Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
MIRAMAR si eu sunt foarte nelinistita ca nu mi-am simtit bebelul miscand si am deja 18 sapt si 5 zile azi. Am mai citit si pe net ca la prima sarcina poate sa miste cel mai tarziu si la 22 sapt, dar cand toata lumea te intreaba daca a miscat...si cand le mai auzi pe alte gravidute ca la ele a miscat chiar inainte de 16 sapt...parca nu mai pot sta asa linistita.
Eu sper totusi ca sunt eu o nesimtita si nu-l simt inca...caci altfel
...
oricum saptamana viitoare daca nu-l simt o sa ma duc la o eco sa ma linistesc.
Cine mai are peste 16 sapt si e la prima sarcina si nu si-a simtit comoara miscand?
Ramona
18+
elenic spune:
Multumesc de incurajari
fetelor, voi la cate saptamani ati putut sa ascultati inimioara bebeului?
11+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenic Multumesc de incurajari fetelor, voi la cate saptamani ati putut sa ascultati inimioara bebeului? 11+ www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Cu ce?
monis 18+
elenic spune:
La medic monis, cand v-a pus sa ascultati?
11+
Romanitza_31 spune:
la 6 saptamani si 6 zile dar f f putin am ascultat pt ca era prea micut!
citat din mesajul lui elenic Multumesc de incurajari fetelor, voi la cate saptamani ati putut sa ascultati inimioara bebeului? 11+ www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
13+
POZE
monis5 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot MIRAMAR si eu sunt foarte nelinistita ca nu mi-am simtit bebelul miscand si am deja 18 sapt si 5 zile azi. Am mai citit si pe net ca la prima sarcina poate sa miste cel mai tarziu si la 22 sapt, dar cand toata lumea te intreaba daca a miscat...si cand le mai auzi pe alte gravidute ca la ele a miscat chiar inainte de 16 sapt...parca nu mai pot sta asa linistita. Eu sper totusi ca sunt eu o nesimtita si nu-l simt inca...caci altfel ... oricum saptamana viitoare daca nu-l simt o sa ma duc la o eco sa ma linistesc. Cine mai are peste 16 sapt si e la prima sarcina si nu si-a simtit comoara miscand? Ramona 18+ |
Ramona, nu cred ca e nici o regula, tine de fiecare organism in parte - daca esti mai gras sau mai slab, depinde si de forma bazinului, ca daca are mult loc intr-un bazin mai lat, se simte mai tarziu etc.
Lasa ca dupa ce misca incep altele... la mine a batut (cu picioarele cred eu) in acelasi loc o saptamana. Dupa care s-a rasucit cumva si in urmatoarea saptamana nu l-am mai simtit. Credeam ca ma urc pe pereti. M-am trezit intr-o dimineata super deprimata si obosita si m-am gandit sa ma duc la echo sa vad ce face. Si pana sa ies din casa am pus mana pe burta si i-am spus imperativ sa 'zica' ceva ca innebunesc. Si a miscat . Asa ca am amanat echo. Dar stresul e parte din noi.
Curaj si relaxare
monis 18+
miany75 spune:
Ramona ,Monis5 are dreptate ..nu e regula.Eu l-am simtit prima data acu vreo doua saptamani si de atunci ..prea putin..acum parca simt ca niste mici "gadilituri" ,mai ales seara...dar nu mereu..depinde de pozitie..
miany
17+
many_bani spune:
Si eu sunt putin ingrijorata, am 17 sapt si 3 zile si nu am simtit bebe miscand. Asa cred, este ceva activitate pe acolo dar eu cred ca de la intestine. Am o colega la serv. care este tot la prima sarcina si a zis ca bebita ei a miscat la 15 sapt. si un pic. O prietena cu care am facut primul FIV a zis ca bebita ei a miscat la 21 sapt. cand mai avera putin si o lua razna de grija. Pe 15 am echo la profu. cu care am facut FIV, dar sper ca pana atunci sa-l simt.
Va pupic si va urez o minivacanta placuta si lipsita de griji
17 +
RamonaCopot spune:
M-am mai linistit putin. Am crezut ca sunt singura viitoare mamica care nu l-a simtit pe bebe pana acuma.
pt toate
Ramona 18+
elenic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Romanitza_31 la 6 saptamani si 6 zile dar f f putin am ascultat pt ca era prea micut!
13+ POZE |
Hmmm... eu la 8+5 am fost la control si am intrebat daca pot sa-i ascult inimioara si raspunsul a fost ceva de genul: "ce inima vrei sa asculti cand el are cu totul 2 cm?"... m-am si simtit prost ca am intreba
Data urmatoare, la 10+6 nici n-am mai avut curajul sa intreb, dar nici nu mi-a pus sa o ascult...
Din cauza asta va intreb pe voi cand v-a pus medicul prima oara sa ascultati inimioara bebeului, cand este posibil?
11+