Prietenie la plesneala 52-Tot cu petrecerile

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

devoska scoici pane cu mujdei si maioneza light vai de mine ce amintiri cand scoteau baietii de pe dig cu grebla si le preparam acasa ... adica mamele lor preparau
... si io tot antitalent la bucatarie sunt , problema e ca nici nu imi mai plac multe mancaruri . La h22 merg la culcare am tras un pui de somn de 10 min doar ca sa rezist treaza pana la h22 nu stiti nimic , adevarul e ca nu's ce am , dar asa ma carpeste un somn si daca nu ma pun in pat adorm in fotoliu ca babele

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

minunati-va si voi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

wow,ce-am obosit,am fost la plimbare in mamaia,am luat telegondola de la perla si am coborat la cazino(pt cunoscatori),ced ca sunt cativa km buni,5-6-7..nu stiu sigur,cert este ca de la cazino ne-am intors pe jos la perla,ca lasasem masina acolo....mihai inca are energie,este ca un titirez,cateodata am senzatia ca nu oboseste niciodata...

cu telegondola

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

deja merge telegondola? ... de fapt e iunie. S-au deschis magazinele la cazino? ... cateodata asa dor ma apuca de mare ... dar imi trece repede

delphi zau asa ca aia era robot ceva ... brrrrr

si da cu mii de ... Pierre-Sebastien pui de Rhoneea sa cresti mare , sanatos si deosebit de mintos

gata , si eu am plecat la ... vad ca e mare liniste pe aici sau e din cauza ca a venit weekendu?

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

delphi, cu putin exercitiu reusim si noi ! care incepe prima?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

aaaaah , io nu merci , nu sunt curioasa sa imi invartesc degetele , macar de aveam ceva de numarat , dar asa ... mai bine butonez aici

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

aidule, somn usor

ma duc si eu spre vastele apartamente sa dooorm... de doua zile seara beau o sticluta de sampanie - yummy - si asaaa de bine dorm... hac... si ma trezesc mai vesela dimineata, parol !

gata, hac, ma duc sa doooormmmm !!!

Noapte buna, mahala !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mie mi-a intrat cosmaru'n dos si n-am somn

"-Buna ziua,m-ar interesa turismul sexual.
-Pai,ai putea sa te duci in piz** ma-tii."

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LAAA MULTIII ANII!!!

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LAAA MULTIII ANII!!!

DAR CINE SA TRAIASCA MULTI ANI,
DAR CINE SA TRAIASCA MULTI ANI,
SONIA SA TRAIASCA!!!!

LA MULTI ANI SOSONICA NOASTRA SCUMPA. Sa fii fericita, sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele si ale lu mami si tati, si buni si bune...
Oana imi doresc din tot sufletul sa fie bine peste tot unde mergeti cu Sonia, sa fii curajoasa in continuare si puternica pt minunatia ce azi se serbeaza...

si pregateste-te, mai am o supiza pt tine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Mie mi-a intrat cosmaru'n dos si n-am somn

"-Buna ziua,m-ar interesa turismul sexual.
-Pai,ai putea sa te duci in piz** ma-tii."

da se vede ca huhurezesti de una singura pe aici...auzia da asta cu turismu lui sexual, s-a dus unde i-a recomandat aia? ca nici eu nu stiu unde ma duc in concediu

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput