Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai ce sa facem monica, facem si noi haz de necaz :) acuma, ca azi-noapte o cam bagasem pe mineca

am pus poze cu dragoana in fundu gol, dragoana cu palarie, praji de cioco... sint toate aici, mai in coada:

http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna2#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

chatonio cat am ras de patania voastra
dragoana e superba iar praji cred delicioasa deja salivez ne dai si noua reteta?
pupam fetele

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato-nici n-o sa aveti vaccin oral, ca in franta nu mai exista...cica ar avea mai multe reactii adverse ca ala injectabil ( e vb de antipolio)

Voi povestiti de intamplari caruselesti, eu ma tot intrebam ce lipseste de la leaganul bebelinei si am avut acum vreo 2 zile revelatiaam uitat sa-icump carusel.daca ea nu sta acolo decat cand doarme ca in rest protesteaza, nici ca i-am simtit lipsa.acum e deja prea tarziu sa mai cumpar unul si al lui frati-su e dat de vreo 2 ani.

Noi am ales nasul la ceva timp dupa nastere, asa ca acceptand "rolul", accepta tot pachetul:copil+nume.

Mihaela-superba invitatia.
Superbi toti bebeii, care mai de care mai zambiciosi.
Anastasia zambeste intr-una.....isi prezinta nitel stramb gura in toata chelia ei, dra e asa dulce cand o face.Si e o mare ganguroasa. Tanti de la cresa e topita si abai asteapat septembrie sa o ia sub aripa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka

De ieri am inceput sa sangerez, iau si pastile. Oare e ok sau trebuie sa-mi sun dr?

E ok!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Olga, dubioasa treaba!!! Si eu tot de ieri am inceput sa sangerez... Acum, pt ca am nascut in aceeasi zi, o sa ni se intample toate de-odata?!

Mami de Bris

gia

Apropos, voi v-ati apucat de

David a zis ca vrea un cumnat sau o cumnata

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

http://good-times.webshots.com/photo/2501749830103769444SFLjbD i-am facut mariei un colaj pt invitatia la botez.

Miha superbe pozele din albumul Mariei daca aveam baiat sigur veneam in petit mai ales ca e si desteapta, merge de pe acum la facultate
Pup.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Valentin Cristian, Adela Marisa!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Valentin Cristian, Adela Marisa!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

LA MULTI ANI si de la noi

Tufete, mii de multumiri pentru aprecierile la adresa dragoanei! Nu am timp, astept musafiri o fosta colega de master care vine de la marsilia si sta la noi pina duminica... asa ca sint in pregatiri: curatenie, ordine etc; e inutil sa va spun ca dragoana e deranjatoarea, nu?
Va pup si va zic pe duminica, nu-s daca miine am timp sa intru!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Lucia, pupam si noi pitonul mititel si bolnavior si va dorim sa se faca bine si sa apuci si tu sa te odihnesti. Da de ce ti-a zis pediatra sa nu-i dai san? Pentru ca are lactoza? Ca eu stiam ca tzitzi previne diareile...

Pai nu stiti ca de 1 saptamana nu i-am mai dat tzitzi deloc, nici macar muls ca am avut eu diaree si mai ales HERPES?!

Si eu vroiam sa reincep sa ii dau san...iar acum trebuie sa astept pana trecem de perioada cu lapte fara lactoza... E atat de demotivant sa ma mulg ...in gol...ca apoi sa arunc lapticul la chiuveta.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

ochisorii si manutele mele dragi

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Ba nu sunt ale tale...sunt ale lui Victor...sa le pupaceasca el cand se va face mare

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Eu trebuie sa ma mulg in continuare si sa arunc laptele...iar dupa ce ii trece sper sa mai am lapte sa ii dau.
O sa revin la formula de lapte praf normal treptat, dupa ce isi revine cu scaunele introduc cate o masura de lapte normal pe zi.

Lucia, din cate inteleg, problema e cu burtik lui bebe, lapticul nu are nika. In cazul asta, de ce nu stokezi laptele? Nu-l arunca. Eu mi-am luat un set de paharele si unul de biberoane de la avent si am facut la rezeveeeeeeee. M-am potolit, ca incepeam sa exagerez.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Pentru ca pana acum am avut herpes si mi-a fost teama sa nu ii dau virusul, iar acum ma dau cu diclofenac pe coloana si pe genunchi ca nu mai pot de durere.

Deci toate relele in kurul babei mele, vorba cantecului.
Pai cu cine sa semene Victor?

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Olga, uite am pus aici 2 poze. Daca vrei si din alte unghiuri, numai sa zici!

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Georgiana310#5343399980663190450

Mami de Briseis, 16 apr o9

gia

Multumesc cuscra Tare fain sta nora acolo A vazut si sotu nora. Ne place

Ralu ai avut dreptate, a fost o draguta Ruxandra. L-a chemat si pe un dr chirurg sa se uite la buricutul lui David. A zis ca e o mica hernie, dar nu e grav si ca nu avem ce-i face acum.

Inna tu zici ca a functionat cu plasturele? Noua ne-a zis chirurgul sa nu punem, dar daca zici ca merge parca as incerca si eu...Ii bag buricutul inauntru si pun plasturele nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Ce tare!! Stii, chiar am vrut sa spun ca ne-am uitat (eu si al meu) peste pozele cu bebei si i l-am aratat pe viitorul ginere. Dupa ce m-a auzit ca deja i-am stabilit un ginere la fie-sa s-a uitat ciudat la mine si i-am zis... "Ce-i iubitule?! Intotdeauna ti-ai dorit un fiu!" A zis ca baiatu e bun dar mamica... Nu m-am putut supara pe el, ca are dreptate! Deci, suntem in grafic.
Acum, problema se pune altfel: Bris a devenit geloasa pe relatia lui David cu Alexandra (care e superba, Novus!) si a trebuit sa ii explic ca intre el si Alexa nu e nimic! Uneori, nici macar o haina!:)))

Mami de Bris, 16 apr 09

gia

Vezi ca iar vine David la Deva ( nu stiu ce-i mai zici acum lui Bris )

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput