pierce in zone intime

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kokiy nici sa ma platesti nu ma mai uit la link-uri puse de tine!!!! mi-e si frica sa mai adorm la noapte!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ariel, eu credeam ca am vazut multe la viata mea ... intradevar socante acele poze ,rar am fost eu pusa in situatia de a spune"ce ciudati pot fi unii" ...las' ca vine Xio si ne explica cum sta treaba cu dereglarile astea la mansarda

Hai fata ,ia niste muzica sa-ti treaca

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Sincer ma prapadesc de ras cand vad ce ati scris pe aici...
Chiar e asa deplasat un pierce intr-o zona intima?????
Sincer, nici mie nu prea imi plac oamenii cu pierce-uri. Chiar acu' o luna au venit doi la angajare si i-am trimis la plimbare, nu de alta dar aveau fetzele pline de belciuge.
Si probabil ca e un pic masochism in chestia cu pierce-ul in zona intima, dar la fel sunt si tatuajele si orice alte pierce-uri. Stiu din proprie experienta.
Si ca tot veni vorba de Rammstein, merge cineva la concerte???
EU VREAU SA MERG!!! Din pacate cel mai apropiat loc e Viena sau Praga...
pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

wow, unele poze sunt chiar...sado-maso!! Ma gandesc daca aia trec prin security la aeroport si uit sa le scoata inainte si trebuie sa le faca search corporal cred ca raman unii security agents cu traume de la ce vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Acu' nu stiu...da cand am vazut-o pe aia cu talangile atarnate primul gand a fost "cum s-o epila?" le scoate de fiecare data?
Si daca tot eram prin zona,am aruncat un oki si la piercinguri pt barbati...hmmmm, mare e gradina! era unu cu un lacat (nu lacatel, lacat)in varful penisului. Cum o mai face sex asa? Sau lacatul ala era un fel mai subtil de a spune "sex is a no-no, teapa!"

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Acu' nu stiu...da cand am vazut-o pe aia cu talangile atarnate primul gand a fost "cum s-o epila?" le scoate de fiecare data?
Si daca tot eram prin zona,am aruncat un oki si la piercinguri pt barbati...hmmmm, mare e gradina! era unu cu un lacat (nu lacatel, lacat)in varful penisului. Cum o mai face sex asa? Sau lacatul ala era un fel mai subtil de a spune "sex is a no-no, teapa!"

ma facusi curioasa la ala cu lacat, ma duc 'napoi sa ma uit.
la epilat si co****t daca le sunt in cale normal ca-si dau jos...si la mers probabil cel putin in unele cazuri...

aaaa. v-ati uitat la comentariile spectatorilor de pe acolo, toti sunt fascinati se pare de asa manifestari artistice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Aoleu, saraca, pare mult de munca, sa dai toate tinichelele alea jos. Da si mai mult sa le puna la loc...zau ca mi se face mila de ea...si daca le da jos si la co.....t si la mers, de ce si le-a mai pus? tare inapoiata mi-s...
ps: m-ai facut si tu curioasa cu comentariile

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

n-am gasit-o pe aia cu lacatul dar am vazut altele ca mi-a ajuns, m-am uitat si la alte cateva zone cu pierceinguri, alea cu corseturi pe spate par de-a dreptul dureroase.... brrr ca mi s-a facut pielea de gaina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Sincer ma prapadesc de ras cand vad ce ati scris pe aici...
Chiar e asa deplasat un pierce intr-o zona intima?????
Sincer, nici mie nu prea imi plac oamenii cu pierce-uri. Chiar acu' o luna au venit doi la angajare si i-am trimis la plimbare, nu de alta dar aveau fetzele pline de belciuge.
Si probabil ca e un pic masochism in chestia cu pierce-ul in zona intima, dar la fel sunt si tatuajele si orice alte pierce-uri. Stiu din proprie experienta.
Si ca tot veni vorba de Rammstein, merge cineva la concerte???
EU VREAU SA MERG!!! Din pacate cel mai apropiat loc e Viena sau Praga...
pe toti.

eu merg la viena

Astept data de 12 , sa se puna in vanzare biletele si sa vad si eu cat costa.
Tare mi-ar placea sa merg in culise , sa iau si autografe , sa-l mangai putin pe Richard

P.S: ce buna e negresa din videoclip

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

...hai ca m-ati starnit

Sunt curioasa pe cine aranjeaza asa ceva (pun link fractionat sa nu se oripileze lumea) http://bodypiercingpictures.painfulpleasures.com/showphoto.php/photo/ la sfarsitul linkului bagati 8480

Marius,daca-i prea hard linkul sterge-l ...sau mai stii ca nu copiaza careva modelul

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Nu stiu pe cine avantajeaza, dar sigur trebuie si paratrasnet ca la atata metal...

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput