Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Nu vreau sa cobesc dar noi stam bine cu somnul de noapte.
Ziua insa... sunt si zile de groaza!!!

Am pus si noi pozici
aici http://picasaweb.google.com/home

si aici am adaugat http://community.webshots.com/user/Raaluca

Pupam fetele si daca mai putem intram mai tarziu

Ce frumushica!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Am pus si noi pozici

frumoasa foc

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Am pus si noi pozici

Ce dulce e, in pozele din Herastrau.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Stiati ca el e prietenul meu???

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Tu esti prietena lui!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Am vorbit cu Simona la telefon, si m-am conversat si cu Eric.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Seara buna fetele!!!
Incerc de 3 zile sa scriu si eu ceva, dar nu apuc bine sa termin de citit ca incepe Maiuta mea sa urle iar cand ma intorc hop mai apare un capitol nou.
Noi parca incepem sa mai scapam de pacatosii de colici si parca e un pic mai linistita, dar seara tot avem program de concert nocturn. Bine ca macar ziua s-a mai linistit. Duminica facem doua luni si poate inepe sa se mai amelioreze durearea asta de burtik.
In rest imi e dor de voi si de stat linistita sa va citesc, iar acum suntem in plina agitatie de pregatiri de botez si de cununia noastra religioasa le facem in aceiasi zi adica pe 11 iulie dar asta e, o sa vina si vremuri mai linistite sper.
Va pupam cu drag pe toate si sper sa pot sa intru mai des.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Gigelica, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji referitor la hainele de botez (totul e sa fie mai mari), dar daca spui ca nasa are deja copil cred ca va stii sa se orienteze. Nici la mine nu m-au intrebat nimic si totul a fost OK (chiar daca i-a luat un dres cam mare, si un body care cred ca a fost singura data cand l-a imbracat - ca e cam fix). Din pacate eu nu ma asteptam la asa figuri din partea ei, m-am uitat si pe poze si pe filmul de la botez si in unele chiar mi se pare ca e incantata de bb - chiar nu stiu ce sa cred si daca sa ma iau de ea sau nu!

AYLA, super printesa voinica! Am reusit sa fac azi ce imi propusesem de ceva vreme si sunt f.f. fericita .

si noapte buna, ca ma cheam Gabi sa stau cu ea sa adoarma.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
OLISHKA si sor'mea a avut hernie ombilicala si mama imi povestea ca i-a pus o moneda pe buric ca sa se retraga. Nu stiu detalii (in ce a infasurat-o, cu ce a prins-o), da' sor'mea amu lucreaza la banca.

hihi, daca le punem o hartie de 500 de coco impaturita va dati seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Gigelica, eu am tracut cu micutul prin episoadele descrise de tine, cu diareea cu orez fiert, cu smecta, cu intoleranta la lactoza.
Am mers la alt medic, care mi-a recomandat Bifiform lichid, asa am scapat, se da cu pipeta o data pe zi 7 zile.......si mi-a zis in caz ca o sa mai faca diaree, dar nu o sa mai faca sigur - astea-s cuv. medicului Aptamil PEPTI I- noroc ca nu a facut ca nu prea a aparut prin farmacii.
Asa am scapat baitul de diaree ca parca era palnie, bagam pe gurita si scotea pe fundulet.
Am facut si noi si infanrix si rotarix, pe amandoua odata.
Ma gandesc ca poate fac diaree si de la caldura de afara?, al meu facea de vreo saptamana max de 2 ori pe zi, ba chiar mi-a facut odata la 2 zile....aum vad ca suntem mai cacaciosi....intrasem iar in panica, ca de la diaree slabesc si deabea ce pusesem un pic carnita si pulpite. asteptam consultatia de 3 luni pe 16 sunte la dr. sa facem rotarixul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Salutare felteleee! Am ajuns acasa!!!!! inca nu am net asa ca va mai dura putin pana o sa intru dinnou sa povestesc cu voi. Imi e asa de dor, am atat de multe sa va povestesc si sunt curioasa sa vad ce mai faceti. Ce sa va spun, Gaza mea mica a fost o eroina tot drumul, a fost ff cuminte, a papat si a dormit si nu ne-a facut probleme, la hotel a avut patutul ei special si am avut grija mereu sa oprim din timp ca sa putem sa facem plimbarea de seara ca sa ne relaxam si sa luam aer curat.. Acum ca am ajuns acasa e un pic mai greu pana ne obisnuim cu noul mediu, ieri a fost extrem de maraita si nu a dormit aproape deloc toata ziua ii crescuse un pic si temperatura, chiar imi faceam griji sa nu o fi afectat masina si acum sa vrea sa doarma numai in masina in mers, dar azi a fost tare cumintica si si-a mai revenit. Am facut cunostinta si cu bunicile si bunicii, si am iesit pt prima data la terasa, in herastrau. Va pup mult de tot si abia astept sa mai povestim si poate sa ma intalnesc cu voi in parcurile Bucurestiului. Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita.

Gaza BINE ATI VENIT!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput