FIV 228

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

kitta, daca e ceva nedescoperit e ca si cum ai fi la primul fiv. cata vreme faci un sigur ou mai exista sperante, sa stii.avem multe de invatat de la tine dar acuma tu ai nevoie de incurajari. hai, ca poti trece si de data asta de suparare, suntem alaturi de tine toate aici.

Huski, ce ma bucur cand citesc de tine! sarcina fericita si un copil sanatos! tu esti la al doilea acuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

evident am vrut sa o intreb asta pe Iana, dar iana si Huski sunt ambele zilele astea in gandurile mele.
eu sunt fericita ca ma pot apuca de ivf. am luat examenuuuuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kitta,eu te felicit si iti urez sa-ti menti tonusul bun!Ai dreptate,...nu a murit nimeni si daca esti perseverenta sigur va aparea minunea .BAFTA CU CARUL data viitoare si sa te alaturi mamicilor de gemeni/gemenute!!!

Claudia,felicitari pentru examenul luat!!!Si eu am luat 3 cursuri pe vara,..le termin pe 4 august,...si apoi o sa vad daca mai incercam...sau daca mai amanam un pic procedura norocoasa.Cand incepi?Bafta muuuuulta si sa se lase cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

claudia - imi era dor de tine.

Kitta - la multi ani , draga mea .Si ma opresc aici. Am promis ca nu fac urari penibile.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ECO
Maria.m - ziua 41 de la ET, un bebe in burtica

HGC
Asima - ziua 25 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Alina Oprea - ziua 23 de la ET, in ziua 12 HCG-87
Mirimir - ziua 22 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - ziua 19 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9 - tu chiar ai gemeni!!!
Blue-flower - ziua 17 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93, ziua 14-121
Iana - ziua 16 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478
Alrak - in ziua 10 HCG-0.1777
Iazmin - CM - imi pare tare rau
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62

In focuri:
Rizzuca - ziua 22 de la ET - asteptam vesti bune!!!
GeorgianaI- ziua 21 de la ET - asteptam vesti bune!!!
Frank – ziua 11 de la ET
Simona2 - ziua 3 de la ET
Dana_bebe - ziua 2 de la ET

Langa focuri :
Anka_daria - ziua 15 de stimulare - mai ai putin!
LucaLuca - ziua 9 de stimulare
Miruma38 - ziua 4 de stimulare
si

ellanik - ET cu criogenizati, pe data de 3 iunie incepe Estrofem, pe 17ET
Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!

Mergi la inceput

vreau o parere va rog:
azi dimineata pe la 4 m-am trezit cu o durere groaznica in ovarul drept si cu crampe ale uterului - am luat 2 no spa si au trecut - au fost asa vreo 3 reprize de crampe. era asemanator cu durerea avuta cand a bagat d-na dr cateterul pentru transferul embrionilor. ce sa fie?
inca doare ovarul - nu la fel de rau, dar doare
uterul insa nu-l mai simt
Iana ai vazut?
Kitta - te admir - mai rar vezi o persoana asa echilibrata ca tine.e singurul mod sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Dana_bebe, stai linistita, nu te panica, stai in pat, relaxata.
Si eu am simtit cam aceleasi lucruri si am fost joi la echo si rezultatul este ca am inca ovarul stang marit in urma hiperstimularii, adica 4.5cm/2.8cm e ovarul stang, cel drept e nitel mai mic. Crampele uterului vin fie de la implantare,fie de la faptul ca se intinde/destinde in vederea faptului ca urmeaza sa creasca si mai mult.
Mi s-a recomandat, pe langa No-Spa si supozitoare cu Uscosin.

Vad ca intrebarea mea ref la contact sexual dupa FIV a starnit replici multe si variate.
Astept sa vorbesc cu doctorul meu, oricum nu voi lua in seama extremele (sex dupa 4 zile - nu mai e cazul, au trecut mai mult de 4 zile sau lipsa contact sexual 9 luni - Catalina, parerea ta ca trebuie sa sufere si sotul si sa practice masturbarea nu mi se pare mie corect, daca e corect pt tine, nici o problema).
Eu am inteles ca este indicat sexul in sarcina. Nu ala acrobatic , dar e indicat.
In nici un caz nu voi folosi prezervativ. Adica de ce? Iau vreo boala de la sperma sotului? Come on!
Ma mai interesez, simt ca devine interesant subiectul.

Week-end placut la toate si fara stres!

Mergi la inceput

Si eu cred la fel e absurd sa nu ai relatii sexuale cu sotul tau 9 luni - daca doctorul spune nu atunci se pot inventa altele ca sa nu ajungi sa-l trimiti sa se masturbeze singur !!!
Orice barbat ar crede ca a avea un copil e o pedeapsa in acest caz!
Am o cunostiinta care a facut asta cu sotul ei + a mancat ca o vacuta (a luat vreo 30kg) Rezultatul? Sotul o inseala, ea nu a slabit inca nici un gram, nu are timp de sot ca doar trebuie sa aiba grija de bebe si uite asa o relatie frumoasa se distruge din cauza unor principii gresite sau a unor sfaturi duse la extrem, am incercat sa vorbesc dar nu am cu cine.
Un copli vine sa intregeasca o familie nu sa o desparta!!!
Ma repet dar cred ca trebuie evitate pozitiile cu penetrare profunda si excesele!!!
Voi intreba si eu dr., deocamdata la noi cu ce dureri de ovare am nu se pune problema cel putin nu asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dariela: multumesc! Felicitari si voua pentru decizie,sa va aduca numai bucurii!!!Chiar nu mai stiam nimic de tine...

Kitta: La Multi Ani,sa fii sanatoasa,in primul rand , si dorinta voastra cea mare sa se implineasca!

Iana: ma bucur mult ca e bine!!!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
In nici un caz nu voi folosi prezervativ. Adica de ce? Iau vreo boala de la sperma sotului? Come on!
Ma mai interesez, simt ca devine interesant subiectul.

Week-end placut la toate si fara stres!

Intereseaza-te si de la dr. cum ca sperma contine nu stiu ce substante care poate declansa avortul spontan. Come on!

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput