Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Ana,
,waw,ce fain descrii cabana aia de vacanta.Si casuta in copac,ca-n povesti,ce mai
Gabi,multumesc,nu-s beton,am incercat sa-mi ascund surplusul dupa copii
Raducu are ub cap asa frumos,numai bun de evidentiat cu noua tunsoare
Claudia,ce simpatica ai fost cu slipul rosu al soatei![]()
![]()
Il tin aproape,am un magnet secret
.Vai,cand am citit ce-a facut Lucia in baie...
.Mi se pare si mie ok sa guste orice.Mai e putin si plecati si voi in concediu.Super!
Oana,distractie pacuta in mini vacanta!
Ieri am avut o zi cam aiurea,de fapt o dupa amiaza,caci Alexa facut de doua ori kk negru.Medicul a zis ca poate a mancat ceva si de asta,dar asa negru apare in descrire melena.Cum era sfarsit de saptamana,n-am pastrat kk
.Aseara si azi a mai iesit o data,dar normal.Oricum luni ii fac analiza la scaun pentru hemoragii oculte.El are o stare generala foarte buna,dar nu va pot spune ce ganduri aveam ieri
Ma gandesc ca o fi mancat prea multa zmeura (de 2 zi;le s-a autoservit in voie} si de la samburi s-o fi iritat intestinul...Ma tot gandesc...Doamne ajuta sa fie totul bine!
Wd placut!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, scaunul poate iesi negru si de la excesul de fier si intr-adevar de la fructele de padure, de unde si vorba din popor: "cacat negru ca de urs". Scuze vulgaritatea! Daca ar fi melena ar avea un miros specific, fetid. Eu cred ca e totul in regula, totusi pentru linistea ta, poti sa-i faci o analiza de scaun.
julax spune:
Claudia,ieri si azi a iesit bine,oricum merg sa fac analiza.Zmeura rosie a mancat putina,a mancat multa alba,ca noi din aia avem.Nici mirosul nu era chiar ok.Sper din tot sufletul sa fie cum crezi
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Claudia,pentru acea analiza trebuie regim alimentar 2-3 zile inainte.Am inceput de azi,de dimineata am fost sa-i ia sange pentru analize(sa vedem daca iese si anemia mare,e tot un indiciu ca ceva ar putea fi in neregula).In rest suntem bine,multumim de atentie
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, sper sa fie bine. Ne dai de stire.
Gabi, Ana, Ada, Sanziana,cu-cu? Am inteles ca Oana-i in concediu da' ce-o fi cu Crengu?
In fine... maine plecam iarasi in Olanda, avem un botez de savarsit. Asa ca... pe saptamana viitoare!
gabitzam spune:
De ieri a inceput bona cea noua a lui Raducu si n-am prea mai stat la calculator asa mult. Deocamdata pare OK doamna, Raducu s-a lipit repede de ea.
Ieri seara a facut si puiul meu mic primii pasi singurel ![]()
Alaturi de SEBI
julax spune:
Mamici si pitici,pe unde umblati?I-am facut hemoleucograma lui Alex si se pare ca e o infectie ceva,caci i-au iesit neutrofilele foarte scazute,iar limfocitele ridicate.Ieri ma gandeam sa mergem cat mai curand la tg.Mures,dar cand am comparat cu rezultatele analizelor de la un si doua luni am vazut ca acelea erau mai aiurea si totusi nu au sesizat nimic in neregula inafara unui megadolicocolon cu perioade recurente de diaree si constipatie.Hmm,probabil va trebui sa mergem si la alti medici,totusi valorile in afara limitei indica ceva in neregula.Suntem in a treia zi de lapte cu pesmet,supa de ovaz si piure de cartofi.In prima seara si azi i-am dat doua clatite cuu branza,iar mancarea de regim i-am mai dat-o cu cativa pufuleti,ca sa-l mai pacalesc ,ca nu mai vroia.De dimineata tot sper sa faca kk,dar inca nimic,asa ca ramanem la regim deocamdata.
Hai c-am scris cat pentru toate
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
M-am apucat sa scriu mesajul de vreo doua ore n-am vazut ca ati postat intre timp![]()
Claudia,distractie placuta!
Gabi,sper sa fie in continuare superok bona
Te rog sa -mi dai de stire daca ai cartea
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
Iulia, sanatate lui Alex!!!
Noi ocupati...ocupati...peste o saptamana cica mergem 5 zile la Colibita, sunt tare curioasa cum ne vom descurca, dat fiind ca inca nu avem mare lucru pe acolo, in timp vom mai moderniza locul, deocamdata avem numai strictul strictului necesar
In schimb, noi vrem liniste si vreme buna, in primul rand linisteeee departe de oras si aer de munte.
Baietii sunt tot mai simpatici, tare mult imi place cand il vad pe Stefan cat il adora pe matei, cat de bine se inteleg si cum mezinul il urmareste pe cel mare in tot ceea ce face, il imita la orice, a invatat chiar sa manance singurel cu lingurita, bine, nu-i reuseste mereu dar devine din ce in ce mai indemanatic la manuirea linguritei si este numai ochi cand mananca Stefan 
proud mummy