MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 17
oana1705 spune:
buna fetelor!!
andanii sa iti mai dau o data datele mele:1,53_03/06/096929,485322,646628,203Meniul de azi:10:30-un castravete,un pic de branzica,cafea14:30-o para(pauza),macrou la gratar,salata de varzaC:ardei umpluti(ceapa,carne,ciuperci),2 chiftele.azi nu am avut timp sa va scriu ca am fost plecata!!va pup!!
andanii spune:
puisorule smantana 12%
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
puisorul spune:
Andanii,
pt reteta 
Ymca, am uitat sa zic : foile de tort poti sa le insiropezi cu suc de fructe.
Oana, ce conforma esti mai, felicitari 
De cateva zile am primit de la cineva ciupercute pt facut kefir. E delicios. Ieri am facut si paine la masina cu el si a iesit foarte buna. Din pacate nu prea reusesc sa o conving pe pitica sa bea dar gasesc eu o solutie. Eventual combinat cu fructe si un pic de fructoza ca e cam acrisor. Daca sunt doritoare pe cand mi se inmultesc pot sa trimit prin curier.
Meniu azi:
MD: clatite americane monti cu gem conform
P: supa crema de linte
C: ultima felie de tort ![]()
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
sanse spune:
Andanitzo 
ma primesti un raport?E tarziu?
Ma enerveaza neseriosul ala din dreptul meu 
![]()
Am 65,7kg
.

Hai ca am luat vacanta.....
Va omor in vara asta cu prajiturelele....
Ieri am papat:
md:omleta di 2 oua cu ceapa verde ,branza si 1 rosie
p:putina fripturica la cuptor de porc si salata de catsraveti
c:1 ardei rosu
De ceva timp incerc sa pap f. bine dimineata ,la prinz binisor iar seara doar legume(salate)
Sper ca nu-i rau.Vad ca m-am obisnuit si cu cantitate mai putina...sa vad cat ma tine.![]()
Pe mine anturajul ma mai strica...basculeaza astia seara...de la pui la rotisor pana la seminte
.Dar am inceput sa-i evit la ore inaintate sau ma abtin eroic
Mi-ati facut pofta de ardei sau dovlecei umpluti.Nu am mai papat cu branza dar suna tare bine 
Astazi sigur fac si eu inghetata de visine 
Va pup 

![]()
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
oana1705 spune:
puisorul,mersi.Trebuie sa fiu conforma sa ajung mai repede la greutatea tinta 53kg,azi cantarul mi-a aratat 65,5,deci e bine.Fetelor,vroiam sa va intreb de morcov,are IG 85 pana acum nu am mancat morcov ca nu eram sigura ca e conform.Meniul de azi:MD:o cana lapte 0%,cafea(cam putin dar m-am trezit prea devreme si mai mult nu am putut manca)P:ciorbita,ardei umplutC:inca nu stiu,cred ca niste ciuperci fripte,macrou.
o zi buna va doresc!!!
ellenii spune:
Neata!

Mersi Andanii ca m-ai trecut in listuta! Ma bucur si ca ai renuntat la concurs. Nu toata lumea slabeste in acelasi ritm.
De mancat, am vreo doua zile de cand am mancat ciorba de fasole si cirese. Si o piersica jumatate din compot intr-una din zile. Cam anost meniul meu, cu exceptia cireseor pe care le ador
.
Astazi am mancat cirese si visine, evident. AM o luna si ceva pe an in care ma pot bucura de fructele mele preferata si bobinez la greu!
Stiam ca morcovul crud are indicele glicemic fff mic, spre deosebire de cel fiert. E indicat sa-l mananci numai crud. Poate fetele mai vechi te vor sfatui mai bine!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
alinam spune:
neata!
Puisorule si eu am ciuperca de kefir de vreo 2 luni, da sunt singura consumatoare, pentru Vlad am vrut si eu kefirul, da nu ii place, nici amestecat cu fructe, nici cu fructoza, nici cu miere, poate tu ai mai mult succes, vezi ca poti sa il faci mai dulce daca il lasi la fermentat in frigider, mai ales acum vara.
Oana morcov poti sa mananci crud, nu fiert.
O zi conforma si 
andanii spune:
sanse mama cam tarziu da te modifichez ce sa fac cu tine ....
da ai slabit draga mea nu glumesti ... esti hotarata .... mai hotarata ca niciodata 
bravo .... daca ai si scrie mai des ca sa ne mobilizezi si pe noi ar fi ideal
hai te rog ... acuma ai luat vacantia , ai mai mult timp si pentru noi da ???? 

oana iti introduc datele imediat .... of parca vad ca ajungi la tinta si ne parasesti nu?
puisorule cu placere ....
ellenii stai linistita ca toate mancam cirese si visine acuma .... vorba aia o luna sunt ,macar ne facem plinul ... si eu cumpar zilnic ... e piata langa servici si fac pauza pentru cumparat fructe zilnic 

morcovul fiert zicea in carte ca desi are indice mare nu e incarcatura glicemica chiar asa mare deci din cand in cand cateva guri nu e chiar asa tragic 
azi o sa fac inghetata cu zmeura si conopida gratinata la cuptor 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
puisorul spune:
Alina, multumesc de pont
. O sa il pun in frigider sa vedem ce iese. Acu vreau sa fac clatite americane si sa pun in ele in loc de smantana kefir sa vedem ce iese.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
valentinag spune:
Buna fetele!
Aseara n-am mai dat raportul ce-am mancat ca am fost la mosie si abia azi dimineata m-am intors,asadar:
un covrig
piept de pui la gratar cu ardei gras
2 felii de paine cu salata de vinete
mazare cu costita
M-ati omorat cu inghetata,asa ca azi imi fac una cu migdale caramelizate
Mirela,te astept activa acum,daca zici ca ai terminat cu treburile!
Meniul de azi,diseara!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea