Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 7
dani3lla spune:
yoanna frumos foc patutul ,sa-l stapaneasca sanatoasa Stefi
carla eu sunt convinsa ca se vor intelege bine piticutele
ela bine ai revenit.Nu te mai stresa ca nu e bine.Am auzit de cazuri in care a venit lapticul si dupa 10 zile.Incearca si galactogil
clody eu zic sa nu-ti faci griji.Si mie mi se intareste cateodata burtica si sta asa mai mult timp nu numai 60 secCred ca fac piticii misto de noi sa vada cat de nebune sunt mamele lor
ioana distractie placuta la munte.Sa vii cu poze
carla bafta la dr si distractie placuta la nasica si...vreau sa stiu eu unde m-ai bagat ca eu nu am primit nimic pe mess.Te bag eu acum
DANA 39+ cu mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Ela2001 spune:
Neatza.
Clody nu m-am suparat.
Cand se intareste burta, inseamna ca ai contractii. Te si durea burta?
Multumesc pt urari tuturor celor care m-au felicitat.
Am inceput sa iau de aseara galactogil, sa beau ceai de fenicul si anason si vad ac au inceput sa apara cateva picaturi de lapte, iar sanii nu mai sunt asa de moi.
Azi noapte piticul a fost ok; s-a trezit pe la 1.40, la 3 s-a culcat si s-a mai trezit la 7. Sa vedem cum evolueaza cu programul de somn.
39+ Vlad Stefan
nemora spune:
Buna dragele mele! am intrat si eu repede sa va pove
Nasterea a fost o poveste frumoasa, spitalul Filantropia super, personalul minunat, moasa m-a ajutat enorm (am aflat si eu ce inseamna sa fii ajutata la nastere...) iar doctorita - nota 5000! m-a nascut cu perineu intact, a fost super calda, o minune de medic...am plecat a doua zi, ceea ce a contat mult
pitica suge foarte bine, e cuminte, doarme, singura problema e ca e vesnic cacalita si tre schimbata foarte des, iar Karo a reactionat neasteptat de bine (de 2 ori pe zi ii mai trage cate una, dar in rest o pupa si o cere)
deci suntem cam bine
o sa pun poze
va sarut pe toate
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
dani3lla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Neatza. Clody nu m-am suparat. Cand se intareste burta, inseamna ca ai contractii. Te si durea burta? Multumesc pt urari tuturor celor care m-au felicitat. Am inceput sa iau de aseara galactogil, sa beau ceai de fenicul si anason si vad ac au inceput sa apara cateva picaturi de lapte, iar sanii nu mai sunt asa de moi. Azi noapte piticul a fost ok; s-a trezit pe la 1.40, la 3 s-a culcat si s-a mai trezit la 7. Sa vedem cum evolueaza cu programul de somn. 39+ Vlad Stefan |
Felicitari pt primele picaturi de laptic si la cat mai multe in continuare.Schimba repede semnatura ca se supara Vladut
DANA 39+ cu mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
strunfita spune:
Ioana, super ca n-a plans Sara la botez. Distractie placuta la munte!
Ela, si daca ai cateva picaturi de lapte doar, eu stiu ca e indicat sa pui copilul la san, pentru ca asa se stimuleaza lactatia.
Clody, sigur sunt contractii, acum nu stiu de ce nu dor ...
Yioanna, foarte dragut patutul. Sa-l stapaneasca bebelina sanatoasa!
Noi am fost joi la prima petrecere , a fost ziua nepoticii noastre. Fata a dormit cele 2 ore, pe drumul de intoarcere a apucat-o urlatul ca ii era foame.
Astazi mergem la un botez, sper sa fie la fel de cumintica.
Din pacate ne-au apucat un pic colicile, de la Infacol a urlat mai mult decat inainte, asa ca am renuntat la el. I-a dat homeopata 3 granule, sa vedem cum va reactiona. Deocamdata ieri a fost mult mai bine. In rest si-a cam pastrat programul de supt la 3 ore si noaptea o data, maxim de 2 ori, foarte rar se abate de la program.
Va pup, ca se trezeste ...
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Alarma falsa ... a adormit la loc ...
Carla, ma gandeam la voi ca acum ati rezolvat si o alta problema, nu mai trebuie sa o lasati pe Saby cu nimeni, ca poate sta cu voi.
Maria, voi cum mai sunteti cu colicile?
Am uitat sa va spun, fata a crescut intr-o saptamana 320 grame, sper sa am lapte in continuare tot asa. Si eu am sanii cateodata moi, dar daca ma mulg iese lapte, si atata timp cata fata nu plange ca i-ar fi foame, nu-mi fac probleme.
Si fata mea e vesnic cacata la fund, nu cred c-am schimbat-o vreodata si sa nu fi facut intre timp caca, parca Bogdan nu era asa, nu stiu ce sa zic. Si acum a inceput si sa se irite. Voi ce creme bune de fundulet folositi?
