Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

185 gr.faina
95 gr.migdale macinate
40 gr zahar pudra
125 gr unt moale nesarat
1 ou , usor batut

2 pachete crema de branza ( eu am folosit Philadelphia )
110 grame zahar
2 oua
zeama si coaja de la 1 lamaie
2 fiole de esenta de lamaie de la dr Oetker.

Se amesteca faina cernuta impreuna cu migdalele macinate , zaharul pudra .Se adauga untul si oul si se framanta pana se obtine o coca usor nisipoasa.Se strange sub forma unei mingii si se pune in folie de plastic dupa care se da la frigider ptr 30 minute.Se incinge cuptorul la 180 C , gas mark 4 , 150 C ptr cele cu ventilatie .
Intre timp pregatiti compozitia de branza .Intr-un bol se pune branza crema , se adauga zaharul , ouale , esenta , zeama si coaja de lamaie si se amesteca.
Dupa 30 de minute se scoate aluatul de la frigider si se ruleaza cu sucitorul intre doua folii de plastic.Se pune in forma unsa cu grasime , dupa care se inteapa cu furculita .Se coace in blank pentru 10 minute.Copt in blank: peste aluat se pune hartie de copt , peste care se adauga boabe de orez sau fasole.
Se scoate , se inlatura hartia de copt cu boabele de fasole sau orez si se adauga compozitia de branza.
Se continua coptul la aceeasi temperatura pentru alte 40 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana69 spune:

multumesc pentru primire!sunteti niste dragute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Bun venit, dandana. Bine ca ai venit si tu ca poate asa impartim dulcicurile lui Mayan in mai multe si punem fiecare mai putine kg pe noi. Ma omori cu dulcicurile .

Meniiiiiiiiiiiiii, hai in club, ne e dor de tine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

ce nu am dreptate? eu is mica si rea...

Esentele tari se tin in sticlute mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Eu nu am stiut niciodata sa fac prajituri si orice incercare s-a terminat jalnic. Dar la ce retete ne da Mayan, parca as mai incerca o data ca suna tare bine ce zice ea acolo

Mergi la inceput

Bun venit, dandana69! Ai nume predestinat pt subiectul (clubul) nostru!

dandana= larma, taraboi; petrecere zgomotoasa
69= stie toata lumea

Hei, sa ne povestesti despre tine.
Si sa stii ca imediat sarim sa ne dam cu parerea, daca ai vreo problema/ nelamurire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Coca asta am facut-o prima oara in mi vida.Si e super , e usor nisipoasa ...nu iti indoi furculita cand dai sa mananci din ea.
Deci da ! incercati sa vedeti ce buna e..si foarte usor de facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Coca asta am facut-o prima oara in mi vida.Si e super , e usor nisipoasa ...nu iti indoi furculita cand dai sa mananci din ea.
Deci da ! incercati sa vedeti ce buna e..si foarte usor de facut.

Da' sa ne pui si poza, ca sa nu m-apuc sa fac rulada ...

dulce/sarata, moale/tare? ... branza bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana69 spune:

sunt o fire linistita(spun eu)iar 69 este anul nasterii( ce mult imi place atunci cand creeaza confuziile astea!).sa va spun despre mine: am innebunit la batranete, am luat viata de la capat si vreau copil.cam greu la anii mei dar sunt o capricoarna incapatanata si faptul ca am doar un ovar si o trompa viabile nu ma descurajeaza.spuneti-mi va rog,mi-a intarziat 2 zile, nu e mult, dar...pot sa sper?nu am nici un simptom ca as fi , si mi-e frica de teste. parca e mai frumos sa sper si sa visez cu ochii deschisi( inca o zi macar) decat sa cad din nou in butoi.cam asta e.si multe multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Si de ce se coace in blanck? Hmmm...

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput