Copilasi de Iulie-August 2004 * (23) * LMA
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Neatza..multumesc din suflet pentru urarile de ieri sunteti tare dragutze
LA MULTI ANI CATRINA! Multa sanatate si noroc in toate!Papadie sa-ti traiasca minunea
Carmensanatate multa Ilincai!
Andries bafta multa in noul job!Cum a fost la mare?
Leeloo, la multi ani sotiorului tau..distractie placuta in week-end!
hai pupicei,sunt in zona,incarc niste filmulete si niste poze.si fac mancare...noroc ca s-a mai racorit un pic
kim222 spune:
Am uitat...La multi ani Cocodrino!!! Sa fii fericit!Petrecere frumoasa la taierea motului!
szivarvany spune:
Kim,
Rusine mie ca n-am vazut
CODRIN
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
g_ioana spune:
Hopa Coco face azi un anisorLA MULTI ANI CU SANATATE SI VOIOSIESimo sa-ti traiasca flacaii,te mai asteptam la condicutza cu poze si vesti despre voi
Daca va era dor de noiam pus niste poze...primele doua filmulete sunt cu melodiile cu care ma toaca mandra non-stop...si pan la toamna mai sunt trei luni..
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/iunie%202009/
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI
COCO!!!!!!
Blue angel, sa-ti traiasca!
Kim - condoleante...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
COCO, LA MULTI ANI! SIMONA, sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi!
OLIVIA, imi pare tare rau...
Dorsilia spune:
Olivia- condoleante! Cum se descurca Luca, nici nu s-a adaptat bine in tara asta si deja ia parte la evenimemte asa stresante si poate de neinteles pentru un copil de 5 ani....
roxanaz spune:
la multi ani Catrina, la multi ani Cocodrino, sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi mai ales!!!
sunt pe fuga ca incepe lectia de engleza
o zi buna tuturor!