Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
ziua buna
La multi ani Mateeei!!! sa fii sanatos, iubit, fericit, norocos!!! Andreeeaaaaa!!! azi n-oi avea tu timp de intrat pe aci da' luni....
Cristal, si io ma nerfez la vomitaturi. si ma enervez p[e mine dupa aia si imi pare rau... dar cred ca e singurul lucru care ma scoate din minti. de aia am adoptat supozitoarele de vreo 4 luni... ca nu mai suport vomitaturi. chit ca chiraie si nu ii place si si eu le urasc... dar asa e mai bine.
Daria, cum mai esti cu somnul? mai doarme chiratania aia mica?
ma duc sa pun masa de pranz.... sper sa ne auzim later. pupici!
bunny spune:
Multumesc mult pentru urari si ca nu ati uitat , chiar ca noi nu suntem asa activi pe forum.
Sa nu va zic ca am facut 42 dea ni si probabil sunt veterana, dar sincer nu ma simt . Alex a fost un scump mi-a cintat de dimineata, am avut de purtat o insigna cu 'Nr1 MUM ' toata ziua ( bine ca nu era cu nr42) si mi-a zis ca a vorbit el cu 'good fairy to be a sunny day ' si sincer a fost una din zilele cu soare de aici.
In rest ... mai avem de mers la scoala pina pe 23julie- deja ma intreba in fiecare zi daca e zi de scoala sau wk-end , cred ca si ei au obosit . Dar avem rezultate bune - citeste si deja scrie - aici au un sistem bun de invatat - incep cu grupuri de cuvinte mai usoare care si sint ce in ce mai grele 'Oxford reading tree' . De la anul e mai greu deja invata tabla inmultiri, dictare si despartire de cuvinte in litere.
Va uram sa aveti o vacanta frumoasa si nu in ultimul rind ca au inceput deja seria sarbatoritilor LA MULTI ANI !
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi !
szivarvany spune:
Rox, nu doarme cu noi in camera, ci cu taxu`
Roberta, sa gasiti cheia si sa luati puiul rapid !
cap. douazecisipatru
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"