Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Mai gagici yo cred ca nu e cazul sa ne stresam cu greutatea, mai ales acum. Poate e singurul moment in care n-ar trebui. Iulika, bine faci ca nu iti faci probleme, nici eu nu mi-as face in locul tau...m-am uitat la poze si esti frumoasa, interesanta..numai la kg nu-mi vine sa ma uit cand ma uit la tine. Va pup, am fugit la gala. :D Andrutza 24+ bebelusa mea iubitaPåi tu vb mamika sexy ce esti...Ce crezi ca nu am tras cu ochiul la pozicile tale?! ![]() ![]() |
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Mai gagici yo cred ca nu e cazul sa ne stresam cu greutatea, mai ales acum. Poate e singurul moment in care n-ar trebui. Iulika, bine faci ca nu iti faci probleme, nici eu nu mi-as face in locul tau...m-am uitat la poze si esti frumoasa, interesanta..numai la kg nu-mi vine sa ma uit cand ma uit la tine. Va pup, am fugit la gala. :D Andrutza 24+ bebelusa mea iubita |
Påi tu vb mamika sexy ce esti...Ce crezi ca nu am tras cu ochiul la pozicile tale?!

Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Da iarasi am ramas singura..dar e si normal cine mai are 11 grade in luna iunie decat eu vikinga
..
Las ca vine si vremea mea si o så va las cand in Romania va fi ploaie si frig si eu ma lafai la doar 20 de garde
sunt bune si alea..Må duc så bag o masina la spålat så fac paine si covrigi cu mac si sare
Na ca sa va fac in ciudå
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
delia79 spune:
Vaaaaiii Iulika, esti frumusica foc
si tare scumpa. E greu de crezut cu kg alea, numai burtica e de tine
. Foarte bine faci ca nu te ingrijoreaza kg 
Andraiulia, si tu esti asa finuta si frumoasa !
Bafta la examene, gata cu scoala!!
Hatsumomo, nici mie nu mi se pare o idee buna cu cura de slabire tocmai acum. Cu zicea si Adimercedes ai timp dupa nastere sa te ingrijorezi, asta daca mai ramane ceva de dat jos
.
Ma duc si eu in oras.... sa casc gura ca e cald si bine afara 
in curand mamy de Sofia scumpa
kawaichan spune:
Buna seara![]()
Hatsumomo cred ca glumesti cu kilele,nu stiu la ce doctor ai nimerit dar sa stii ca nu-s toti asa.In general cei din genearatia veche sunt stresati rau de greutate si le bat la cap pe bietele gravidute dar cei mai tineri sunt mai relaxati.Uite mie mi s-a spus de catre doctorul pe care-l aveam la inceput(aici in provincie)ca 10-13 kg sunt numai bine de pus in sarcina iar in Tokyo de ex unde am fost azi mi-au zis sa nu care cumva sa ma ingrijorez de greutate ca ma bat
(am pus 2kg in ultimele 2sapt si ma facusem verde la fata cand am vazut cantarul).Pusese si bebe destul de mult si uterul crescuse la fel si au zis ca e normal.Deci...nu te apuca de diete,e cea mai mare prostie sa faci asa ceva in sarcina,ar insemna sa-l privezi pe bebe de ce e necesar si nu e cazul.Te-as fi inteles daca erau 10-15 sa te ingrijorezi-desi nici atunci nu e cazul-dar la 4 kg da-o-ncolo de treaba...doctorul ala e pe langa,parerea mea
Kawaichan,cu
la purtator
26+
kawaichan spune:
Fetele am fost si noi la eco azi si totul e bine si cu bebe si cu mami.![]()
Ultimele noastre date sunt BPD 6.9cm,AC 20.9cm ,FL 4.9cm,greutate estimata la 1013 grame.Noi aveam 26s6z azi dar bebe e cica de 28s1zi dupa ecograf.
Mie mi-a iesit hemoglobina putin sub nivelul marii
si mi-a dat sa iau ceva fier-100mg/zi/30 de zile.Am intrebat si de calciu si a zis ca pana nasc ar fi bine sa iau cam 1g pe zi,deci 3 pastile a cate 300mg ori daca pot sa beau 1l de lapte zilnic.
Lutoniana si eu stiu ca papanicolau-ul se face doar in primele sapt,maxim 8-10 cam asa.N-are sens sa te stresezi sau sa-l stresezi pe bebe acum la varsta asta de sarcina,fa-l si tu dupa nastere.
Kawaichan,cu
la purtator
26+
kawaichan spune:
Si bineinteles ca iar nu m-am putut abtine si am dat vreo doua ture pe la Baby Gap,doamne ce era acolo,imi venea sa iau tot magazinul cu mine acasa
.I-am luat lui bibi o paturica si vreo 4 body-uri,o sa le fac poze zilele astea sa vi le arat.Ieri am comandat si cadita de la Fisher Price de pe Amazon si un baby monitor si au ajuns deja azi,bucurie mare.
Pup fetele,ma bag la nani ca-s franta de oboseala
Kawaichan,cu
la purtator
26+
Iulika29 spune:
Kawaichan felicitari pt bebe sånåtos si grasunel..Si eu iau fier.prima data imi daduse o pastila la 2 zile cand am fost la control mi-a zis ca tre sa iau cate una pe zi..
Delia distractie placuta la cascat gura
..As fi iesit si eu dar imi ingheata limba ![]()
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
M-am trezit si eu din somnul de frumusete
...dupa masa, fie omul cat de mic doarme un pic, nu?
Titi multumesc de explicatie..nu resusesc sa-l vizualizez acum magazinul, dar o sa caut temeinic pe toate stradutele din spatele Centralului care duc la piata..si care sunt pe langa apa...cred ca-i doar una
..daca nu gasesc, mai cer detalii.
Delia interesant articolul de la Baby Center
..mai intelegem si noi ceva, ca in suedeza lui Iulika, slabe sanse; pai eu o sa incep sa-mi ung "fetita" din sapt 33, poate cu ulei de masline sau de migdale dulci..cum zicea Angelii, macar la psihic, ajuta!![]()
Am vazut ca incepeti sa vorbiti de kg...hai sa nu ne stresam fetelor, sa ne bucuram din plin de perioada aceasta minunata! Bine, eu ma refer la kg astea invizibile, ca nu stiu cum sa le zic altcumva (6 si repectiv 4 kg in aproape 6 luni..parca Hatsumomo are si varsta sarcinii mai avansata)...eu sunt hotarata sa nu ma panichez din acest motiv; am 7 kg in plus in 22 de sapt..incerc sa mananc sanatos, cat mai multe fructe si legume, iar seara de obicei mananc salata cu branza..ador asta! ce norocoase suntem sa fim gravide in perioada aceasta a anului, nu credeti? ne putem bucura de legume si fructe proaspete!
AndraIulia petrecere frumoasa la gala de absolvire! ce facultate termini tu? poate ai spus si eu nu am fost pe faza
si vroiam sa va mai intreb fetelor ce locuiti in Japonia (Hatsumomo, kawaichan) si aveti nick-ul greu de pronuntat si scris pentru mine
..cum va striga mamica voastra acasuca in romania?
ca eu cand vreau sa va pomenesc in mesaj trebuie sa imi scriu pe o hartiuta nick-ul 
Si inca ceva..cum fac sa intru si eu pe mailul comun?..sa citesc despre informatiile utile de acolo.
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Si inca ceva..cum fac sa intru si eu pe mailul comun?..sa citesc despre informatiile utile de acolo. Dana 22s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Adresa e sept_oct2009@yahoo.com si parola e aceeasi ca la webshots..oricum ti-o trimit si pe PM
Iulika, cea mai fericitå
27+cu
Bruce Nicholas

bebelusa mea iubita