Hotel Kaliakra Superior Albena

Hotel Kaliakra Superior Albena | Autor: Anuc

Link direct la acest mesaj

Buna,

A fost cineva la acest hotel? as vrea sa plec acolo cu copiii in luna iulie. Unul dintre ei este foarte mic, va avea 5 luni si as vrea sa merg 'la sigur' intr-un hotel ff curat, cu conditii decente.

Multumesc

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anul trecut am fost la Kaliakra standard, singura diferenta intre standard si superior este la camere, la superior sunt mai mari, baile mai moderne. Eu am fost multumita de standard, am fost cu 3 copii, n-am avut loc sa dansam in camera, dar in rest a fost ok.
Restaurantul, piscinele, ...etc, sunt comune si n-am ce sa le reprosez. Schimbau prosoapele zilnic, se facea curat in camera zilnic( aici a fost singura nemultumire, asta asa, sa-i gasesc si un nod in papura= ca desi ii spusesem cameristei ca in jurul orei 12.30-13 il culc pe cel mic, ea numai atunci venea sa faca curat. Poate ca nu o fi inteles ce i-am spus...nu stiu.

In concluzie, mergi fara grija , totul e ok, eventual intra pe subiectul despre Bulgaria, au mai scris fete acolo, si toate au scris de bine. Singura problema este ca ma indoiesc ca vei mai gasi locuri acum, anul trecut cam in perioada asta m-am hotarat si eu, iar la superior n-am mai gasit loc, cu chiu cu vai am gasit la o agentie , dar la camera standard, unde...ti-am spus, am stat cu 3 copii si a fost totul ok.

Bafta sa mai gasesti loc si concediu placut!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Multumesc mult!

am cerut oferta la mai multe agentii, sa vedem...probabil ca e cam tarziu, dar noi pana ne hotaram, trece concediul :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Imi puteti spune si mie adresa site-ului acestui hotel? nu o gasesc, e secret total...
mersic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Intra pe www.albena.bg si cauta hotelul Kaliakra

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput