Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Roller, ce mari sunt feciorii tasi si frumosi
Roberta, important e ca Matei e bine, iar tu fugi din monotonie Deci bucura-te
Irrinuca,
Eu am predat aseara trotineta, Giulia s-a dat toata seara prin casa, la schimb cu prietena ei, o nebunie Noroc ca sub noi nu sta nimeni pe perioada vacantei
Sunt rupta de somn, Sela nu prea a avut chef sa doarma, i-am tinut companie Diseara o scot pe balconul inchis si gata.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Eu mi-am spalat pacatele ieri - i-am luat sotului o camasa pe care i-a dat-o Stefan cu urarea de "mutzianii" (adica varianta lui de la multi ani) si am prestat una farfurie plina cu clatite cu dulceata, desertul lui favorit ...
Iirinuca - am uitat sa-ti spun ieri, mie mi-au placut mult pozele si locurile unde ati fost! Noi tot timpul ne-am inchiriat masina din tara, nu la fata locului...mai ales in Italia...
Roberta - eu zic ca nu o sa fie pb, inteleg ca faci oricum check-in integral pina la Londra -nu te stresa, pe aeroportul din Viena lucrurile merg foarte bine, rar am auzit (daca ma gindesc bine, nu cred ca am auzit...) sa se piarda bagajele la ei pe aeroport, nu se compara cu Italia de exemplu... pe Matei cel disciplinat!
Roller - Paul e o scumpete!! Spor la treaba si tie!
Andries, bafta la noul loc de munca - daca sunt sanse sa-ti si placa, cu atit mai bine!
Mamagiuliei - sa nu faceti greseala sa luati catelul la culcare in pat...ca nu-l mai scoti de acolo...
Philip - petrecere in pijama la gradi? Super-idee!
Ma duc sa-mi termin cafeaua...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, ce faina ideea cu clatitele
Eu nu pun cainele in pat, am asa o oroare de el oricum. Eu in pat cu Giulik, ea jos in patul ei, numai ca atata a mieunat si frichinit
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
roller025 spune:
Neatza.
Am o durere de cap de simt ca mor. Am stat o ora jumate in board si tot nu stiu ce tre sa fac...
In plus Paul haraie urat de tot, are gatul plin de secretii pe care nu le poate elimina, asa ca l-am adus urgent la dok. si facem aerosoli cu adrenalina si dexametazona (sper ca am scris bine) si in plus ne-a dat augmentin, ca sa nu facem bronsiolita, ca nu se aud bine plamanii. Ma apuca amocu'...
Ma'c la ale mele. O zi usoara tuturor!
g_ioana spune:
Neatza..mandra mi-a dat trezirea la 6.30 spunandu-mi sa ma grabesc ca nu vrea sa intarzie la gradi,ca-i marti si are calculatoare
Roxi spor la treburi...ce ma bucur cand vaz ca mai ie cineva care calca rufe..io le-am calcat sambata pe racoare
Dana sanatate multa lui Paul...ti-am admirat flacai,unul mai ochios ca celalalt...Paulica sta confortabil in scaunul de sef
Leeloo,clatite,yamiicred ca am sa fac si eu,desi mandra nu este fan...doar daca le umplu cu cioco
Daria te obisnuiesti si cu maraielile Selei...daca n-ati scos-o pana acum pe balcon,va fi greu sa se adapteze acolo...
Robiai sa vezi ce repede trece vacantza...acu' ne pregatim de grupa mare...si mie mi-ar fi placut ca mandra sa aiba bunici la tzara si sa stea la casa....eu imi aduc aminte cu placere de vacantele de vara petrecute in curte,cu gaini,rate etc
Daria ia scoate oleaca ca fetili astea se cred deja in vacanta..
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Leeloo, ce faina ideea cu clatitele Eu nu pun cainele in pat, am asa o oroare de el oricum. Eu in pat cu Giulik, ea jos in patul ei, numai ca atata a mieunat si frichinit ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Da, da, din experienta, intotdeauna dragostea trece prin stomac...
Pai de asta iti ziceam sa nu-l iei in pat - imi aduc aminte cind l-am adus acasa pe Bob, cockerul ce l-am avut la ai mei (de fapt pe care inca il au ai mei...) - desi imi daduse fosta lui stapina si o cirpitza pe care a avut-o de la fratiorii si de la mama lui, a plins toata noaptea, asa ca am cedat si l-am luat in pat...Inutil sa-ti mai spun ca si acum doarme in pat, doar ca acum cu tata...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
ajung ?
Ce tare e Gorodica cu trezirea
Roller, la voi sa treaca belelele !
Apoi Sela noastra se va adapta unde o pun, are toate conditiile si nu o intreb daca vrea
Am doo foto: pitbull-ul si sportiva
Edit ca a scris Leeloo
Am citit ca sunt smecheri si dup`aia iti stau pe cap
Cu mine nu-si permite, insa cu taxu` se musca reciproc de nas
-------
-------
g_ioana spune:
Asa Daria fi o dura...imi place ca are zgarda de printesa..iar Giulia fff frumoasa si cocheta ca de obicei!
Io cand mi-am tras teckel,era mititel, avea vreo doua luni..seara fiecare se culca in patul ei,dimineatza cand ma trezeam dormea bine mersi cu mine in pat...ma smecherea la greu...cand a crescut nu ma lasa sa ma bag in pat,tragea de patura..ma tragea de par asa ca am trimis-o in camera parintilor mei..si de 12 ani doarme cu ei in in pat,mama zice ca nu poate adormi daca nu-i tine Leti cald la spate
szivarvany spune:
Azi dimineata Giulia era culcata pe pampersul cainelui pe care era pipi, iar cainele ii rontaia briz-briz-ul din coc era sa lesin. Am sa mor incet , astia o tot pupa, eu o tot spal Inca nu o scoatem afara, joi face iar vaccin, insa tot caine e ...
-------
-------
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Azi dimineata Giulia era culcata pe pampersul cainelui pe care era pipi, iar cainele ii rontaia briz-briz-ul din coc era sa lesin. Am sa mor incet , astia o tot pupa, eu o tot spal Inca nu o scoatem afara, joi face iar vaccin, insa tot caine e ... ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
...fac schimb de anticorpi