Citim impreuna? (organizatorice) II
Raspunsuri - Pagina 13
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carminabulina Cred ca poate incepe oficial votarea. Eu inca oscilez intre Reverte si Llosa. Ma mai gandesc pana maine, noapte fiind un sfetnic bun , nu-i asa? |
a, da, sigur, ma bagi la inaintare cu reverte si-acum oscilezi? :-)))
glumesc.

beshter spune:
Votez Javier Marias - Inima atat de alba.
Si vreau scan-ul ala chiar daca iese altceva la vot (saru'mana Lia si/sau Lilanda).
You cannot both dance and not pay the piper.
speed spune:
sper ca nu e prea tirziu pentru propuneri...eu as propune "o lume pentru julius" de alfredo bryce echenique, am citit-o acum vreo 20 de ani cred :), mi-ar face mare placere s-o recitesc chiar daca ar trebui sa o comand in engleza.
carminabulina spune:
| citat din mesajul lui speed sper ca nu e prea tirziu pentru propuneri...eu as propune "o lume pentru julius" de alfredo bryce echenique, am citit-o acum vreo 20 de ani cred :), mi-ar face mare placere s-o recitesc chiar daca ar trebui sa o comand in engleza. |
Desi propunerea e venita un pic dupa miezul noptii am acceptat-o pentru ca este o carte splendida si merita.
Votez pentre Harta Sferica de Arturo Perez Reverte!
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
15+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
carminabulina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
a, da, sigur, ma bagi la inaintare cu reverte si-acum oscilezi? :-))) glumesc. ![]() |
Eu m-am decis ce vreau sa citesc in urmatoarele zile asa ca e randul tau
15+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
speed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Desi propunerea e venita un pic dupa miezul noptii am acceptat-o pentru ca este o carte splendida si merita. Votez pentre Harta Sferica de Arturo Perez Reverte! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 15+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
la mine e ora 10 inca :)) merci frumos de accept :)
eu votez cu llosa
carminabulina spune:
| citat din mesajul lui speed la mine e ora 10 inca :)) merci frumos de accept :) eu votez cu llosa |
Cu placere!
Cu care dintre romane ca este propus cu 2? Cu Povestasul sau cu Matusa Julia?
conchita spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Eu m-am decis ce vreau sa citesc in urmatoarele zile asa ca e randul tau Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 15+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi |
votez reverte - harta nautica/sferica, mi-ar placea sa-l recitesc.

carminabulina spune:
Conchita am trecut si votul tau si acum merg la 
15+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
liadorian spune:
| citat din mesajul lui conchita sunt multe nume de care nici macar n-am auzit. va multumesc inca o data. ![]() nimic |
Exact asa simt si eu: ca-s rasfatata de/prin tot ce se intampla aici.
Iar pe fondul panicii care ma cuprinde la gandul ca de la 1 august ma intorc la munca
, las copila acasa
, pierd 90% din timpul de citit pentru mine 
etc. cercul de lectura e perfuzia care ma tine vesela. Si alt motiv de veselie: daca iese Javier Marias, iese ce am propus
Speed, te anunt de pe acum ca urmatorul cerc de lectura iti apartine! Sa ne coci o tema frumoasa. Calculase Carmina si parca pe 12 iulie ar trebui sa inceapa.
Mihaelka, azi ies la vanatoare si sper sa nu ma intorc fara carte. Ieri am gasit intr-o librarie doua exemplare din Teodosie cel Mic, editia aceea din 2006, epuizata la edituri, pe net, peste tot. Deci is sanse gasesc 3 exemplare din Inima atat de alba, pe undeva.