Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
adrianafedorca spune:
eu am patit alta...hai ca azi numai sa ma plang stiu dar ma intelegeti si voi acum
de ...nici eunumai stiu cand...ca nu mi se intampla des, dar sa zic asa 1 luna, stau in pat si simt ca ametesc, mi se mai intampla asta si-nainte de sarcina daca ma ridicam brusc , ameteam cateva secunde, dar acum efectiv stau in pat si simt ca parca mi se invart creierii in cap, nu dureaza mult...cateva secunde dar ma cam sperie treaba asta
i-am zis dr data trecuta la control si a zis cae din cauza tensiunii, ca probabil imi creste tensiune atunci, eu mi-am tot luat tensiune, o am mica, 9 cu 5, 10 cu 6, dar asa o am de cand ma stiu
dr de familie mi-a zsi ca-s anemica, si ca ar fi bine sa repetam analizele , marti la prima ora sunt la ea la usa la cabinet
sper s afie doar anemie si sa nu fie altceva mai grav
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Adriana sa stii ca si eu patesc la fel,mai tot timpul am si eu ameteli din astea,nu ma tin mult timp,dar eu stiu ca sunt anemica si am si probleme cu tensiunea,mi-am luat-o acum e 13 cu 7.Hai ca mai avem putin si scapam 

Dienuta
36+
Eduardo
AMR 4 sapt.
emabucuresti spune:
Alinutza merci frumos de PM, intru si eu curand sa trimit niste pozici cu noi
eu am fost si sunt suparata ca baietelul meu are febra de doua zile,un virusel zice doctora, ii ies si maselele, din 4 in 4 ore azi noapte era fierbinte si ne luptam cu febra , alternam antitermice si impachetari
eu sunt terminata de oboseala, apropo de insomnii, nush ce sunt alea, pe mine ma trezeste fi miu in fiecare noapte, cere minim un bibe de lapte cand ti e somnul mai dulce, acum cu maselele si febra deja sunt zombie.
e funny cum asta mik din burtik nu se sinchiseste la trezirea mea sau la miscarile mele, dar cand aude tignalul lui frate-sau se trezeste si incepe sa danseze in burtica automat
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
monica2008 spune:
RALLU stai putin ca nu inteleg dr sa luat de tine ca esti unflata si de fata aia ca era grasa nu
?dr asti sunt nebuni.nu te preocupa daca te ia travaliul mai devreme si stiu ca nu ai voie sa nasti normal at sigur iti fac cezariana.
ANDREEA distractie placuta la padure
si eu am tensiune mica dar dr a spus sa nu ma preocup a spus ca era mai rau daca era mare.
ma duc sa pap ceva ca imi da suturi denis creca ii este foame
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
emabucuresti spune:
alinutza imi pare rau ca s a micsorat dpn ul tau, of!
Doresc tuturor zmeuricilor si zmeureilor sa stea cat mai mult in burtica, atat cat trebuie.
Pe milan l am nascut la 38 sapt si nu am avut nicio teama ca va sta bine merci in burtica pana atunci(hihi, chiar m am mirat si speriat cand s-a rupt apa caci in mintea mea 40 sapt erau ceva batut in cuie), ca si eu ma odihneam din plin , dar de data asta, fiind mai solicitata, facand mai mult efort ca nah, fiind si vara, e un pic mai greu dar incerc sa ma odihnesc si eu mai mult si sa stea bb atat cat trebuie.
nour bine ca ai ajutor, eu imi voi lua pe cineva la curatenie si mama va fi de baza sa ma ajute cu copiii
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Nour spune:
DANIELLE caut acum un link si il pun.
MONICA multumesc mult. O sa incerc in seara asta sa mai uploadez niste poze cu noi ca sunt de aproape un an pozele. Eu mi-am dorit ca fata sa aiba tenul sotului dar ochii mei si brunetica. Ochii i-a luat pe ai bunicului... n-a fost sa fie, poate da Dumnezeu la sarcina asta sa fie baiatul cu ochii albastrii si ten masliniu. Asa ca iti doresc si tie sa iasa bebe cu ochii verzi si tenul masliniu... sa vezi ce mandrie dupa.
MELEEA sper sa te odihnesti mai mult. Asta e un fel de exercitiu pt noptile nedormite care o sa urmeze. Asa am suferit si eu in prima sarcina... acum dorm ca un butuc, asta in pauzele dintre trezirile piticii ca la cat alerg dupa ea ziua, cand pun capul pe perna sunt duuuuuuusa.
EMA crede-ma ca nu e vorba de lauda... dar aici e ceva normal ca fiecare casa sa aiba o femeie la curatenie si o bucatareasa iar fiecare copil sa aiba dadaca lui. Eu una pt casa sunt de acord (daca ar fi sa gatesc am muri de foame la cat stiu) dar pt copil nu pot. Nu sunt de acord si punct. Eu nu pot sa stau linistita sa nu stiu cat a mancat fata si ce, daca a dormit cand trebuie si cum trebuie, daca e ok, daca nu a cazut, daca si iar daca. Hai sa zicem ca nu ar fi greu ca o am pe soacra-mea care e toata ziua la casa ei dar eu nu prea sunt de acord cu felul ei de a creste copiii(imi spunea in mod insistent ca trebuie sa diversific fata de pe la o luna ceea ce eu eram toootaaaaaaaaal impotriva... iar asta e doar una din zecile de idei).
Speram sa vina si de data asta mama in Kuwait macar pt o luna... dar se pare ca o sa fie super ocupata cu hotelul (deeeh... sezonul estival).
Eu am cam facut-o lata in seara asta. Am zis sa fac baie cu fata si am intrat cu ea in cada si ne-am balacit, ne-am jucat, am ras, am facut o adevarata baltoaca in baie... si nerealizand a trecut o ora de stat in apa fierbinte iar cand m-am ridicat sa iesim si am pus-o pe masa de schimbat simteam ca nu mai pot sa stau in picioare. Tremuram ca un jeleu... L-am chemat pe sotz rapid si i-am zis sa imbrace fata sa ma asez putin ca nu mai puteam.
Am culcat fata rapid si am pus si am mancat si vreo doua sandwichuri ca azi am mancat in amintiri si vad ca acum nu mai am nimic. Bebe se misca ca in fiecare seara... dar ma cam speriasem.
Noi trebuia sa mergem azi la dr dar pt ca saraca doctoritza a avut doua nopti la rand nasteri si ziua era la spital a picat pur si simplu din picioare. Eu una sunt informata ce si cum ca una idntre asistente e romanca si ma tine la curent cu toate.
Ne-am reprogramat maine ... si dupa patania din seara asta parca nu mai am stare sa treaca noaptea mai repede.

lui
Iulia (23.03.2006) si