MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Buna fetele!
Vin eu la voi daca ati ramas putine. Ma primiti? Datele mele sunt:
Ariadna 1.50_16.06.2009_56_24.9_4720.956_24.9

o sa recunosc ca si cele 56kg actuale sunt dobandite doar in ultimele 6 saptamani.Am tinut prima faza din South Beach apoi cand am trecut la faza a doua am inceput sa ma orientez sper monti. Si as vrea sa ajung la 47 kg si la un stil de viata sanatos.

Va citesc de vreo 2 saptamani si mi-ati placut enorm . vin la voi zilnic daca ma primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Andanii, n-am zarit-o pe Oana1705 in tabel...

M-am admirat si pe mine... Azi dimineata mi-a aratat pentru prima oara sub 74 kg.

Ce-am mancat pana acum:
MD: omleta+sunca+2 carnaciori mici+cafea fara zahar.
Pranz: un fel de ghiveci cu dovlecel, conopida, ceapa verde, vreo 2 pastai, rosie + 2 linguri smantana.
Cina: merg la ziua sora-mii.Si sper sa nu calc stramb si sa pap numai ce-i sanatos.

Imi puteti scrie cat e de monti sau ne-monti mierea de albine?

Am facut socata cu lamaie+soc+indulcitor dar n-a iesit buna. Asa ca nu o beau, nu-mi place.

M-am uitat dupa paste monti si n-am gasit. Poate se ascund sub alt nume. Dar am cautat numai la hipermarket, recunosc.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Gety, mierea nu e monti deloc. Cel putin in faza 1. Apoi se accepta cate o lingurita... Paste integrale gasesti la plafar sau in supermarket de la Barilla.

Ariadna, bine ai venit . Te primim zilnic cum sa nu.

Nikolet, ce imi facusi cu cartofii aia . Si eu am zis ca o data tot ma sacrific si mananc cativa cartofi noi la ciaun, ca mi o pofta de moooooor.

Ieri fiindca aveam multe fructe pe care fiica-mea nu binevoia sa le manance am facut un tort monti cu blatul facut la microunde( singurul cuptor din posesie). Daca va intereseaza scriu si reteta.

Meniu azi:
MD: o felie de tortulet, iaurt degresat
P: supa crema de linte
C: o felie de tort

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gety am pus-o si pe Oana in tabel dar din pacate am citit pagina cu pagina pana la 1 si nu am gasit datele ei ... din lipsa de timp sa continui cercetarile o sa astept sa-mi dea datele ea cand apare
felicitari pentru 74
mierea nu e monti deloc deloc .... are indice 95 cred
paste monti sunt cele din faina integrala , sunt la real, la billa la naturisti apar din ce in ce mai multe

ariadna bine ai venit .... te-am trecut in tabel sper sa scrii zilnic asa cum ai promis

am facut inghetata cu visine .... superrrr , e asa de buna .... cine vrea sa scriu reteta sa spuna .... desi cred ca am mai scris-o saptamana trecuta cand am facut cu capsuni

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu vreau si de la tortul cu fructe si de la inghetata cu visine...dar va rog, ca pentru mine, cu toate detaliile. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii eu ma bucur ca ai scos concursul, recunosc ca nu ma motiva.

Nikolett hahaha te-am prins, deci nu eram singura cu mana in castronul de cartofi , sa mai zic ca i-am mancat cu mamaliga si cu hrean?

Adriana bun venit si spor la slabit!

Puisorule fara cartofi! dau dependenta, eu de cate ori vad cartofi imi zic "cartofii sunt mancarea porcului", da ispita e prea mare si ma recunosc o mica(mare) scrofita .

Chiar asa, am o cutie de smantana dorna 32% in frigider si nu am nici o inspiratie ce sa fac cu ea, tortul ala pufos nu imi place,ma gandeam la o inghetata.

Phuu unde e Latrishia sa ne traga de urechi ca iar vorbim de abateri si ispite?

Mergi la inceput

Vine reteta de tort:
Blatul:
- 100 gr. faina(de soia sau amestecata integrala cu tarate, eu am pus de amandoua felurile)
- 100 gr. unt bucatele la temperatura camerei
- 2 oua259;
- 4 linguri de lapte
- 1 lingurita de praf de copt
- 55 gr cacao
- 2-3 linguri de frucoza(cat va place de dulce)
Toate astea se amesteca manual sau cu mixerul, se pune intr-o forma ceramica sau de iena tapetata cu hartie de copt si se baga la microunde la 750 watti timp dew 6 minute. Se lasa la racit, se taie in doua sau trei foi(depinde de marimea vasului). Musai sa lasati la racit. Eu nu am avut timp si s-a cam rupt.

Crema:
- iaurt degresat cat vreti( eu am pus cam 400 de ml dar mergea si mai mult, fructe de care si cat aveti(eu am pus capsuni, caise si piersici taiate bucatele), 2-3 linguri de fructoza si 2 plicuri de gelatina preparata cum scrie pe plic.

Se asambleaza tortul. Cel mai bine ar fi daca aveti o tava dintr-aia rotunda cu marginile detasabile. Daca nu aveti cum nu am avut nici eu, am asamblat tortul in vasul in care am copt blatul la microunde. Inainte de a pune crema am lasat-o un pic la frigider sa se intareasca un pic. Estetic nu a iesit de nota 10 dar gustul e foarte bun.

Andanii, vreau si eu reteta de inghetata de visine. Poate o prestez in weekend sa vad daca ii place si la piticuta mea.

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca reteta de inghe ca pentru tine .....

5 albusuri batute cu 10 linguri fructoza (la alte frcte mai putina)
apoi agaugi visinile zdrobite cu blendarul (sau capsuni sau zmeura ... sunt f bune toate) ... cam 2 cani si jumatate (cat iti place poti si mai multe)
si apoi adaugi smantana 500-800 gr .... pui in cutii si bagi la congelator

e superrr

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Andanii, smantana de orice fel sau smantana de frisca?

Alina, poate faci inghetata lui Andanii sau tortul meu de ieri.

Si revin cu o precizare: la crema puteti pune si frisca batuta dar eu am vrut sa il fac mai putin gras.

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

m-ati terminat cu retetele astea. le-am printat si va voi spune ce mi-a iesit din ele. dar suna extraordinar de bine, de vara...

Mergi la inceput