Licurici de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

mda, eu fac bagaje.
bleah!

Irina - habar n-am de ce sunt unele mai scumpe, eu am cautat ieftin, ca nu o sa-l fol. decat in deplasari si pe post de tarc mai incolo, cand s-o misca si copilu' meu ca Aidan sau Carol .
Nu are roti deloc, salteluta e subtirica, dar e destul de ok si se indoaie in vreo 3 puncte, ca deh tb sa o strangi sa pleci cu ea . Naspa ca se misca rau, cand se agita andrei, cred ca de-aia si plange.
F frumoasa bucataria, imi place combinatia de culori.
Coordonatele noastre la 5 luni si 1 sapt erau:6.7kg si 65cm, deci sunteti f bine.
Andrei nu se roteste nici pe burta si nici invers, nu se taraste...mai nimic spectaculos, doar "bebeluseste" f mult, o sa fie un guraliv.

Miere - bravo pt Aidan. Eu zic sa-l lasi in ritmul lui, atata timp cat nu fortezi nimic, e ok.

Noi azi am mancat borcans cu mar de la Nestle, a mancat dar s-a strambat, ca era acrisor. Masa de cereale in sch nu a avut succes, probabil a ramas cu gandul la "acritura". E cam nemancat de la 3, dar vad ca nu face scandal.

pup ca ma duc sa termin bagajele, ca maine va scriu de pe malul marii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, frumoase poze, mi-au placut comentariile!vazandu-l pe ochila si picioarele lui, mi-am adus aminte ca azi-oapte andrei si-a descoperit picioarele.el fiind mai dolofan, nu prea ajunge la ele.

frumoaasa bucataria,asa ce imi plac lucrurile noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ciufik eu vreau in special pt tarc dar si pt nani in deplasari.De ex peste 2 sapt nasii ne-au chemat la ei la snagov o casa de vara asa si l-as lua si pt asta.Mai trebe si saltea in plus??????????Ca modelul e ieftinache, Chicco e chicco ...ce hiba are?cum adik se misca?ce se misca patu' ori salteaua?Pup si ms

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, inseamna ca noi suntem gata pt stage 2:))
Uite cum sta baietul meu, manca-l-ar mama, ca am rezolvat si problema scapatului de jucarii pe jos, si le culege singur. haha, glumesc eu,dar m-am ingalbenit cand l-am vazut cum s-a aplecat in fata, gata, dau bouncer-ul ca mi se pare super unsafe de acum:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Oricum eu o sa astept pana la 6 luni pt stage doi, am inceput sa ii combin cerealele cu fructe (in special prune si mere) ca sa combatem constipatia in cazul in care ne ameninta.

Irinuca, frumoasa bucataria! Pup Andreiutzul!

Patut din acela avem si noi si la fel se misca...eu nu il mai pun pe aidan in nivelul de sus pt ca mi-e teama sa nu cada, se agata cu mainile de margine..la noi este o distanta cam de 20 de cm intre nivelul de sus si margine, asa ca de acum inainte sta la nivelul de jos.

Edit: salteaua se misca si la noi, nu patutul

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

baiii, hai ca am scandal in familie, ca eu postez pe net si altii fac bagaje , cica

e luat din metro berceni. se misca salteaua, nu patutul (mai ales ca nu are roti). salteaua e subtirica, dar e ok de dormit pe ea, mai ales dc e la nivelul de sus. chicco are si tarcuri, insa un tarc se strange mai putin compact decat patutul asta care are si geanta. plus ca poti sa-l fol la al doilea copil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Selene_frumusica Daria,este o finuta!

Irina_dragutza bucataria,sa o folositi sanatosi!si sa te faci si tu bine cu piciorul,ai grija de tine!

Miere_poi mai ai un pic si copilul asta va merge singur!ce mare e!nici eu nu l-as mai tine in bouncer se inclina prea mult si cu kg lui e periculos!

Ciufik_distractie placuta!profita cat poti!

eu pe Ainoa o tin de mult la 45 de grade si nici asta nu ii este indeajuns,tot e cu capul pe sus si e asa de scumpa ca se trage de hainute sa se ridice mai sus si cade scumpa inapoi la loc face la abdomene mai mult ca mami!of ca numai pot dupa ea !

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina ce frumos a crescut Ochila dragutul de el, chestie din aceea care aveti voi la carut trebuie sa cumpar si eu, ca sa o tin ocupata pe fi-mea cand nu se misca carutul.Unde e poza cu bucataria??
Iry cred ca indeplinim mai toate conditiile, mai putin aia cu sits independtly.Asteptam dupa 6 luni ca e mai sigur, pana atunci poate gasesc si eu green beans 1st stage .
E clar ca Aidan v-a incepe in curand sa mearga ca e ambitios tare, nu se lasa el cu una cu doua.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele daca stiti ce facem acum noi...... ati muri de ras .... invatam sa zicemm mama ... spune memmmmmmmm sau mammmmmm da nu apuca sa zica tot cuvantul .... si de 2 zile zice mmmmmmmmmm intr-una .... ahahahhaha

e super senzatia
cred ca voi plange cand voi auzi cuvantul intreg
e minunata fata mamii

irinac imi era dor de tine

ciufik sa te distrezi la mare ... imi pare rau ca nu ne vedem ... sa iei si lucruri de racoare ca la noi e mai racoare seara si dimineata si mai bate si cate o briza zdravana ....

bebelusi maine iti scriu pm ... acu am de lucru ... pupici multi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumim, edinutza!

Noua ne-au strapuns dintisorii de jos gingia, avem coltisori...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput