Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
La multi ani Mateeei!!! sa fii sanatos, iubit, fericit, norocos!!! Andreeeaaaaa!!! azi n-oi avea tu timp de intrat pe aci da' luni....
Cristal, si io ma nerfez la vomitaturi. si ma enervez p[e mine dupa aia si imi pare rau... dar cred ca e singurul lucru care ma scoate din minti. de aia am adoptat supozitoarele de vreo 4 luni... ca nu mai suport vomitaturi. chit ca chiraie si nu ii place si si eu le urasc... dar asa e mai bine.
Daria, cum mai esti cu somnul? mai doarme chiratania aia mica?
ma duc sa pun masa de pranz.... sper sa ne auzim later. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Multumesc mult pentru urari si ca nu ati uitat , chiar ca noi nu suntem asa activi pe forum.
Sa nu va zic ca am facut 42 dea ni si probabil sunt veterana, dar sincer nu ma simt . Alex a fost un scump mi-a cintat de dimineata, am avut de purtat o insigna cu 'Nr1 MUM ' toata ziua ( bine ca nu era cu nr42) si mi-a zis ca a vorbit el cu 'good fairy to be a sunny day ' si sincer a fost una din zilele cu soare de aici.

In rest ... mai avem de mers la scoala pina pe 23julie- deja ma intreba in fiecare zi daca e zi de scoala sau wk-end , cred ca si ei au obosit . Dar avem rezultate bune - citeste si deja scrie - aici au un sistem bun de invatat - incep cu grupuri de cuvinte mai usoare care si sint ce in ce mai grele 'Oxford reading tree' . De la anul e mai greu deja invata tabla inmultiri, dictare si despartire de cuvinte in litere.

Va uram sa aveti o vacanta frumoasa si nu in ultimul rind ca au inceput deja seria sarbatoritilor LA MULTI ANI !
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, nu doarme cu noi in camera, ci cu taxu`
Roberta, sa gasiti cheia si sa luati puiul rapid !

cap. douazecisipatru

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput