Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

fete , buna dimineata! Am o stare de rahat asa ca nu m-am dus la scoala.Oricum de la 9:00 la 10:30 facem la sala cu pc ..si ce fac acolo pot face si acasa , nu doar sa ascult arabeste , iar ce vor face dupa o sa iau de la o fata.Si azi e luni , e cu profa aia idioata.
Mona eu zic sa pui tortul asa , pentru ca am eu un presimt ca e super , indiferent ce ai zice tu.Si sa-ti mai zic una: socrela englezoaica a ramas in tura a doua de sarcini...gravida la 39 de ani , ca la 40 l-a nascut pe fostul meu sot.
Si pe urma nu s-a mai oprit ...
La 40 la avut pe K ( fostul meu) , la 43 pe P si la 44 pe Karl.
Fara inseminari , fara FIV-uri .Ea saraca nici anticonceptionale nu stia ce-s alea ...darmite Fiv-uri.Deci se poate ...
Sora lu al meu , olandeza ...are 42 ani si fata de 3 ani , baiat de 2 ...
Asa ca nu dispera in legatura cu varsta .
Ma duc sa-mi mai fac o cafea si vin.Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Merci Gagici....de aia va iubesc eu pe voi...
Sunteti BARBATE....
Mayanule...gata m-ai determinat...pun si eu tortul pe net diseara....
E tort de branza cu spmantana...cu corn flor si cu pudding si cu una lingura faina ...
de gustos e...trasnet...
diseara tre sa-l ornez...

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Ce-aveti mai azi???? V-ati trezit cu funduletele in sus? Daca vreau pot si eu sa gasesc motive de bosumflare, dar daca tot e zi libera macar sa fie vesela.

Hai, gata, adunarea sa va zic un banc usurel:

Un barbat avea prostul obicei ca inainte de a se aseza seara in pat sa se sprijine cu o mana de perete. In timp, se formase o pata urata langa pat, asa ca nevasta-sa s-a hotarat sa cheme un zugrav.
Si daca tot a venit zugravul, femeia il duce intai la bucatarie sa-i arate peretii afumati, apoi in baie unde era o pata de mucegai, apoi in sufragerie unde se decolorasera peretii de la soare.
"Si acum, haideti in dormitor sa va arat ce-mi face sotul meu in fiecare seara." - zice doamna
"Nu, multumesc frumos domnita, dar as prefera un paharel de tuica." - raspunde zugravul

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

din ciclul ZOE,FII BARBATA!!!!
ce aveti cu butoiul azi, in zi libera????
Libra, butoiul s-a spart demuuuuuuuuuuuuuuuuult!! no comment!
Mona,din acelasi ciclu, asteptam pozele torturii de diseara!!! tinem si lumanarea daca vrei....... benevol
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor,
Am mai tras cu ochiul si eu din cand in cand la subiectul vostru
Libra, . Daca o fi fost saraca femeie la fel de grasunica, ca si mine, cred si eu ca prefera saracul om o tuica.
Mona40, cred ca e bun tortul... Parca m-as baga si eu la o felie

Mergi la inceput

Ieri l-am tinut pe al meu in 13-14 toata ziulica ...am inceput ziua bineeeee si am terminat-o superrr.
Am adormit in gemete gen : mmm is so great ..., treaba se terminase demult si io tot mai aveam fluturasii aia in stomac.

Mergi la inceput

mai fac o cafea ...si p-orma ma apuc de facut curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pisic mic, nu trage cu ochiul, hai cu noi aici!!!!
bine ai venit!!!
ce crezi, ca daca vii tiptil, nu te vedem??
avem loc pt toata lumea, nu te speria!.... pt toate
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana69 spune:

buna ziua, domnisoarelor!va urmaresc de ceva timp si imi place ceea ce citesc.eu sunt daniela, am 40 de ani,si sper sa devin mamica. ma primiti in grupul vostru? va pup pe toate si va multumesc!

Mergi la inceput

As manca o tarta cu lamaie multaaaaaaaaaaaa...

Mergi la inceput