Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
300 spune:
Neata
nu stiam ca aerius are si varianta sirop. Eu am facut alergie la algocalmin cu catea lun i inainte de sarcina si am luat pastilutele albastre.
Lumi la afectiuni ale tubului digestiv n-o sa vezi mai niciodata imbunatatiri spectaculoase din pacate. E nevoie de regim si mai mult de 3-4 zile de rabdare si tratament.
Laura sper ca Alexia e ceva mai bine acum... tusea se acutzeaza noaptea ce-i drept. Imi pare tare rau ca sufera asa. Eurespalul reduce secretiile si teoretic ar ajuta la calmarea tusei. Bine ca ai avut paxeladine in casa!
Babytza de voi ce sa mai zic? bine c-o ai pe Valentina dansatoare pe langa tine...
Baby_boy daca aveti bronsilotita va bat . Sanatate multa si continuati sa va tratati si mergi totusi cu l la dr. Considera ca iesi la plimbare ca sa te mobilizezi mai repede (stiu cum e).
Lucutta tot e bine ca ati scapat! Sa nu mai faceti!
Babymom ce faci cu mucii aia, ii tratezi cumva? Nu-l drranjeaza la supt?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Mimihoo eu pe Anda o s-o pun la olita dupa 2 ani. Sper sa n-am vreo ruda binevoitoare care o sa vina cu olita in geanta ca fac scandal.
Eu stiu ca n-are niciun efect pusul la olita asa devreme de do ani, cel mult dresezi copilul. Si, atata vreme cat nu sunt in stare sa se tina pana ajung la olita, nici sa constientizeze ca fac una sau alta, chiar nu am chef sa ma complic. Eu stiu cum facea Ralu la 2 ani: faci pishu: si pishshsh... pe jos. Apoi foarte mandra: am facut pisu! Si noi: da mami, dar nu aici!
Stiati ca fac pisu cand se emotioneaza sau se pierd cu firea? Exact ca niste animelute. Cand ajungeam eu din Bucuresti Raluca ma gratula invariabil cu un pisu de bucurie. Nu mai voia sa tina scutecul, era vara si singurul lucrul pe care-l mai puteam face in afara de explicatiile zilnice era sa ii lipim olita de fund. Avea peste doi ani [:))]
precizari: Mama a inceput pusul pe olita pe la 1 an jumate iar raluca este innebunita dupa statul la poponeata goala si dupa baitza. Daca si-ar putea petrece ziua la baitza ar fi cea mai fericita.
M-am cam dezlanat... sorry.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Cititnd in urma cu cateva capitole am dat de Andy_g care isi facea griji cum ca Andrei nu evolueaza ca la carte. Mami am cunoscut aseara un copil sclipitor de doi ani care cantarea 10 kg si era cam micut, eu cred ca la limita inferioara a graficului, pediatra lui insa il credea sub limita si l-a trimis la analize. Dupa doua seturi de intepturi copilul a iesit perfect. Nu mai spun ca este foarte vioi, a inceput sa vorbeasca pe la 1 an si sase-sapte luni...
Nu mai spun nici ca fata mea nici nu are de gand sa mearga de-a busilea si eu nu-mi fac vreo grija ca nu evolueaza... sau ca sunt fericita ca mananca constant 50 de ml de fructe la borcan sau iaurt humana si ca nu prea o tenteaza tot ce proaspat si facut de mana mea. Nu mai zic nici ca azi am fost super fercita ca a fost curioasa sa molfaie o bucata de annanas dar n-am mai avut nervi sa-i pasez sa vad daca primea semi-piure... Mai continuu?
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nevand televizor in casa vad ca incerc sa-l substitui, vorbesc pe-aici singura ca televizorul.
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
Ada, sper din suflet sa nu fie nicio legatura cu ce avem noi! dar treaba asta se vindeca in 5-7 zile, asa ca voi ati scapat oricum, cred. daca nu mai sunt simptome, n-ai de ce sa-ti faci griji. ms de zyrtec, eu n-am intrebat pediatrii, l-am dat pur si simplu ptr ca s-au inflamat bubitele. am mai citit si eu... o sa-l dau 7 zile.
Irina, Aerus e tot antialergic, ca si Zyrtec. Ori una, ori alta. Nu stiu daca sunt de la tantari, s-au facut urate rau 3 dintre ele, au crescut.... sper asa sa fie... de fapt, sincer, asta e ultima problema, mai nou nu mai vor sa pape, nici macar laptic.... eu sunt o optimista de fel, dar acum am cele mai rele previziuni daca o tin tot asa....
