Ce gatim azi pentru pitici (12)
Raspunsuri - Pagina 12
iahim spune:
Oana,Vladut merge la gradi pe timp de vara?Ce fel de gradi este?La ce ora il iei?Cele mai multe gradinita ,din cate stiu,au vacanta pe timp de vara...
O sa-ti trimit un filmulet pe mail,poze am ,dar nu-s prea reusite..dar o sa-ti trimit si cateva poze...
la "barbati"!
Ieri:
-omleta cu un pahar cu suc de portocale,
-un mar(l-a mancat intr-o ora ,afara!),
-supa crema de legume cu carnita de pui,1/2 de ou fiert(l-a furat de la bunica!),biscuitiPim's,
-un iaurt tnuva cu cereale,
-somon la gratar cu cartofi prajiti(nu prea s-a omarat...cred ca este satios somonul..)
Azi:
-2 cremwursti de pui,un pahar de suc de portocale,
-o banana,
-un snitel de pui cu piure de cartofi,
-un iaurt tnuva cu creale,o banana,
-deseara-o sa-i fac o mamaliguta cu branza si smantana.
iahim spune:
Azi:
-200 ml lapte cu cereale (cheerios si cookie crisp),
-o banana,
-chiftelute(pui si porc)cu piure de cartofi,biscuiti Pim's,
-un orez cu lapte de la Danette si o banana,
-deseara- avem dovlecei umpluti.
bb_yasmi spune:
supica de vacuta
tocanita de pui cu cartofi natur.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
dalina2x2 spune:
dimineata: lapte cu cacao
amiaza: mango cu grepfruit rosu si cereale
pranz: supa de pui cu taitei
seara: tocanita de cartofi cu carne de pui
culcare: iaurt cu capsuni si cereale
iahim spune:
Azi:
-200 ml lapte cu cereale,
-o banana,
- un ciocanel de pui la gratar(afara,pe carbuni!) cu cartofi prajiti,2-3 cuburi de ciocolata,
-un orez cu lapte de la danette si o banana,
-deseara-mai avem dovlecei umpluti.
bb_yasmi spune:
fetele, nu vreau sa supar pe nimeni,dar de ce subiectul se numeste "ce gatim azi pt pitici" si aici se scrie ce si cat manaca copii (fructe, iaurt, etc) ??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
wnimra spune:
scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .
Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "
s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
bubu05 spune:
BB_yasmi, asa se numeste, dar asa se scrie ...ma rog, asa s-a scris mereu la topicul asta, ce mananca piticii intr-o zi, cine vrea da si cantitati orientative si mai multe detalii...varsta copilului etc...
Iahim, gradi e particulara si nu are vacanta vara...au doua sedii si ii muta pe toti intr-un sediu 3 sapt. sa zugraveasca si faca curatenie...oricum sunt jumatate din copilasi la gradi vara...pe Vlad il iau la pranz, dupa ce papa acolo. De cateva zile il tin acasa pt. ca mi-a tusit si luam o pauza...
Papica de azi:
Vlad 4,6 ani:
- lapte cu cereale
- o banana
- supa de pui cu 3 galusti
- un danonino cu branzica, senvis cu almette
- mamaliguta cu branza si smantana
- laptic la nani
Stef, 1,3 ani:
- bibe cu lapte
- o banana si un covrig
- supa de pui cu 2 galusti
- iaurt tnuva cu 2 biscuiti
- mamaliguta cu branza si smantana
- bibe la culcare
iahim spune:
Oana,este bine ca ai optiunea "de vara"!Poate ca l-as fi dus si eu in zilele "negre"(nu pot sa ma vait cand tu ai 2 !)
bb_yasmi,intr-adevar,cum a scris Bubu,fiecare scrie ce doreste...Prefer sa scrie meniul lui fii-miu,astfel observ ce nu i-am gatit sau cat de des i-am gatit un fel de mancare...
Pe de alta parte,aceasta abordare a subiectului ,are pentru mine si o conotatie"psihologica":de multe ori,ni se pare ca odraslele noaster nu mananaca suficient sau foarte variat...daca citesc pe cateva zile imi dau seama ca ,si cle mai proaste zile nu sunt chiar atat de catastrofale.
Iar daca doresti sa vezi ce am gatiti ,scrie in "meniu".
MENIUL DE AZI :
_2 cremwursti de pui cu un pahar de suc de portocoale,
-un mar,
-supa crema de legume cu pui,biscuiti Pim's,
-iaurt tnuva cu cereale si o banana,
-desera-macaroane cu branza si ou la cuptor.
Astfel ,te poti inspira si tu din fiecare meniu.Nu?