat de la Mothercare.
irina cand i-am inceput Ioanei diversificarea manca san exclusiv si a primit foarte bine totul. Deci nu e o regula ...
ciufik unde la mare sunteti?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI