pierce in zone intime

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Si de vreo 2 saptamani mi s-a pus pata sa-mi pun unul intr-o zona mai intima...

Dupa ce ti-l pui, ni-l arati si noua?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Coool!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Xio tu ai cumva piercing in buric?Sau de unde stii ca se vindeca in 6 LUNI???
Eu am si s-a vindecat in 3 sapt.....si cred(adik sunt sigura) ca se vindeca si mai repede daca nu faceam reactie de respingere la piercing(pana l-am schimbat cu unul din aur si acum nu mai am nici o probl.-initial era cu tija de titan-sau asa mi s-a spus...).
De cel din partile intime nu stiu nik....sorry!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Dupa ce ti-l pui, ni-l arati si noua?

Eu sper sa nu
Oricum, si 'jos' sunt mai multe variante... Adica, in clitoris ori in partea de sus, chiar la... inceput? Eu as merge mai mult pe partea a doua, adica, arata cam la fel dar macar nu risti sa distrugi o zona atat de placut sensibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Din cate am inteles se pune in clitoris in partea de sus. Cica nu jeneaza si nu afecteaza deloc viatza sexuala, chiar din contra ajuta!!!
Nu am idee... Dar dak mi-l, de fapt nu dak, cand mi-l pun, va informez ce "efecte" are... Oricum, parerea sotului meu este ca am luat-o razna de toooooooooot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufymic

Xio tu ai cumva piercing in buric?Sau de unde stii ca se vindeca in 6 LUNI???
Eu am si s-a vindecat in 3 sapt.....si cred(adik sunt sigura) ca se vindeca si mai repede daca nu faceam reactie de respingere la piercing(pana l-am schimbat cu unul din aur si acum nu mai am nici o probl.-initial era cu tija de titan-sau asa mi s-a spus...).
De cel din partile intime nu stiu nik....sorry!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Nu , nu am dar cand am fost la salon sa intreb de tatuaje am intrebat si de pierceing.
Si nenea ala de acolo, cel care face si tatuaje si pierceinguri mi-a spus ca cel din buric se vindeca in vreo jumatate de an pt. ca este un loc supus mereu micilor traumatisme si miscarilor, iar vindecarea deplina survine dupa atatea luni.
La fel a fost si la o colega de-a mea care are , abia la mai mult de 6 luni a spus ca nu mai simte disconfort.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu am in buric, si pot sa spun ca urmand indicatiile medicului*la dermatolog mi l-am pus*, adica curatat de 3/zi locul cu o solutie data de ei, in 3 saptamani am fost ca si noua.

Cat despre pierce-ul in zona intima, eu am cunoscut o tipa care avea in clitoris, si a spus ca e unul dintre putinile lucruri pe care le regreta, poate chiar singurul.
Nu mai are orgasm!!!habar nu am care e legatura.
Totusi cautand niste inf. despre tatuaje,am dat peste un articol unde trata problema tatuajelor din pct de vedere al medicinii chineze.
Spunea acolo ca, gaurind anumite locuri , sunt afectate puncte reflexogene care corespund organelor interne ceea ce duce la dereglari in functionarea acestora..ceva de genul.

Parca suna logic, nu?

Cu toate astea nu as renunta la pierce-ul meu din buric

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

O intrebare pentru fetele care aveti piercing in buric.doar cand l-ati facut?eu as vrea sa-mi fac dar cum lesin numai cand vad o picatura de sange mi-e frica sa nu cad pe acolo.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Din cate am inteles se pune in clitoris in partea de sus. Cica nu jeneaza si nu afecteaza deloc viatza sexuala, chiar din contra ajuta!!!
Nu am idee... Dar dak mi-l, de fapt nu dak, cand mi-l pun, va informez ce "efecte" are... Oricum, parerea sotului meu este ca am luat-o razna de toooooooooot

Intrebare:
De ce vrei sa-ti pui in clitoris? Care este ideea? Nu se vede (exceptand sotul) eu nu reusesc sa inteleg motivatia. Cercei, in buric etc etc se vad deci ar putea fi ideea de imagine stiu si eu, dar in clitoris unde nu vede nimeni deci habar nu are cineva ca ai la o adica ramane intrebarea care este motivatia?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am o banuiala ca nu se introduce prin clitoris ci pe langa el .
Dar poate vrea sa-si puna in labii, daca tot ar fi sa perforez ceva in zona aia , pai nu m-as atinge tocmai de celebrul clitoris care ofera orgasmele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si eu am in buric..... Prima data cand mi-am facut gaura, mi-a fost respins de organism in mai putin de o luna..... Pur si simpul s-a topit tesutul ala si chestia aia a cazut. Si nu m-a incantat deloc ideea de a ramane fara. Dupa vreo sase luni, mi-am facut singura gaura in buric,iar o prietena m-a ajutat sa-l pun acolo. In aproape trei luni eram ca si noua..... AM schimbat multe pierce-uri de atunci, ca deh...au cam trecut vreo 17 ani de cand mi-am facut achizitia, si modelele au mai evoluat. Nu am avut nici un fel de problema. De durut, da,m-a durut,insa a trecut. Am tinut cont de igiena locala si au trecut toate amintirile neplacute.
Cu pierce-ul in zona intima...... Da, stiu si eu pe cineva care a facut senzatie la un moment dat.Insa acum regreta. Si asta pentru ca deseori are mici infectii, leziuni care sunt destul de dureroase. In plus nu mai simte ce simtea inainte cand avea si ea parte de momente intime.

Mergi la inceput