Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)
Raspunsuri - Pagina 13
guzelnico spune:
Da, Mona, ai si tu dreptate, sa te auda DD!
Cine toamna munceste (, in cazul nostru), iarna huzureste ()
Toamna berzele pleaca, dar copiii continua sa se nasca.
guzelnico spune:
Ce minivacanta au fetele si astazi!
Simt miros de gratare si vad doar perne moi!
Bravo, fetelor! Sper sa aveti ce ne povesti maine.
Libra, tu ajungi maine in Buc la , nu-i asa? Sa ne tii la curent!
Ti-ai facut rochita de nasa?
Mai, ragatzelor,Lumy si Ancamac, voi intrati doar noapteaaaaaa?
Amy, s-a oprit ploaia?
amy2007 spune:
S-a terminat ploaia si pentru ca tot nu aveam bani, m-am gandit sa ne ocupam timpul mai placut.
Acu vin piticii sa se joace la calculator si darama si toata casa. Dar...nu mai ma pot enerva .
Iar faci dulcic, Mayan?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Libra spune:
Toamna ploua mult si vorba lui Amy, daca ai, numeri bani, daca nu... faci copii. Dar a propos de berzele lui Nico... mai merge un bancut?
Ora de educatie sexuala la scoala. Invatatoarea ii intreaba pe copii cum cred ca au aparut in lume.
Gigel "Pe mine m-a adus barza."
Maricica "Pe mine m-a adus tot barza."
Vasilica "Si pe mine m-a adus barza."
Bula intreaba contrariat: "D-na invatatoare, barza nu e pasarea aia mare, cu un cioc lung si portocaliu?"
Inv.: "Ba da, Bula."
Bula: "Si n-are picioare lungi si foarte subtiri?"
Inv.: "Ba da, Bula."
Bula: "Si are pene negre pe aripi si mananca broaste..."
Inv.: "Da, Bula, aia e!"
Bula: "Haideti, d-na invatatoare, sa fim serioasi, nu f...te taica-meu asa ceva."
_
Libra spune:
Nico, da, maine merg la dr., de ce crezi ca ma tin de bancuri... am niste emotii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rochita, am luat 2 m de tafta verde pe care i-am dus la croitoreasa, i-am spus cam ce vreau si am lasat-o sa se gandeasca la model pana miercuri (azi e sarbatoare si maine nu-s eu).
Normal ca va tin la curent cu toate, ca altceva n-am ce povesti - prajituri nu stiu a face si oricum n-as cuteza in fata maestrei...
Amy... te admir pt. ca ii iubesti copiii, ai un suflet frumos.
Pisic si Dandana, bine ati venit!
Elena
P.S. Daca o vedeti pe Menics va rog sa-i spuneti sa caute filmul Elegy pe care sa i-l dea cadou d-lui ei.
_
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Nico, da, maine merg la dr., de ce crezi ca ma tin de bancuri... am niste emotii!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Lasa emotiile si inarmeaza-te cu mult curaj si TUPEU. Scrie pe o hartie tot ce vrei s-o intrebi pe doctorita, sa nu uiti!