Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui teacdrn

Avalon-Iti multumesc pentru raspuns, mie medicul mi-a spus ca nu as raspunde diferit asa ca l-am crezut, ce sa fac...Dar am avut si luni cu analize bune-ma refer la FSH si TSH ca despre progesteron nu stiu, nu mi l-a solicitat niciodata. Se cere analiza progesteronului in ziua 2 la Budapesta? Si te-as mai intreba ceva ,daca-mi permiti: dr.K. utilizeaza doze mari de stimulare? Ajuta la cele cu FSH mare?
multumesc din suflet, Tea

Dr Kovacs utilizeaza dozele adecvate, potrivite fiecarui profil hormonal, mie mi-a modificat schema in functie de rezultatele analizelor; nu mai tin minte daca mi-a dat de facut si progesteronul, ce sa fac ma cam lasa neuronii de cand sunt gravida... dar oricum tu esti informata acum, nu?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Avalon-multumesc. In momentul de fata sunt in plina stimulare, ca de obicei am produs foarte putin-am trei foliculi, dar merg inainte cu speranta. Ma straduiesc sa ma focusez pe procedura de acum dar se pare ca nu-mi iese in totalitate...Stii sa-mi spui-am monopolizat discutia aici,imi cer scuze- protocolul standard de la Budapesta include Medrolul si heparina, asa cum vad ca se procedeaza in unele clinici din Austria?

Mergi la inceput

Pai ce te costa sa scrii un mail ca sa afli?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

multumesc
Tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Teacdrn, TSH-ul nu e cam mare la 4,31? Stiam ca ar trebui sa fie sub 2. Dr nu a zis nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

avalonmai lasat fara cuvinte,stiam ca voi primi un raspuns detaliat de la tine, iti multumesc mult pt efortul tau,daca mai am intrebari nu voi mai ezita sa te intreb

f interesanta schema de stimulare a lui daniela,la mine problema este ca la 100mg closty luata intr-o singura doza pe schema z3-7 raspunsul a fost tot un singur folicul,doar ca creste f repede in z9 era de 25mm,dar totusi ma gindesc ca daca as lua din z1 cum a luat daniela raspunsul ar fi mai bun...
la mine TSH in iunie 2008 a fost de 0,23(0,2-7)si in martie cind am avut FSH f mare TSH 1,57(0,27-4,2),progesteronul nu l-am masurat niciodat in z3 de CM
o pauza oricum voi face aproape pina la sf anului sa pot stringe banii de FIV
a uitai ,cind am facut stimularea ultima cu closty am luat o luna marvelon,i-am zis dr ca vreau sa iau o luna AC sa-mi pun ovarele intr-o pauza ca poate vor lucra mai bine ,el nu prea a fost deacord ,a zis ca pt inseminare nu e nevoie de AC pt a obtine 1-2 foliculi ,dar eu tind sa cred ca daca nu luam poate nu obtineam nici macar acel folicul
la mine chistul de 3cm a fost pe ov drept ,ce cel sting doar de 1cm
dar si dupa laparo doar ovarul drept lucra
cind am facut stimularea cu 1 gonal ,aveam folicul pe dreptul
apoi cind am facut cu 2 gonal si cu closty ultima data am avut fol pe ov sting,am observat ca a inceput si acesta sa lucreze

ma duc sa ma uit si pe link-urile cu FSH ,sa mai invat si eu cite ceva

inca odata ,multe multumiri

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Bytzi, cu mare placere, bafta in toamna atunci!

Tea, cu placere

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Avalon, de ce este important ca progesteronul sa fie <1 in Z2????

Fetelor Medamaya nu era in asteptare dupa ET? Eu am visat ca avea test pozitiv si un baietel . Tin pumnii sa fie adevarat (daca nu ma insel)

Fireyes tu ce faci?¿

Mai am o intrebare: Omega 3 influenteaza in vreu.un fel analizele¿?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Blanche omega 3 nu modifica rezultatul hormonalelor, cel mult pe al colesterolului (ala bun:), deci fara grija...
Eu nu prea fac mare lucru, o sa ma duc la consultatii si cam atat... din toamna o sa o iau de la capat...

P.S. Auzi, nu vrei sa ma visezi si pe mine cu bebel?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Avalon, de ce este important ca progesteronul sa fie <1 in Z2????

ca sa nu sari pervazul ferestrei de implantare... artistic vorbind

unde e Cata, ca mi-o iau in mod sigur daca vede asta

Avalon 15+

Mergi la inceput