Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

hm, vad ca mai mult te-am suparat decat te-am incurajat.

ei, nu m-ai suparat.... doar ca nu e vorba de rabdare aici. am destula, la fel si vointa, chiar daca am doi copii si bolnavi pe deasupra. dar ce sa le fac daca nu papa? nu beau laptic? nimic, nimic????

stiu ce spunea Ada despre deshidratare, cu pielicica e ok, cu pampersul nu,, e cam gol.... de asta ma si ingrijorez....

fug ca s-au trezit, incerc un bibe de lapte, n-au mancat la 11 decat vreo 5 lingurite de mar cu banana....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Luminita incearca si cu saruri de rehidratare de la Humana. Intreaba daca se pot da si la copii asa mici si incearca sa le dai. Eu ii dadeam lui Alexei o lingurita din zece in zece minute cand nu putea sa tina nimic in stomac. Poate accepta si asa. Sanatate multa si sa se faca repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor ne mai tineti minte? ca am disparut si n-am mai aparut o vreme nici nu v-am citit Mi-a fost asa dor de voi!!!!
Am terminat cu examenele, am avut si cursul festiv, mai am susutinerea lucrarii si gata. Am fost ocupata pana peste cap, mi-am facut programul de scris, documentat, redactat, in functie de pitica. Mai greu a fost cu examenele si cand trebuia sa ma intalnesc cu prof. pt lucrare nu am avut cu cine sa o las, a mai venit mama, nici ea nu poate, am dus-o cu mine de cele mai multe ori, sau am lasat-o in masina cu cate o prietena. Tare greu e sa nu ai ajutor. Va invidiez pe cele care aveti mamele sau soacrele disponibile Insa minunea mea a fost tare intelegatoare si m-a lasat sa invat si ea sa se joace singurica

ici multi pentru toti bolnaviorii!!
Lumi tinem pumnii sa fie totul bine, mamico, iti facem statuie, doua statui pentru felul in care te descurci cu hunii

Roxi felicitari pentru al 3-lea dintzoc!!!! imediat apare si al 4-lea Si sanatate multa soricelului nostru drag, sa se faca bine repede, repede
Multumim mult mult pentru ajutor si voturi, e ff bine si locul 2, mai lasam loc si altor pitici

Ada daca dai pe "album alba" iti arata clasametul si nr de voturi, cand accesezi albumul se reactualizeaza si voturile multumim! V-ati facut bine, sper

Vroiam sa va zic ca eu inca n-am rushi si sunt aproape 9 luni nu mi-e dor deloc, mai pot sta pe unde sunt acum, ca nu ma supar

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup fetele si babalushii!

Lumi, imi pare rau ca sunt puiutii bolnaviorti si ma gandesc ce e in sufletelul tausa se faca bine repede!

Laura, imi pare rau ca Alexia e bolnavioara! wow ce grasuna e! abia astept sa vat cat are si Razvan, cred ca abte si el spre 11..asha ca-ti inte;eg spatele care urla! la mine a functionat asta iarna kosmodiskul, acum il v oi folosi din nou!
sanatate multa si am trimis!

Muhh, ma intrebai daca le si comercializez...fac pt razvan, pt rude, prieteni, dar mai si vand din ele. este ceva ce-mi place f mult!!

eu acum citesc din urma...sper sa ajung la zi..

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

baby_boy, ma intrebai candva, demult, de cand ii dau paine lui Razvan: de cand a facut 8 luni.

intreba cineva de mazare: eu i-am dat mancarica de mazare acum vreo saptamana si n-a avut nimic. deci la 9 luni jumate

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Baby_boy felicitari pentru dintzoc!!!!

Laura sanatate Alexiei Si eu am patit odata cand am aspirat-o cu pompita sa gasesc un firicel de sange, doctorita a zis sa o las putin si ca e ok sa o aspir mai tarizu. Se poate irita mucoasa si de-acolo sangele. E important sa pui apa de mare, sau ser sa se inmoaie mucii si dupa ceva timp sa aspiri. ici multi!

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

Mergi la inceput

laura, cu firicelul de sange, mi s-a intamplat si mie. nu te speria!
picura-i inainte niste ser in nasuc}{

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Irina noua iritatia ne-a trecut cu pasta Petrini, acum folosesc Baby4you cu ulei de catina, pe la pliuri o dau cu crema de galbenele si n-am avut probleme deloc de cand era mica-mica. sa scapati repede! Si fara servetele o perioada doar apa, cum a zis Babytza!

Fetelor noua ne-au aprut niste bubite pe obrajori sunt cu varful alb,a sa ca niste cosuri mici, mici, nu se prea vad, doar se simt. Babymom ce poate fi? Acneea bebelusului? Am dat-o cu creme pt iritatie, dar nu vad sa treaca. Sau pot fi pete de grasime? De la mancare? Multumesc anticipat

Fug la bucatarit, ca se trezeste pitica si mancarica nu e gata.

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

Mergi la inceput

Cosmy, nu s-a terminat votarea??

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Claudina s-a terminat cel de luna trecuta, am luat locul I cu coronita datorita voua binanteles Tati nostru si-a bagat nasul si a pus alta poza si luna asta, ca eu n-am avut timp nici sa respir

Am vazut colierul crosetat si palariutele superbe! Multa rabdare trebuie sa ai

LE: a zis ca daca n-am timp de forum, ma ajuta si intra el (soata) sa vb cu voi

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

Mergi la inceput