MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

cum face-ti maioneza de casa?
am inteles ca se pune si smantana?

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

cum face-ti maioneza de casa?
am inteles ca se pune si smantana?

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

ti-am vazut pozicile ... super piticul , sa-ti creasca mare sanatos si cu mult noroc

maioneza de casa o fac din ou cu ulei si gata ... eu una nu pun smantana .... si oricum se poate manca mai rar nu zilnic pentru ca sigur nu slabim

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andanii, mersi ca m-ai pus in tabel.

vad ca voi papati pepene. retinusem ca nu este ok dpdv monti, dar poate ma insel eu. este ok sau nu? ca daca daaaa, atunci ma si infig intr-un pepenel galben

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

andanii, mersi ca m-ai pus in tabel.

vad ca voi papati pepene. retinusem ca nu este ok dpdv monti, dar poate ma insel eu. este ok sau nu? ca daca daaaa, atunci ma si infig intr-un pepenel galben

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

deci pepenele are indicele 65, e cam mare .... eventual mananci catva guri de pofta da in nici un caz un pepene intreg

fetele mananca , si eu cate putin , da prefer fructele cu indici mai mici totusi

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu stiu ca pepenele rosu si galben nu e monti dar na, asa o data de pofta nu se pune

Am revenit asupra meniului si la pranz, adica acum, am adaugat si o portie de broccoli sotat cu ulei de masline, usturoi si sos de soia. Din pacate e asa de scump broccoli asta, am dat 6,5 ron pe o inflorescenta de juma de kil

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Raportez si eu meniul pe azi inainte de culcare:
D papara de ou cu ciuperci , cu rosii si castraveti
P somon la gratar cu sos de capere si legume la gratar
C cirese si visine la gramada.

Pe maine am facut mancare de mazare care cred ca va fi cu ou ochi.
In ce zi ne cantarim sa dam raportul la comenduire?

Noapte buna

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Raportez si eu meniul pe azi inainte de culcare:
D papara de ou cu ciuperci , cu rosii si castraveti
P somon la gratar cu sos de capere si legume la gratar
C cirese si visine la gramada.

Pe maine am facut mancare de mazare care cred ca va fi cu ou ochi.
In ce zi ne cantarim sa dam raportul la comenduire?

Noapte buna

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

raportul se da Lunea ne determina, cica , sa fim cuminti in we si sa nu mancam prea mult pentru ca sa avem ce raporta

cum ai facut sosul de capere ???:? cu faina ???? sau ?????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna_s

Mai putin cu ca ala e drogul meu si abaterea zilnica pe care nici nu o mai trec. Am "evoluat" de la pepsi cu zahar la cel light, deocamdata nu imi propun sa renunt de tot.
Revin

Of, si eu mi-s mare amatoare de pepsi si alte bauturi acidulate, dar in perioada asta am renuntat si la el. La paine am renuntat mai demult si destul de usor, dulciuri mai ciupeam din cand in cand, dar de pepsi si cola nu ma gandeam sa renunt asa usor. Deocamdata.

Sunt si eu curioasa ce vor scrie fetele despre cola (eventual fara zahar).

Eu am probleme cu o faringita, ma simt si destul de nasol... Am mancat niste salam si am sa mai mananc o rosie. Am luat si pastilele.

Nu stiu ce sa fac de mancare la pranz. Cred ca o sa gatesc ceva cu carne tocata.

La cina, iar nu stiu. Cand ma doare ceva, n-am chef de nik.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

cola este otrava pentru organism .... citeste si parerea lui Monti despre bauturile acidulate si cola in special
daca am timp dau copy paste aici

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Am stat cu capu in nisip in ultimul timp pt ca n am avut cu ce ma lauda.Abia de sapt asta pot spune ca m am mobilizat si eu, merg la fitness, am o febra musculara de mor, ma misc in reluare.

Mi am facut si eu inghetata, dar nu cu smantana ci cu branza degresata,ca asa e reteta in carte, a iesit f buna, dar a doua zi am avut dizenterie vere...7 scaune, am zis ca nu mai ies din casa. Cam asta patesc de la ou crud. M am gandit sa mi fac o data pe saptamana, in loc de clisma.

De luni sper sa mi dispara porcul. O sa fac si eu ardei umpluti ca mi e tare pofta, vreau sa i fac cu orez si soia, sper sa iasa ok.

Va pup

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput