MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 20
ariadna_s spune:
'neata
raportez abatere ieri: cus cus cu pulpe pui la cuptor. A fost putin putin cus cus dar a fost.
Am citit in carte despre sucurile gen cola si asteptam cu sufletul la gura sa primesc dezlegare la light.Na, nenea monti a taiat macaroana. Stiu ca nu e sanatos, stiu ca burta din dotare i se datoreaza dar asa mi-e de drag si asa greu ma pot dezlipi de el.Cand ma duc in magazin mi se rupe sufletul sa nu aduc unul acasa.Tot imi zic ca daca am o prima zi in care nu ma ating de pepsi voi rezista si a doua zi si a treia. Exact cum am facut cu zaharul, painea si cartofii.
Meniul de azi:
D: omleta cu sunca
P: salata de cruditati
C: cred ca o mancarica de fasole verde.
O zi frumoasa si fara abateri va doresc 
Somleac spune:
Neata fetele conforme
Andani sosul de capere l-am mancat la restaurant
A fost singurul sos fara amidon pe care-l aveau dar a fost bun de tot
Dimineata am mancat un fel de tzatziki facut din branza amestecata cu castravete razalit, pe care am ornat-o cu feliute de carnat .
Sunt incantata pana acum de stilul asta de mancare. Ieri am suferit doar ca le-am fiert la prunci porumb si am murit de pofta

Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
andanii spune:
latrishia ce fainnnn de tine , mi-ar prinde bine si mie asa o chestie .... la ce constipata sunt tot timpul ![]()
somleac nu trebuia sa te frustrezi chiar asa .... puteai cateva guri sa mananci 
ariadna cola nu si nu ..... gandeste-te ca e otrava , drog , mai stiu io ce ... impune-ti ca-ti face rau .... pe mine ma motiveaza gandurile astea .... 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui latrishia Mi am facut si eu inghetata, dar nu cu smantana ci cu branza degresata,ca asa e reteta in carte, a iesit f buna, dar a doua zi am avut dizenterie vere...7 scaune, am zis ca nu mai ies din casa. Cam asta patesc de la ou crud. M am gandit sa mi fac o data pe saptamana, in loc de clisma. |

super tare idee!De cola nici eu nu ma pot lasa,beau mult mai putina decat obisnuiam,adik 2 l pe zi,acum beau maxim 2 pahare,in cazuri exceptionale 3,cand sunt intr-o vizita ceva,pentru ca oricum altceva nu beau!Ce naiba,cafea nu,alcool nici atat,macar o cola din cand in cand!
In ceea ce priveste pepenele,,stiu ca are indice mare,mai ales cel rosu,dar daca il mananc ca masa singura,nu cred ca-i asa mare tragedie si chiar daca e,asta e.Abia au aparut si sa renunt deja!

Ieri asa:
o jumatate de grep
cascaval cu salata de varza
niste fistic
paste cu ciuperci
o cupa de inghetata cu migdale
Diseara va spun si meniul de azi.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Somleac,ma omori!Porumb fieeert!
A aparut deja?eu n-am vazut aici!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ariadna_s spune:
Valentina asa si eu: alcool nu, cafea nu, fumat nu. Un viciu am si eu. L-am redus si pe asta, am trecut la light (nu sunt eu 100% convinsa ca e asa de light si fara zahar cum zic ei) si am redus cantitatea.
Andanii stiu eu ce zici tu dar de unde sa iau vointa. Mai ales vara pe caldurile astea mari.
Uite acuma ca e pe terminate incerc sa nu imi cumpar altul.Sa vedem, patesc ceva? Si poate poate maine seara anunt cu surle si trambite 24 ore fara pepsi.Poate mi se face rusine de voi si chiar ma abtin. Singura conditie e sa nu ma doara capul ca atunci nu rezist, e musai pepsi.
ymca spune:
Maltoza* (bere) 110
Morcovi (gatiti)* 85
Telina (gatita)* 85
Pastarnac* 85
Gulie (gatita)* 85
Dovleacul* 75
Pepene rosu* 75 Sfecla (gatita)* 65
Pepene galben* 60
Kiwi, piersici* 50
* Aceste produse, chiar daca au un indice glicemic mare, continutul lor de zahar pur (glucide pure) este destul de mic (aprox. 5%). Consumand acste produse nu se va afecta in mod deosebit nivelul zaharului din sange.
ariel cred ca ne-a explicat treaba cu steluta acum mai multe pagini.
deci eu pe baza de steluta mananc pepene rosu, ca masa separata de fructe, de preferat dimineata, dar voi manca si seara atunci cand nu voi reusi sa mi-l iau la mine la birou.
aceeasi abordare am avut-o si cu ananasul, care tot asa, se pare ca avea IG mare. dar am citit tot felul de articole medicale despre ananas si mi-a placut produsul. si in perioada mea de ananas addiction (cand stiti ca mancam unul pe zi; cand aveam mana rupta
) eu am slabit.
andanii spune:
deschid acuma capitol nou
ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
andanii spune:
gata aveti capitolul nou aici
ANDANII