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
blue77 spune:
Salut fetele
mercic pentru ca ma intelegeti cat ma chinuie astia cu masuratori si statisticisunt chiar penibili
Yoannasuper patutul vostru
Bebe Becama bucur ca a fost totul super la botez, si la Marc la fel a fost n a zis nici mac toata ziua, se pare ca totusi botezul ii linisteste.
Clodyai avut contractii, e normal si eu aveam si nu ma dureau dar au modificat colul, mai ai putin
FelicitariNemora si Elasi bebei cumintei si mancaciosi
Yoann sta din ce in ce mai mult treaz ziua, ii place mult stea pe carne de om decat in patut sau in transat...ieri a avut colici si azi noapte asa ca nu ma pot lauda ca am dormit bine
Oare o fi ca am mancat ieri cirba de faszole verde? stiam ca nu e bine fasole uscata?nu, voi ce stiti
Pediatrul mi a zis sa i dau un singur san o data la supt ca cica mai diminueaza colicii, ca la inceputul suptului curge lactoza si ca asta face colici si ca daca bea doar din unul e mai bine....in fine
Serialbastre spune:
Buna dimineata, lume!
Am ajuns si noi acasa, de fapt de vineri suntem acasa, dar n-am reusit sa ma mai gandesc si la calculator.
Cezara - Ilinca va multumeste pentru urari.
Noi incercam sa ne acomodam, laptic avem, dar nu mananca prea mult si asta ma cam chinuie, mai ales psihic. Ne cam chinuie si coliceii, de cand sunt acasa nu i-am dat nimic, in spital i-au dat intr-o noapte Sabsimplex, astept sa mergem saptamana viitoare la pediatru si sa vedem ce ne zice.
Doarme si in patut, mai doarme si cu mine cand e rau tare cu burtica ... ei! abia avem aproape 5 zile.
Mai revin cu vesti cand pot (scriu in picioare si e cam greu), a inceput si Printesa scanceala.
Andreea si Cezara Ilinca (2.06.2009)
clodyac spune:
buna fetele eu sunt un adevarat zombi nu pot dormi si pace
dani3lla sa stii ca am ajuns sa cred ca razvan face misto grupa mare de mine da si cand o veni sa veni ce smotoceala ii dau il pup non stop asta razbunare
ela2001 nu m-a durut nimic doar burtica tare pietroi ... cand ma dadeam jos sa ma duc la baie simteam asa un disconfort dar nimic de speriat
nemora ma bucur pt tien si ca nasterea a fost o experienta frumoasa iti doresc refacere rapida
felicitari pentru bebe cuminte si te rugam nu uita sa ne pui pozici
Strunfita ce bine ca ai bebe cumintica iti doresc distracte placuta si azi la botez si poate ne pui pozici si sa nu uit felicitari pentru bebe care se face mare
blue77 sa dea dumnezeu sa fie asa si sa mai am putin stii ma asteptan azi noapte dupa 3 ore de intariri/relaxari doamnee dar durere pe cand ma rugam sa ma doara
deci yoan este flacau mare de acum daca nu mai face nanita asa mult ziua felicitari
serialbastre am trecut numele bebelinei foarte frumos sa fie sanatoasa imi pare rau de colicei sa treaca repede si sa nu mai chinuie fetita si tie iti urez refacere rapida
maria voi ce mai faceti ? au trecut coliceii? tu cum te mai simti?
elyyyyyyyyyy nu ne mai zici nimic de voi ?
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
annkkaa spune:
Saluti si de la noi!
Felicitari mamicilor si bebelusilor ce au aparut in ultima vreme! Nu nominalizez ca nu am apuat sa citesc inca tot...... dar o sa ma straduiesc sa recuperez..
Noi suntem foarte bine, atat Karina cat si eu. Vreo 10 ore m-am chinuit sa nasc normal, dar nu s-a putut si in final am recurs la cezariana. Din fericire am avut parte de un medic foarte bun si ma simt neasteptat de bine dupa operatie!!!!! Desi a fost anestezie generala la 18.35 era scoasa Karina, la 20.00 vorbeam deja de mult la telefon si mi-a fost adusa fata sa o vad si sa o pupicesc, iar a doua zi dimineata la 7.30 dadeam deja 4 ture de salon.Fata a ramas la mine in salon de a 2 a zi. Am plecat acasa dupa 6 zile , pe semnatura,(ar fi trebuit sa mai stau o zi) ca deh asa prevedeau normele spitalului. Karina a facut icterul in spital si in a 5 zi i-a cazut si buricul. Prima baita i-am facut-o imediat ce am ajuns acasa, adica joi...
Cam asta e in mare, despre noi.
Am pus primele pozici ale fetei sa o cunoasteti si voi...
http://community.webshots.com/album/572887296hulRSP
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa