MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
Somleac spune:
Salut, fetele eu nu prea pot tine ritmul cu voi la scris.
Ieri mi-am facut o salata de fasole verde cu piept de pui pentru pranz. A iesit tare buna. Seara am bagat ciuperci cu putina maioneza.
Va rog sa-mi atrageti atentia daca calc pe bec, ca-s cam dezorientata.
Eu n-am stiut ca se poate folosi smantana, asa ca am facut inghetata de visine cu iaurt.
Andanii eu am 1,57 m inaltime. M-ai trebuie sa-ti dau ceva date?
Daca mai am timp mai revin
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
alinam spune:
Valentina migdale caramelizate? de unde? le faci tu cu fructoza? chiar asa a facut cineva fructoza caramel?? adika se topeste ca zaharul?
valentinag spune:
Aha,io am facut Alina si merge!Bine,nu tre sa mancam des,ca tot ars e,e fructoza da totusi.iese buna raaaau!Si parca si Androixa isi facuse odata crema de fructoza arsa![]()
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
somleac e super si cu iaurt inghetata ... da se poate smantana 12% ... e voie 
gata .... te-am introdus complet in tabel .... da-i bataie la raportat scaderi 
alinam io cred ca se caramelizeaza fructoza ...n-am incercat da poti incerca , da las ca te lamuresc fetele pricepute la praji .... io-s pe langa ... inghe am facut prima oara si sunt incantataaaaa 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Salut, fetele eu nu prea pot tine ritmul cu voi la scris. Ieri mi-am facut o salata de fasole verde cu piept de pui pentru pranz. A iesit tare buna. Seara am bagat ciuperci cu putina maioneza. Va rog sa-mi atrageti atentia daca calc pe bec, ca-s cam dezorientata. Eu n-am stiut ca se poate folosi smantana, asa ca am facut inghetata de visine cu iaurt. Andanii eu am 1,57 m inaltime. M-ai trebuie sa-ti dau ceva date? Daca mai am timp mai revin Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
f bine ai mancat , maioneza era de casa nu ????
te avertizam noi , nici o grija .... daca vedem greseli

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
oana1705 spune:
multumesc fetelor,am inteles cum e cu morcovul,o sa continui sa fac mancarea fara el.andanii promit sa nu va parasesc,oricum mai am mult pana la tinta.
Somleac spune:
Andanii

Le-am pus pe fete sa ma masoare si cica am 1,61 m. Cand mai umbli la listuta corecteaza-ma si pe mine. Nu de alta, dar ma simt mai bine stiindu-ma mai inalta.
Pe mine nu m-ati lamurit deloc cu dovlecelul ala cu branza. se fierbe dovleacul, sau cum dati mai multe amanunte ca io-s mai de la handi.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
ymca spune:
am dat drumul la robinetul de pepene rosu

ieri dupa-amiaza, am ajuns acasa, am mancat o felie branza telemea cu un ardei gras, am iesit afara cu lopetele, greble si m-am umplut de nisip, praf si pietricele. Dupa ce au trecut orele regulamentare am servit 2 felii de pepene rosu
.
o sa incep sa le iau la mine la birou, dupa metoda care mi-a fost predata, ca sa nu le mananc mereu seara, dar gata, eu nu mai incerc cu cirese.
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Andanii ![]() ![]() ![]() Le-am pus pe fete sa ma masoare si cica am 1,61 m. Cand mai umbli la listuta corecteaza-ma si pe mine. Nu de alta, dar ma simt mai bine stiindu-ma mai inalta.![]() Pe mine nu m-ati lamurit deloc cu dovlecelul ala cu branza. se fierbe dovleacul, sau cum dati mai multe amanunte ca io-s mai de la handi. Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
dovlecelul crud se taie in doua si se scobeste miezul care se toaca marunt si se amesteca cu branza ,oul si restul si apoi umplii devlceacul si tusti in cuptor , 20 min si e gata si e superrrrr

ANDANII

ariadna_s spune:
Sosit si eu.
MD: 3 jumatati de oua umplute. Imi plac la nebunie dar le-am inghitit mai greu. Nu cred ca sunt tocmai monti. Umplutura e cu margarina, mustar si pate de porc. O sa imi iau porcul luni probabil. Maioneza de casa, am pus in ea si mustar si smantana(12%).
Ce voi manca in timpul zilei nu stiu. Probabil o salata de legume (rosii, ardei, castraveti, ceapa, sunca. pot pune si branza?). Seara cred ca pun niste pulpe de pui in cuptor.Le pun pe gratarul de la cuptor si las sa se scurga grasimea in tava. Pun doar condimente pe ele.
Mare rugaminte sa ma trageti de manecuta cu orice greseala o fac. Mai putin cu
ca ala e drogul meu si abaterea zilnica pe care nici nu o mai trec. Am "evoluat" de la pepsi cu zahar la cel light, deocamdata nu imi propun sa renunt de tot.
Revin