Mimihoo, si mama m-a pus pe mine la olita de pe la 7-8 luni si acum ma bate la cap sa fac la fel cu ai mei. Stiu de la Ada ca si ea facea la olita de timpuriu, 6-7 luni parca, sper sa nu ma insel.... sincer, nu cred ca e ok, nu cred ca de la varsta asta copiii sunt pregatiti, nu cred ca inteleg ce li se intampla, ce trebuie sa faca si, daca se intampla sa faca in fiece zi dimineata pipi la olita, e pura intamplare, n-o fac constient. pe vremurile noastre, inainte de Era Pampers, cred si eu ca parintii isi puneau copiii la olita cat mai devreme, o fi greu sa toot speli scutece de mana, sa le fierbi etc etc. cred ca asta e singura explicatie. eu mai astept cam pana la un an, un an jumate....
Ramona, merci de incurajari. Pot sa trec peste multe, dar cand ii vad ca nu mananca mai nimic si nici nu beau nimic.... nu stiu cum as reactiona sa-mi vad copiii acum in spital cu perfuzii, intelegi? de asta ma tot lamentez pe aici... poate exagerez si sunt paranoia, as vrea sa fie doar asta problema.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata...am avut o noapte ..trezit la 2 maraut,linistit pus inapoi la culcare,trezit la 4 papat si apoi a tusit pana la 6 ce a vomat tot,tot,abia am reusit sa-i calmez tusea,i-am dat 2ml de Paxeladine ca altceva n-am stiut ce sa-i fac..... ceva de calmat tusea????Eurespalul asta calmeaza sau favorizeaza tusea? |
ptr tuse: STODAL sirop, PROSPAN sirop (aici prospectul: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2901) sau Paxeladine...
eu iti recomand PROSPAN.
Sanatate multa, multa, data viitoare vreau sa aud vesti bune de la voi!!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
300 spune:
Citat: |
Ramona, merci de incurajari. Pot sa trec peste multe, dar cand ii vad ca nu mananca mai nimic si nici nu beau nimic.... nu stiu cum as reactiona sa-mi vad copiii acum in spital cu perfuzii, intelegi? de asta ma tot lamentez pe aici... poate exagerez si sunt paranoia, as vrea sa fie doar asta problema. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
hm, vad ca mai mult te-am suparat decat te-am incurajat. Te inteleg perfect, mai scapa de tensiune pe-aici si scrie tot ce ai pe suflet. Eu am asa un feeling ca totul va fi bine dar pana va fi bine nu eu am de tras cu doi bebei mici si bolnavi ci tu. Incearca sa ai grija si de tine intre timp.. Mai tii minte semnele alea de deshidratare descrise de Ada? Cum se prezinta pielea de pe burtica? Dar scutecele? Mami, curaj ca daca nu venim peste tine. Uite iti cumpar si nite pepsi, doua bidoane sa fie bun rece si dulce.
b de la bebe, blog...
Mimihoo spune:
Apai, fetelor si eu cred la fel. Si pediatrul meu mi-a spus ca abia la 2 ani sau 2 ani si jumatate isi pot controla sfincterul si muschii ca sa faca ... deci ....
Acu' e drept ca m-am uitat dupa olita si am gasit niste unele .... si la 165 ron, cu muzica, sistem de recompense si alte nebunii ... totusi, e o OLITA, ce mama ei ...!
curaj mamici si sanatate puilor!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
300 spune:
hai ca m-a umflat rasul... Muzica pentru ce, face pisu in ritm de salsa...?
Va dati seama ce-o fi mai tarziu cand n-or sa stea pe wc ca nu canta? Vaaai... mama lor de olite.
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
Alexia doarme..ne chinuim cu mucii,am vazut cateva firisoare de sange ultima oara cand am aspirat-o ..ce fac daca nu o mai pot aspira??Cum ii scot mucii?mi-e frica sa nu-i fac ceva la nasuc
Ramo multumesc,nush ce sa fac cu eurespalul,tuseste ingrozitor dupa ce i-l dau,acum i-am dat Stodal sa vedem.
Mimi am vazut si eu olita din aceea,era si pe vreme lu Andy...mi se pare o mare prostie.
Lumi sper si eu sa vin cat de repede cu vesti bune,multumesc ptr sfat...nu trebuie sa spun ca si de la tine astept numai vesti bune,nuu?
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei