Citim impreuna? (organizatorice) II
Raspunsuri - Pagina 5
liadorian spune:
conchita, eu n-am gasit decat asta: http://www.juliocortazar.com.ar/ Is ceva texte acolo, dar in spaniola, nu stiu dca te ajuta. Mai caut! Sa vad daca-i vecina mea acasa si-ti scanez eu cateva texte, daca nu. Numa sa nu fi iesit ea pe undeva!
zuzunaki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Pentru cine citeste englezeste si spaniola: gasiti antologii de povestiri cortazariene pe googlebooks (tre doar sa va faceti cont). Aici, de pilda. You cannot both dance and not pay the piper. |
Multumesc,Mihaelka.Eu sunt cu cititul in engleza pt ca nu am reusit sa-mi aduc din Romania toate cartile si in germana nu sunt la un nivel atat de avansat.Iar ca sa comand din Ro,nu m-as incadra in termenul de 2 saptamani.Ar fi excelent daca am gasi ceva online pt cei care din diverse motive nu gasesc cartile.
conchita spune:
citat din mesajul lui liadorian conchita, eu n-am gasit decat asta: http://www.juliocortazar.com.ar/ Is ceva texte acolo, dar in spaniola, nu stiu dca te ajuta. Mai caut! Sa vad daca-i vecina mea acasa si-ti scanez eu cateva texte, daca nu. Numa sa nu fi iesit ea pe undeva! www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children Lia si Miruna Demetra |
Lia!!! m-am emotionat toata...esti o dulce si multumesc mult. dar uite ca atata m-am vaicarit pe-aici ca nu mai rabd pana luni, si-atata am innebunit lumea la cap,pana la urma am primit un PM salvator, deci s-ar putea sa am Manuscrisul chiar azi.
imi cer mii de scuze pentru bruiaj.
zuzunaki spune:
conchita,pai daca intri in posesia lui nu-l poti da mai departe si altor "amarati"care nu-l gasesc?
conchita spune:
zuzunaki, gand la gand, asta ma pregateam sa fac acum, sa-ti trimit PM sa-mi dai adresa. dar m-am dus intai sa verific emailul, daca mi-a sosit manuscrisul si da, il am! bineinteles ca il dau mai departe, da-mi adresa pe PM.
Ingrid S spune:
Conchita, e in engleza sau in romana? Nu-s obisnuita cu subtilitatile limbii engleze, n-am un nivel atat de avansat. Daca e in romana, l-as vrea si eu pe Cortazar, please.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
conchita spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Conchita, e in engleza sau in romana? Nu-s obisnuita cu subtilitatile limbii engleze, n-am un nivel atat de avansat. Daca e in romana, l-as vrea si eu pe Cortazar, please. |
este in romaneste, sigur ca ti-l trimit. oricine doreste, lasa-ti-mi adresa de email pe PM. eu tocmai citesc acum...e o mica inconvenienta, pagina 12 e ilizibila - sfarsitul uneia si inceputul altei povestiri. dar asta este, poate ne vor spune celelalte fete cum se termina Casa Ocupata si cum incepe Circe...
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
este in romaneste, sigur ca ti-l trimit. oricine doreste, lasa-ti-mi adresa de email pe PM. eu tocmai citesc acum...e o mica inconvenienta, pagina 12 e ilizibila - sfarsitul uneia si inceputul altei povestiri. dar asta este, poate ne vor spune celelalte fete cum se termina Casa Ocupata si cum incepe Circe... nimic |
Ti-am trimis PM-ul, multe multumiri!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues