FIV 228
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
ALINA - un avort spontan de obicei se produce cu dureri destul de mari, contractii(se intareste abdomenul), sangerare - rosu aprins. 23 zile de la ET inseamna cam 5s de sarcina. In mod normal se vizualizeaza sacul embrionar. Ai doua variante. Sa astepti pana marti sau sa te duci la Giulesti la camera de garda(cred ca acolo au eco transvaginal). La fel de bine poate fi un hematom. Dar cel mai bine mergi la spital. Sa spui ca ai sangerari si dureri abdominale mari ca sa te primeasca imediat.
Mult succes iti doresc.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
ALINA - si inca ceva. La 5 saptamani de sarcina, sacul embrionar are cam 5 mm. (ca sa poti compara ca si dimensiune cu ceea ce ai eliminat tu)
coltul meu de rai
Moniland spune:
Alina, eu cand am pierdut sarcina, pe la 5 sapt, au inceput petele maronii intr-o z de marti, am avut si dureri si vineri am eliminta o chestie cat o nuca. Sper ca la tine sa fie vorba de altceva. Pana nu te vede dr. tot nu stii ce e la tine, noi vorbim doar din experienta noastra. Iti tin pumnii si stiu cum e.
32+Laura Ioana Irina Maria
Dana_bebe spune:
Miruna39 - ai dreptate sunt multe lucruri peste care am trecut pentru un FIV, sunt multe pe care le-am aflat ade la fete inainte si sunt multe care inca nu le-am spus...totul pentru acea raza de soare care ne va umple vietile.
Simtim ca orice am face nu e suficient.Si eu ma gandeam joi cat am stat pe masa dupa ET(cam o ora) ca imi doresc din tot sufletul sa fie bebe ca sa nu mai trec inca o data prin toate astea... azi ma gandesc ca as face-o de cate ori va fi nevoie pentru a tine un pui in brate...asa suntem construiti noi oamenii sa avem puterea sa uitam si sa o luam de la capat oricat am suferi si oricat ne-ar durea.
Te-am trecut in listuta de maine.
EU nu stiu de ce sunt fffff calma, orice ar fi va fi bine.Am facut tot ce a fost omeneste posibil, vedem care sunt planurile celui de sus cu noi.El trebuie sa insufleteasca bobitele din mine.Noi ne-am facut partea noastra de treaba.Nu ni se intampla decat ceea ce ne este scris sa ni se intample si orice am face nu putem schimba nimic.
ALINAOPREA - am cautat si-ti descriu ce am gasit pentru embrion de 28 de zile - nu am putut pune link-ul
"Figure 5: Photograph of an embryo at the mudghah stage (28 days old). The embryo at this stage acquires the appearance of a chewed substance, because the somites at the back of the embryo somewhat resemble teeth marks in a chewed substance. The actual size of the embryo is 4 mm. (The Developing Human, Moore and Persaud, 5th ed., p. 82, from Professor Hideo Nishimura, Kyoto University, Kyoto, Japan.)"
daca vei da search pe goole cu acest text vei vedea si pozele
eu zic ca nu seamana cu ce descrii tu - sa te uiti si tu
ma rog pentru tine, pentru voi!
catalina2307 - cred ca ne poti povestii ce ai patit fara sa fi asa de artagoasa. Nu stiu ce ai dar nimeni nu are nimic cu tine. E un forum!!! nu mai lua totul asa de personal!!! nu suntem vecinele de etaj sau prietenele din copilarie, tonul folosit de tine e unul prea agresiv, ma intreb de ce?
Puteai foarte simplu sa ne povestesti de la inceput ce ai patit si fiecare tragea ce concluzie credea.
Pentru o persoana sanatoasa, o sarcina normala sexul este permis chiar indicat.
Daca ai avut probleme mi se pare normal sa ni le spui si sa ne lasi pe fiecare sa facem ce ne spune doctorul si ce simtim.
Eu una m-as simti foarte frustrata sa nu pot face dragoste cu sotul meu, acea frustrare nu cred ca ar fi un lucru bun pentru sarcina.
Se poate face dragoste in multe feluri, dar nimeni si nimic nu te poate face sa renunti la aproprierea unica care o ai cu partenerul ta. Nici chiar copilul tau. NU e normal, nu e firesc!
NU te lua de mine acum - sunt ziua 2 dupa ET asa ca trebuie sa fi blanda cu mine, sa respiri adanc daca te-am enervat, sa astepti pana maine sa-mi raspunzi - sunt convinsa ca noaptea poate fi un sfetnic bun pentru o colerica ca tine (asa sunt si eu dar ma educ - certurile nu aduc nimic bun in viata noastra, parca nu ne invata nimic).O seara frumosa!
ALINAOPREA spune:
Fetelor plec la spital..
Vb cand ma intorc,daca mai sunteti...
Multumesc mult pt. sfaturi..
Va pup
Alina
catalina2307 spune:
Dana - tocmai, pentru ca nu suntem vecinele de la etaj sau prietene din copilarie, nu cred ca ai de unde sa stii cat de artagoasa, colerica si agresiva sunt. De fapt cred ca nu ai de unde sa stii foarte multe lucruri. Asa ca lasa-ma cu spiritul de echipa. Ti s-a trezit tie asa acum sa fii Mama Dolores.Crede-ma ca izbucnirile mele tu nu prea ai cum sa le intelegi din cele 5 intersectari virtuale de le-am avut noi pe forum in ultima luna. Asa ca sezi mumos, relaxeaza-te si papa oute ca au albumina si fac bine la embrioni.
Si asa, ca sa ai ce medita la noapte ca tot e noapte sfetnic bun ia citeste inca o data postarea aceasta :
"Catalina, parerea ta ca trebuie sa sufere si sotul si sa practice masturbarea nu mi se pare mie corect, daca e corect pt tine, nici o problema)."
ceea ce eu nu cred sa afirmat si invata-ma cam cat de neartagos ar fi trebuit sa raspund?
Acum in ceea ce te priveste, fiecare cu prioritatile lui. Si eu eram tot senina si ca o floare la prima sarcina. Si cerul era albastru, trandafirii miroseau frumos, iarba era verde,m-as fi trezit valsand si m-as fi culcat la fel. Dar cand iti vezi copiii morti, aruncati pe o tava dupa ce au fost adunati de pe podea ca i-a scapat infirmiera ti se cam rupe la urmatoarea sarcina de nevoile fiziologice a lu' barbac'tu.
Iar acum te sfatuiesc acelasi lucru. Ia o gura de aer, respira adanc si roaga-te la Dumnezeu ca singura ta grija sa ramana daca faci sex cu prezervativ sau fara.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
Imi cer scuze ca nu ti-am ascultat sfatul , dar vezi tu, noptile mele sunt bantuite de alte chestii decat sa meditez la ce sa ii raspun Danei pe forum de dimineata.
Te pup mult si iti doresc o sarcina fara probleme.
coltul meu de rai
ALRAK spune:
Alina , ma rog la DD sa-ti fie bine.
Oana imi pare tare rau, DD sa te intareasca sa poti trece peste si apoi sa-ti dea puterea sa mergi mai departe.
Iana
LucaLuca, tin pumnii stransi sa ai "productie" de CALITATE.
Ana-p sa-ti traiasca puiutii, iar DD sa le dea sanatate si o viata fericita.
Miruna39, ma rog pentru reusita ta sa ajute DD sa fie cu noroc si sa ne dai vesti de beta mare.
Dana bebe intr-adevar, noi facem ceea ce este omeneste posibil, mai departe numai Dumnezeu poate decide.
Pupici tuturor
Doamne Ajuta-ne!
ALINAOPREA spune:
Fetelor va multumesc pt. raspunsuri
Am fost la Giulesti si d-ra care era de garda a zis ca e prea mica sarcina si nu se vede la ecograf,dar marti cand ma vede prof. Marinescu se va vedea pt. ca el are un ecograf mai performant.....
Si ca nu am altceva de facut decat sa astept...
Voi astepta si ma voi ruga...
Va pup !
Toate cele bune!