Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hemoglobina mea era de 11.8, cu o limita inferioara de referinta 12, hematocritul il aveam 33,7 la o limita inferioara de 36.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
21+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou

wow vad ca sunteti stresate de kg...bine nu pot sa zic ca nu ma gandesc si eu si ca n-am grija...insa fetelor....va promit solemn ca o sa slabim toate si o sa ajungem cum am fost inainte de sarcina.La asta ajuta si alaptatul,o dieta sanatoasa si perseverenta.
Hatsumoto pai scuza-ma,la juma' de metru si vorba mamei "cu un batz infipt in fund" cum sunt japonezele,minione si dragalase...cred si eu ca le spune sa nu se ingrase mult.Dar 4 kg in 6 luni e mai mult decat ideal.

Altfel io's intr-o stare euforica...habar n-am de ce...hormonii bata-i vina!
Arsuri am si eu din cand in cand...iar atunci incerc sa elimin alimentul de la care cred ca mi se trage.La Erika n-aveam nimica.

Zicea cineva ca e anotimpul ideal pt a fii gravi.....nuuuuuu.Ohhh acum inca e bine,dar ultima luna e criminala...aici umiditatea ucide...in tara caldurile de peste 40 grade cum au fost acum doi ani in aceeeasi perioada.
E ideal pentru varietatea de legume si fructe...asta daaaa

Kiki casa de piatra!
Cristina concediu placut!

Si tuturor un week-end frumos in continuare!Acum iesim si noi nitel la un scurt drive(ca mami gravi si-a luat preschimbat permisul si e tare mandra)

Lutonianaaaa nu mai zici nimica azi?Io aveam impresia ca pe-acolo prin Anglia tre' sa umbli cu umbrela dupa tine mereu

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

4kg in 6 luni ? sigur, si eu, pe un picior
Noi suntem in Paris in concediu, Peter e in Romania cu parintii mei. L-a rugat bunica sa-mi zica azi La multi ani si n-a vrut sa se opreasca din joaca pentru atata lucru De fapt de-o saptamana nu vrea sa se opreasca din joaca sa vorbeasca cu noi, ceea ce mi se pare un lucru bun, dat fiind ca ne era frica sa nu ne duca dorul prea tare.
Mai fetelor, pot sa numar gravidele si copiii pe care i-am vazut intr-o saptamana in Paris ! O fi pentru ca m-am plimbat doar prin locurile vizitate de turisti, dar ma gandesc ca si Manhattan-ul e vizitat in majoritate de turisti si te impiedici de prichindei si burti la fiecare 2 metri.
Sanatate tuturor !
Ah, si azi in Franta e ziua mamei, ce bine am nimerit-o

Diana 26 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele, eu iri aveam programata o iesire la Piatra Neamt si am ajuns...la spital. De cateva zile ma doare jos iar ieri s/au acutizat durerile. In fine, colul e inchis dar tensiunea mea era 14,8 si voia sa ma interneze. (mai ales ca la prima sarcina am avut tensiune indusa de sarcina)
Ideea e ca ma doare jos, poate din cauza ca bb apasa sau nu stiu ce sa spun. Cand stau la orizontala e ok.
In alta ordine de idei am 2 intrebari:
1.daca mai am zile cand uit sa iau fierul e bai?
2. cum se ia tensiunea? am un aparat manual si nu prea imi iese faza cu masuratul...
Va doresc zile linisite si multa sanatate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua si de la noi,

Suntem in pregatiri, facem bagaje, am calcat si spalat tot, mai am 2 camasi de sot si o pereche blugi de pitic de 2 ani cu floricele de la mothercare o frumusete . Asa imi place sa calc lucruri de pitic mic, bine cand merg la servici nu am timp, dar si acum, la 2 ani, din doua miscari am terminat hainuta. Pe cand la sot....tricouri, camasi, of ce mari sunt si ale mele la fel.
Maine plecam, gata, ne mai "auzim" peste 8 zile.

Piticuta mea e mai bine, nu mai are cojite, au disparut ca prin minune, au cazut si acum o dau cu ceva de la Avene ca sa nu ramane semne. Sper.

Si a invatat unde este "Eisa" sau "Isha" adica sorsa, ridica tricoul si o striga, ii face cu mana si dupa aceea ii spune pa si lasa tricoul inapoi. mor dupa ea cand face asa. Sper sa o iubeasca pe Elisa "Eisa" si cand o vedea-o ca nu se joaca cu ea, dar face nani mult sa creasca

Kilograme...va invidiez, eu am luat of, cam 9 pana acum. Eu stiam ca in ultimele 2 luni (adica luna 8 si 9) se iau 500gr pe saptamana, asta inseamna 2 pe luna, adica enorm. si pana atunci sper nimic oricum e f mult si sper sa nu fie chiar asa. La alessia am luat 17 kg si vara urmatoare am dat jos pana la 22 kg! asa ca se paote, o sa pun si eu acum poze pe contul comun...in sfarsit. si de dinainte si cu burtica.

IOnika, tensiunea cu aparat manual se ia...cu atentie. Serios, trebuie sa fii atenta la prima bataie si la ultima ca sa iti spuna cat cu cat este tensiunea. E mult mai bun dar pentru o ureche avizata decat cel electronic. Altfel, daca nu ai urechea formata te cam pacalesti. Nu are nimic daca uiti odata fierul, nu se elimina la 24 ore ca sa necesite o noua doza rapid. ..E bine de luat.

Diana, la multi ani de ziua mamei mai bine ca Peter va ignora decat sa va caute...e clar. Distractie placuta.

revin, ma duc sa pun poze si va pup.

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

.
M-ai terminat cu covrigii aia..poate ne dai o reteta
Chiar asa de frig e la voi?

Mihaela si galusca mult iubita 27+

Neata ..Da asa e la noi mai frigut sunt si zile mai calde dar tre sa le asteptåm si sa ne bucuram de ele..Acum e soare dar decat 12 grade..

Si cu reteta de covrigi e foarte simplå:

500 gr faina, 250 ml apå ,25 gr de drojdie ,putina sare ulei si o linguritza zahar..

Se face coca: se pune drojdia se dizolva cu putina apå caldutza cu sarea uleiul si zaharul apoi apa si faina( eu o fac la malaxor)

Se lasa la crescut 1 h , apoi se imparte coca in mici particele -eu ii fac impletiti- asa ca fac firisoare asa mai grosute si apoi le impletesc cate 2..Apoi intre-o oala unde fierbe apa ii pun pe fiecare pt 2 minute ii scot apoi ii ung cu oua , mac sau susan si gata sunt ..la cuptor cred ca stau intre 30 si 45 de minute nu am calculat eu ma uitam la ei cund sunt asa rumeniti..Foarte usor se fac si sunt bunuti..

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata si de la londra...daca nu lutoniana, macar eu sa tin steagul sus...la noi a fost furtuna spre dimineaa cu tunete oribile...acum e soare si senin, ca o zi de vara...nu mai inteleg vremea asta.

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna burticutse,

ce mai faceti voi? ati iesit la iarba verde, la padure, la piscina? ce caldura e afara .. mama mama .. aseara, o prietena mi-a spus ca sapt viitoare in weekend face inaugurarea oficiala a piscinei .. pacat ca eu lucrez si nu pot ajunge .. ce misto e sa ai piscina ta, nu?

giani da, e super melodia si noi o ascultam cu drag!

mary pai sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Doamne, nu s-o intampla si la mine minunea asta?

dana sper ca ti-a trecut tusea! incearca sa iei si homeogene, sunt niste pastilute homeopate. eu le-am combinat cu sirop patlagina, miere si ceai .. a functionat!

clau concediu placut!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

http://www.sanatateatv.ro/sfaturi/cardiologie/tensiune-arteriala-masurare/

Asta este pentru Ionika! Sper sa mearga linkul...ideea este ca iti pui manseta tensiometrului pe brat (de obicei pe stangul), un pic deasupra plicii cotului, bagi stetoscopul sub manseta si incepi sa umfli ...asta dupa ce ai inchis rotita aceea de langa para..sper sa intelegi ce explic eu aici; dupa ce ai umflat pana la zic eu, 180, incepi sa deschizi usor rotita (o invarti de fapt in sens invers)...primul zgomot pe care il auzi este TA maxima iar ultimul cea minima.
Eu zic sa incerci sa masori mai intai la cineva din familie..sa te obisnuiesti.

Apropo de fier...nu zic sa faci ca mine, dar eu o zi iau centrum materna, o zi fier ..asta poentru ca ma constip destul de tare de la fier. Sanatate multa!

Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Gata, am pus poze! yupiii,

Ellenuta multumesc pentru urare!

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput